31.10.2012

MantraniMantrani.
Mulla on niitä muutama, mutta nämä kaksi on ne tärkeimmät.
Näitä muistuttelen itselleni silloin, kun väsyttää, kuten nyt.
Näiden merkitys ei laimene, eikä vanhene.Löytyykö sinulta voimalauseita?

9 kommenttia:

 1. Hyviä lauseita! Kyllä, mantroja riittää: kehystin juuri kaksi pieniin kehyksiin lipaston päälle. Yksi niistä sanoo: Optimisti ei ole se joka ei ole koskaan kärsinyt, vaan se joka on kokenut epätoivon ja voittanut sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi onkin tosi oiva. Minusta voimasanat/lauseet auttaa aina silloin kun tarvii jotain extraa jaksaakseen. Nämä minun on kotonani ihan näkyvällä paikalla. Ne muistuttaa mua joka päivä siitä mikä on tärkeää. Ja silti ne asiat meinaa unohtaa arjen kiireessä. Siksi niitä tarviikin muistutella itselleen koko ajan.

   Poista
 2. Sitten joskus kun ehdit ja lisäksi jaksat, olisi kiva kuulla miten olet toteuttanut yhdistelmän yrittäjyyttä ja perheen pyörittämistä. Toivon tietysti, että olet selvinnyt siitä ilman suurta stressiä, molempiin suuntiin kompromisseja tehden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Voin tästä joskus kirjoitellakin. Vielä en voi sanoa, että olisin selvinnyt siitä ilman stressiä, mutta selvinnyt. Tässä vaiheessa kun työpäivät venyvät helposti 12h eikä vapaa-ajan ja työn raja ole selvästi näkyvissä...mutta vähitellen. Alussa pitää olla valmis tekemään tooosi paljon töitä ja ilman palkkaa.

   Poista
 3. Hauska sattuma. Juuri tänään mietin omiani. Kirjoitin liitutauluun "Sometimes shit turns into diamonds" ihan hetkellisessä harmituksessa pienen remonttivastoinkäymisen takia. Oikeasti olin ajatellut kirjoittaa vaihteeksi " Do what you love, love what you do."
  Noita asian ytimeen osuvia on moniakin. Itsellänikin on mielessä saada niitä näkyviin, ehkäpä tuonne uusiutuvaan yläkertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat on tosi hyviä! Mutta joskus kaikki vaan voi tuntua juuri niin kamalalta ja silloin on hyvä vain muistuttaa että siitäkin tulee vielä hyvää. =)

   Poista
  2. Hei tuon mantran lisäksi valoa ja iloa tähän hävityksen kauhistukseen toi Talven taikaa -kirjaa, jonka juuri sain käsiini. Ihania kuvia ja tunnelmia myös teiltä!

   Poista
  3. Kirja on hyvin kaunis! Siinä on niin paljon kauniita kuvia ja ideoita, riittää tekemistä ja nautintoa koko talveksi.
   Meidän kuvat oli hiukan liian kirkkaita, siis värit muuttuneet kuvissa painossa. Mutta ihanan kokonaisuuden oli graafikko koonnut. Olen hyvin iloinen, että sain olla mukana tuossa kirjassa. =)

   Poista
 4. Mulla ei välttämättä ole lauseita,joita toistaisin,mutta aina uudelle epämukavuusalueelle astuessani ja epäuskon hetkillä, muistelen edellisiä kertoja ,kuinka on tuntunut hankalalta ja on ollut vaikea nähdä tulevaisuuteen. Ja kuinka sitten on onnistunut ja asiat lutviutuneet.

  Juuri,kun tätä kirjoitin, tajusin,että eteisessä lukee :" Life is too important to take seriously." Kuvaa varmaan mun tapaa nähdä komiikkaa asioissa.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.