19.12.2008

Elämä pysäyttää...

...joskus todella kunnolla. Tiistaina jouduin sairaalaan ja tänään sieltä kotiuduin. Itsellä kipuja riittää ja huolta omasta terveydestä. Kaikki tutkimukset vielä auki enkä tiedä mitä tuleman pitää. Voimia blogin pitämiseen ei nyt ole. Yritän huolehtia tärkeimmistä, lapsistani. Rakastaa ja olla heille lähellä.
Joulun tohinat ja tuhinat saa nyt jäädä. Kaiken "täydelliseksi" tekeminen on toissijaista. Kunhan kivuilta ja huonolta ololta voin hymyillä lapsilleni ja nähdä heidän kauttaan joulun ilon. Se on nyt tärkeintä.
Palaan siis kun voimat antaa myöden...

5 kommenttia:

 1. Tosi ikävää!Onneksi osaat keskittyä tärkeimpään. Kaikesta huolesta huolimatta nauti lapsistasi ja muusta suvustasi!Tunteet ovat tuttuja muutaman vuoden takaa miehen sairasteltua.Nyt on kaikki hyvin.

  Tiina

  VastaaPoista
 2. Voimia!! Toivottavasti paranet ja sitä myöten huoletkin helpottaa! Onneksi sinulla on rakastava perhe ympärillä. Lasten ilo on parasta joulussa. Ei ole tärkeää onko koti siisti tai kymmenen sorttia pöydässä. Lepää niin paljon kuin mahdollista.

  VastaaPoista
 3. Voih... toivottavasti paranet pian ja saat apua ja parannuskeinoja kipuihisi, olet rukouksissamme!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Pikaista paranemista:) Ajattele positiivisia asioita ja pidä lapsia lähellä niin pipi paranee nopeammin:)
  Elmässä tapahtuu aina välillä kurjiakin käänteitä, mutta kyllä niistä selvitään!
  Voimia lähetän täältä virtuaalisesti:)
  Ai, joo unohdin mainita, että todella kauniita kuvia, siis aivan ihania!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tämä tästä paremmaksi muuttuu kevään tullessa.Kevät tuo tullessaan minulle kasvua, puhdistumista, vahvuutta, parantumista...uusi alku varmaankin keholleni. Uskon että kesään mennessä olen jo "terve" ja hymyilyttääkin sitten enemmän. Kiitos kauniista sanoistanne!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.