17.3.2009

Sairastelu jatkuu...


Pieni mies on edelleen kipeänä, siksi lyhyt postaus.
Kuvassa pitkään etsimäni kaunis hedelmäkori. En löytänyt mistään mieleistäni mutta äiti yllättikin tällä syntymäpäivänäni. On kaunis ja niin käytännöllinen! Meillä kun aina paljon hedelmiä ja nyt ne mahtuu samaan koriin ja pysyvät tuoreempana pidempään kun eivät kaikki ole päällekkäin.

8 kommenttia:

 1. Voi että. Jaksamista sairastelun keskelle! Täälläkin jännitetään miten käy synttärikutsujen. Pienimmät varmasti silloin terveinä, mutta kiertääkö tauti meidät kaikki...

  VastaaPoista
 2. Juu, meilläkin on useampia hedelmävateja ettei tartte änkeä samaan vatiin (eikä kaikki samaan mahtuiskaan). Ihan kirppaeilta olen kauniita lautasia ja vateja etsiskellyt.

  VastaaPoista
 3. Juu, jaksamista tarvitaan. Pieni kun yökkää joka paikkaan...joten pesua, puunausta ja pyykkäystä olis muillekin jaettavana. =)
  Tirpana: onko teilläkin juhlat ensi viikonloppuna? Pidättekö teemajuhlat? Olis kiva nähdä sit teidänkin juhlista kuvia. Itse laitan varmaan juhlien jälkeen...

  VastaaPoista
 4. Kaunis lahja äidiltäsi :) Ja kestämistä yrjöilyihin! Täällä jo helpottaa, jospa ei muille tarttuisikaan..

  -mosarkisti

  VastaaPoista
 5. Kaunis hedelmäkori. Meillä kävi niin että hedelmät eivät yllättäen säily niin kauaa metallikorissa kuin posliiniastiassa, tosi nopsaan esim. omenat alkoivat tummua. Miten kummallista!

  VastaaPoista
 6. Juu meillä keijukais tytön 5 vuotis juhlat sunnuntaina. Ei mitään erityistä teemaa täällä kertaa ja laitan kuvia juhlista. Onko teillä joku teema?

  VastaaPoista
 7. Juu, teema löytyy, aina. =)Tällä kertaa aiheena metsä ja erityisesti kärpässienet. Pieni mies kun jotenkin sellainen metsinkäinen. =) Laitan kuvia sit kutsuista lähtien tänne.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.