11.4.2014

Thank God it is Friday!!Mitäs aiot tehdä viikonloppuna?
Menen mieheni kanssa koko viikonlopuksi Hesaan. 
Lapset jäävät kotiin vanhempieni kanssa. 
Menemme leffaan katsomaan Outolintu, syömään Thai Quisineen, lapsimessuille ihmettelemään ja vaan ollaan kahdestaan. Aika kivaa kyllä! 

8 kommenttia:

 1. Kivalta kuullostaa teidän vkonloppu!
  Mekin mennään messuille;lauantaipäivä on varattu sille.Illalla tulee vieraita joten sunnuntai onkin sitten varattu levolle ja rentoutumiselle:) Voi kunpa sunnuntaina vähän paistaisi aurinkokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin messuilla la itsekseen ja ihanaa ollut! Oma aika, hyvä ruoka ja ostokset on aina kivoja. Leffakin oli ihan hyvä.

   Poista
 2. Me olemme menossa huomenna Lapsimessuille. Mies ja pojat lienevät pienoismallipuolella, minä kiertelen Lapsi- ja kädentaitomessut ja perheenä yhdessä käymme katsomassa eläimiä. Viikonloppuvapaa tulee tosi tarpeeseen, olen ihan seis tällä hetkellä. Sunnuntaina normaalia kotona oloa ja kotihommia.

  Mukavaa messureissua ja leffaa! Minä päivänä olet menossa messuille? Postaapa sitten vähän myös leffasta, millainen se oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffa oli ihan hyvä, mut ehkä hitusen tarina ontui ja aika pehmoja kohtauksia oli seassa. Ihmiset nauroi muutaman kerran kun oli niin sokerista. Mutta teinin kanssa tosi hyvä leffa katsottavaksi! Mies tykkäs ihan ok mutta ei ihan lempileffojen sekaan yllä. Muistuttaa jotenkin Twilight ja Nälkäpeliä. Siis samaan genreen kuuluu.

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta viikonlopulta. Voi tuota suloisuutta noissa kuvissa. Meillä on samanlainen rentoilija.

  VastaaPoista
 4. Voi kun on ihanan näköinen koira ja kivan rennot kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nella on ihana nalle! Oikea sohvaperuna. Sohva parat...

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.