10.9.2008

Terveisiä Turuust!

Tänään hurautimme äitini kyydissä Turkkuseen. Ihanaa olla kotona pitkästä aikaa! Tiedossa rentoutumista, torinointia, kirppiksiä, shoppailua ja ystävien tapaamista. Lapset nauttivat mummun ja vaarin hoivasta sillä aikaa. Upeaa saada kokonainen ILTA OMAA AIKAA!!! Yes! Sopii hyvin kuukauden kröhinöinnin ja neljän seinä laskemisen jälkeen.

Viime yön vietin äitini kanssa höpisten ja Pottery Barn kids sivustoja katsellen.http://www.potterybarnkids.com/ Ihastuttavia leluja heille tullut taas myyntiin. Eivät valitettavasti lähetä tuotteita Suomeen. Mutta ideoita heidän sivuiltaan saa sisustuksiin ja leluhankintoihin. Muutamia ihanuuksia olenkin sieltä kesän Amerikan reissulta hankkinutkin. Kuvia voin noista ihanuuksista laitella kun pääsen kotiin.

Janie & Jack on ihanista ihanin lastenvaatemerkki. http://www.janieandjack.com/index.jsp Omistaa sama yhtiö kuin Gymboree merkinkin.He onneksi lähettävät tänne perä Pohjolaankin. Pari ihanuutta PAKKO tilata sieltä lapsilleni. Kuvat ovat heidän sivuiltaan.
Pakkohan se on vähän vetistä syksyä piristää...ja mikä ihanampi tapa tehdä se kuin suloisilla lastenvaatteilla?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.