9.12.2014

9.12
Sisustus Pia Lahti, Pirkanmaalla Nokialla, on matalan kynnyksen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut sisustus- ja tilasuunnitteluun. 
Minun sydämen asiani on, että jokaisella tulisi olisi varaa edes parhaisiin ammattilaisten vinkkeihin ja ohjeisiin, jotta saisi sisustuksensa toimimaan juuri omassa kodissaan. 

Monella on jo sisustus mutta suurella osalla ei suunnitelmaa ja siitä johtuu, ettei kokonaisuus vaan jollain tapaa toimi. 
Jokainen tietää kuinka hiukset leikataan. Sakset vaan käteen ja poikki. Mutta vain ammattilainen osaa sen tehdä, koska on saanut koulutuksen ja tietää sen, kuinka lopputuloksesta tulee kaunis ja viimeistelty.
Sama pätee sisustuskseenkin.Suunnittelu on se kirsikka kakun päälle ja pienillä yksityiskohdilla saadaan kokonaisuus sekä mittasuhteet toimimaan ja tuodaan tilojen ja tavaroiden parhaat puolet esiin.
Kaikkea ei tosiaankaan tarvitse uusia. 
Minulta voi kysyä etänäkin vinkit tai tilata vaikka vain tunninkin sisustuskonsultoinnin tai hankkia lahjaksi sisustuslahjakortin.
Lahjan saaja saa juuri sen, mitä itse haluaa.
Toki voin myös suunnitella kodin kaikki pinnat ja materiaalit jos niin halutaan. 
Kaikille pystytään räätälöimään sen laajuinen suunnitelma tai lahjakortti, kuin tarpeen on. 

Kotisivuillani www.sisustuspialahti.com voit tutustua tarjontaan ja muutoskohteisiin tarkemmin ja sitä kautta saat minuun myös helposti yhteyden. 
Käy ihmeessä myös tykkäämässä fb sivujani www.facebook.com/SisustusPiaLahti ja laita sinnekin kuulumisia ja kommentteja :).

Ihanaa ja OMANLAISTA Joulua sinulle!Terkuin Pia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.