13.9.2008

Tutta

Mä olen aina jättänyt Tutta vaatteet kauppaan. En ole niitä edes katsonut enkä koskaan ajatellut niitä ostavani. Syy: mielestäni rumia, liian kalliita ulkonäköön nähden, suomalaisia mauttomia lastenkuteita. Mutta mun pääni saatiin nyt kyllä kääntymään...

Tuttan uusi mallisto on mielestäni IHANA! Kauniit kuosit ja värit. Materiaalit tuntuvat ihanan pehmoisilta ja suloisilta. Palloja ja vielä lisää palloja, baby blue, ruskea, roosa ja luonnonvalkoinen veluurisessa pinnassa sai mut ihan hihkumaan. Oli ostettava vauvalleni tuo veluurinen pallollinen kietaisutakki+housut. Samaa settiä metsästän nyt myös vaaleana sekä bodya.

Nämä vaatteet ovat saaneet monet mammat hihkuen ostoksille sillä isommat koot seteissä joka paikassa loppuneet. Kierretty nyt tosin vasta 4 liikettä ja yksi setti ostettuna. Joka paikassa myytiin ei-oota koska asut vain on myyty käsistä. En kyllä yhtään ihmettele! Ja hintakin tosi kiva, 16,9e veluurinen setti. Kokonaisuus toi mieleeni Sucre D´Orge merkkiset ranskalaiset ihanuudet.

Suloiset retrohenkiset raikkaissa väreissä olevat bodyt ja yökkärit olivat suloisia myös. Mä en enää todellakaan vastusta Tuttaa. Katson mielenkiinnolla uudetkin mallistot ja sillä aikaa metsästän lisää palloja pikkumieheni vaatevarustukseen. Kuva tulossa myöhemmin...

1 kommentti:

  1. Hallo, ihanat lastenkuvat blogissasi. Muutenkin kiva blogi sinulla, tykkään seurata lapsiin liittyviä blogeja. Jokainen kai pukee oman lapsensa omasta mielestään kauniisti, on mielestäni hyvä, että on niin paljon vaihtoehtoja. Valitsemasi vaatteet ovat kyllä ihkuja.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.