25.10.2012

My weekend starts today


Lapset lähtivät Sysmään isomummin ja mummin kanssa.
Lähtivät jo tänään lumimyrskyn alta pois.
(Sellainenhan oltiin luvattu huomiseksi?)
Minä keitin kupin kuumaa ja nautin hetken hiljaisuudesta ja siisteydestä.


Oli kiva myös vähän laittautua.
Kiitos ME&I ihanasta ja vartalollinen täydellisesti sopivasta mekosta!
Pienenä vinkkinä teille ihanaiset, että tämä Blogger´s collectionin Hannah foldover mekko istuu moneen vartaloon. Minulla on koko xl ja se on täydellisen sopiva.
Ja tämä päällä on kaunis olo, minulla ainakin.
Tämän mekon sain, mutta aion ostaa vielä toisen. Tästä tulee varmasti yksi luottovaatteistani.
Yhtään enempää tai vähempää hehkuttamatta, tämä on vain ihana!



Tänään illalla menen mieheni kanssa pitkästä aikaa treffeille.
Menemme katsomaan tätä.
Tykkäämme molemmat päänäyttelijästä ja muutenkin fanitamme ruotsalaisia dekkareita.
Aion nauttia "viikonlopusta" tänään, sillä viikonloppuna minä teen töitä, töitä ja vielä vähän lisää töitä.
Kaupan remppa ja muutto kun on sunnuntaina ja tiistaina pitäisi olla suht valmista, sillä liike on silloin jo auki.
Lapset tulevatkin takaisin vasta maanantai-iltana, että voimme miehen kanssa keskittyä puodin laittamiseen.

Hyvää viikonloppua kaikille!



Ps. Minä vetäydyn nyt takavasemmalle, enkä usko että palaan tänne ennen tiistaita...ellen ehdi laitella teille ennen remppaa kuvia Eerikinkadulta. =)

16 kommenttia:

  1. Hitsi..osaiskohan pitää tollasta mekkoa.. Hmm..pitää miettiä! Toi vois kyllä olla mun(kin) tyylinen..ainakin, jos vaihtasin vähän tyyliä! ;D

    Ihania treffejä teille ja mukavaa putiikin perustusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tohon voi yhdistää mitä vain. Ihanan huivin, alle romanttinen toppi. Sopii asustettuna vaikka juhliin sopivien kenkien ym. kanssa. Minusta juuri sellainen luottovaate mikä toimii reissussa tai missä vain. Ja on AINA ihana laittaa päälle. Mä tykkään ihan satasella. Ja tilasinkin jo toisen itselleni. =) Tykkään ostaa kaksi samaa jos vaate tuntuu täysin omalta itseltä. Ja tämä tuntuu. Olisi ihana saada muissakin väreissä samanlaisia.

      Poista
  2. Mukavaa lapsivapaata ja tsemppiä viime hetken häslinkiin puodilla! Täytyykin tulla jossakin välissä pistäytymään! Ja tuon kirjan haluaisin kyllä ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Häslinkiä ja hommaa tulee olemaan yömyöhään asti. Yövyn Hesassa että voin vaan tehdä ja tehdä. Tiistaina olen onneksi kotona ja taidan levätä silloin.
      Kirjaa on saatavilla sitten puodissa. Voit selailla sitä. Se on niin kaunis! Kun sen livenä näkee, sen haluaa. =)

      Poista
  3. Oi ihanan kuuloinen paiva sulla. Ilman lapsia ja treffeille viela. Ja toi leffa on varmasti hyva. Tykkaan tosta paanayttelijasta <3 Toi tunika on ihana. Harkitsen jos tilaisin. JOs tuonne ei laita toppia alle niin onko liian avonainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana päivä ja TOOOSI hyvä leffa. Niin hyvä. Tuli hirveä ikävä omia lapsia tuon leffan jälkeen. Suosittelen mennä katsomaan oman miehen kanssa. Tuolla olikin pääasiassa muuten pariskuntia katsomassa.
      Tämä on ihan mekko, siis polveen asti. Kerrankin oikeanpituinen. Mulla alla ohut toppi koska mulla aika isot rinnat. Olisi vähän liikaa jos en laittaisi sitä. Uskon että toimii ilmankin, ompelisin käsin ehkä pari pistoa ettei aukea liikaa.

      Poista
  4. Ihania treffejä!Tosi kaunis tuo kasvokuva sinusta,oot onnellisen näköinen.
    Täälläkin lapsivapaata,mieskin töissä kymmeneen asti.Menee tää vapaa kyllä sohvalla peiton alla köhiessä mut saapahan nukkua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tänään oli niin hyvä olo taas ja olen päättänyt kuvata itseäni silloin kun mulla on hyvä olla. Joka kerta olen huomannut että se näkyy ulospäin. Huonoina päivänä ei kannata kuvata, ellei halua "harmaita" kuvia.
      Nauti sohffailusta!Se on välillä niin kivaa. Mä aion soffailla huomenna illalla. Teen pitkän työpäivän mutta nautin sitten illalla. =)

      Poista
  5. Kuulostaapa hyvältä ja miten hyvältä sä naytät, oot upea!

    Mukavaa iltaa :)

    VastaaPoista
  6. Oi ei... Onnistuukohan tuo leffa vieraan miehen seurassa? Juuri varasin liput viikonlopun treffeille. Oma mies kyllästyttää ja kaipaan vaihtelua.

    VastaaPoista
  7. Tuo on minunkin lempimekkoni, niin käytännöllinen ja hyvännäköinen päällä, juuri sellainen joka paikan mekko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Niin on joka paikan mekko. Kohta mulla näitä kaksi niin voi lähteä vaikka monen päivän reissulle vain näiden kanssa. Menee missä vain, ihan paras vaate. Mun Jackpotin farkkumekot on samanlaisia. Harmittaa kun en ole löytänyt niiden tilalle uutta jotakin ihanaa farkkumekkoa. Ovat jo aika käytettyjä...johonkin vaatteeseen sitä vain ihastuu.

      Poista
  8. Ehkä se on minunkin tuo mekko tilattava, viimoseen asti olen taistellut vastaan :D Kauniita kuvia sinusta :) niin ja muuten millaista mitoitusta tuo mekko on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo venyy, eli voi hyvin ottaa kokoa pienempää. Alaosa on kuitenkin ihan reilu. Mulle sopisi tästäkin L mutta olisi liian tiukka rinnoista ja olkapäistä.
      Sanoisin että jos olet yhtään kokojen välistä ota pienempi.
      En usko että kadut tämän ostoa! Mä tilasin oikeasti itselleni toisen. Meinasin että tilaan samantien kaksi lisää. Mä harrastan kolmen ostamista kerralla sillä kun löydän jotain mistä tosi paljon tykkään, voin käyttää sitä päivästä toiseeen vaihtamalla puhtaan vain päälleni. Olen siis vähän tylsä pukeutuja sillä tavalla. Bodenin pellavamekkoa tilasin kerralla kolme, eri värisiä tosin. Ja olen niitä käyttänyt nyt neljä vuotta hyvin ahkerasti. =)

      Poista
  9. Mikä voittaakaan treffit oman miehen kanssa!

    Löydät Talven taikaa nyt blogistani.

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.