12.1.2009

Aiheesta kuuseen...(NEXT)
JIPPII, JUHUU!!!! Minä täällä hypin ja pompin kun äsken huomasin, että VIHDOINKIN NEXT lähettää myös Suomeen. Aivan mahtavaa!!!Muutamia ihanuuksia ajattelin pienimmälle miehelle tuolta tilata...kuvia en jostain syystä onnistunut saamaan tähän. Onkohan joku bloggaus siellä ettei onnistu...

Kävin BODEN nettikaupassa tänään. Kevään uudet mallistot ovat saapuneet. Nämä tuotteet EHDOTTOMASTI haluan tilata! Itselle tuo kaunis vuoritettu ruskea takki/neuletakki ja sen kanssa ihana rypyllinen pellavainen mekko. Haluttais tilata tuo mekko myös ruskeana...ja ehkä valkoisenakin. Pikkuiselle haluan tuon yltiösuloisen norsupaidan.
Muutakin varmasti tarttuu mukaan...kunhan tulee taas tarjouskoodia s-postiini.

5 kommenttia:

 1. Kiitos vierailustasi, tulen aina kiittämään. Tammisaari missä olitte joulumarkkinoilla on aivan ihastuttava paikka, käymme siellä aina silloin tällöin veljeni luona.
  Kaunis koti teillä ehdin jonkin verran tutkailla...nyt kuitenkin täytyy mennä unten maille, että taas jaksaa huomenna.
  Minäkin palailen myöhemmin uudestaan lukemaan ja katsomaan.
  Hyvää yötä.

  VastaaPoista
 2. Voi tätä onnea ja autuutta! olen jo vuosia odottanut ja jopa kysellyt Nextiltä toimitusta Suomeen, aina vastaus on ollut, ettei ole edes suunnitteilla... Olipa hienoa, että eksyin blogiisi jostain ja sain tämän tiedon! Päivän pelastus!!

  VastaaPoista
 3. Moi! Ihania vaatteita noissa molemmissa nettikaupoissa... Itse olen kuitenkin noviisi ulkomaisilta sivuilta tilaamisessa, joten olisin kysynyt kokeneemmalta: Miten tilaus maksetaan? Pankkikortilla?

  Ihania juttuja muutenkin täällä sun blogissasi. :)

  VastaaPoista
 4. Ostokset maksetaan yleensä luottokortilla. Itse käytän Visaa. Luotettavaa ja nopeaa! Suosittelen noita kauppoja mistä mulla linkit. Useasti olen Gymboreelta, Janie&Jack ja Bodenilta tilannut. Aina tulee juuri mitä pitää hyvin pakattuna kotiovelle. =)

  VastaaPoista
 5. Heippa, eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi - löytyipäs paljon kivaa luettavaa :) Ja jes mikä uutinen - olen jo pitkään toivonut että NEXTin vaatteita saisi tilattua heiltä suoraan! Oletko jo tehnyt tilausta, toimiiko homma hyvin? Entäs mistä tilaat Gymboreeta? Aivan ihania nuo pallojutut... Hyvistä vinkeistä kiittää 5v. kaksostyttöjen vaatehullu äiti :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.