18.3.2009

Kotona


Saavuin pienen mieheni kanssa kotiin. Vietimme yön sairaalassa, eristyksessä lastenosastolla. Pieni mieheni meni eilen niin huonoon kuntoon nopeasti. Silmät möllötti vaan päässä ja välillä ne lumpsahti ympäri. Ei pystynyt enää istumaankaan. Ei sanonut mitään, oli vain ja makasi. Iho muuttui äkkiä siniharmaaksi ja suu oli koko ajan auki. Hän hengitti huonosti.
Minä kappasin hänet ja kaksi muutakin lastani kainalooni ja taksilla äkkiä lääkäriin ja sieltä heti suoraan sairaalaan. Tunteja kolmen lapsen kanssa siellä olin kunnes mies pääsi tulemaan.
Pikkuinen oli kuivunut sen verran pahasti että nenä-maha letku laitettiin ja vuorokauden nestettä sai jatkuvalla syötöllä. Painokin oli kolmen päivän aikana tippunut lähes kilon.
Nyt ollaan voiton puolella. Hän hymyilee, mutta vain siskolle. Juo mehua ja syö hedelmäsosetta. Nukkuu ja haluaa hellyyttä. Niitä annan.

5 kommenttia:

 1. Meillä oli sama tilanne eilen aamulla, mutta ei ollut kuivumista eikä tarvittu nesteytystä.

  Voimia teille! Kamalia tauteja liikkeellä=(

  VastaaPoista
 2. Hyvä että pääsitte nesteytykselle, noin iso painonpudotus on jo noin pienelle tosi iso juttu. Pikaista paranemista pienelle!
  Äidille tuo on aina kova paikka kun oma pieni on heikossa kunnossa ja vielä sairaalahoidossa. Olin omani kanssa eristyskopissa tytön sairastaessa vesirokkoa 7vk ikäisenä.

  VastaaPoista
 3. Hui. Oneksi lähditte pikaisesti ja pääsitte osastolle. Pikaista paranemista pienelle!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä teillä on nyt huonoa tuuria matkassa! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Voi...me oltiin viime keväänä poikasen kanssa 3 kertaa sairaalassa samasta syystä...se on kamalaa kun pieni sairastaa itsensä noin huonoon kuntoon...voimia sinne!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.