15.4.2014

Ihana Porvoo
Vietin tänään hiukan erilaisen päivän Porvoossa.
Aamu alkoi aikaiseen studiolla Kalasatamassa.
Olin aamusta niin iloinen, että sain tänään jättää kaikki ortoosit pois.
Keho tuntui suhteellisen hyvälle. Onneksi juuri tänään oli sellainen fiilis!
Automiehellä oli vaatekuvaukset tänään.
Ulkona satoi, joten lennossa tuli muutos kuvaussuunnitelmiin.
Koko kuvausporukka ja neljä nuorta pakattiin vanhempineen autoihin ja suunnattiin päiväksi ihanaan vanhaan kaupunkiin Porvooseen.
En ollut ennen käynyt Porvoossa. 
Miten iiiiihana tunnelma siellä olikaan!
Upeita vanhoja taloja kujineen.
Ihania kahviloita ja tunnelmallisia liikkeitä.
Oli ilo kävellä yksin rauhassa ja ostoksillakin oli niin mukavaa.
Hurmaavien liikkeiden omistajien kanssa tuli toristua monen kanssa pidempään.
Haluan palata kesällä, kun on lämmintä.
Oli ihana päivä!
Joskus yllätykset matkassa onkin aivan ihania ja niistä jää mieleen hyviä hetkiä.

Millainen oli sinun päiväsi?

4 kommenttia:

 1. Aika huono päivä, mutta Porvoo on kiva! Usein siellä käydään, kun mies on sieltä kotoisin. :)
  Eipä haittaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ei varmasti muutokset haittaa, jos pääsee tuonne <3 :) Itse olen menossa Porvooseen kesällä, juuri noiden vanhojen talojen ja pikkukatujen vuoksi :) Sitä odotellessa. Ja ihana kuulla että sinulla oli hyvä päivä <3 Mukavaa loppuviikkoa :) Eilinen oli minulla mukava päivä, pienen projektin parissa :)

  VastaaPoista
 3. Blogiisi eksyneenä aivan pakko kommentoida tuota Porvoo fanitustasi. Itse kun olen aivan mielettömän ihastunut tuohon vanhaan kaupunkiin, vaikkei minulla minkäänlaista sukulaisuus tms. sidettä Porvooseen olekaan. Käymme ystävättäreni kanssa aina joulun alla hotelli lomalla vanhassa kaupungissa, niissä ihanissa pienissä liikkeissä kierrellen ja mukaan tarttuukin aina kaikenlaista mukavaa kotiin viemisiksi. Suosittelenkin yöpymistä vanhan kaupungin pienissä hotelleissa, vastaavia en ole vielä muualla Suomessa tavannut. Ja juuri näiden hotellien vuoksi myös mieheni viihtyy kanssani Porvoossa. Siellä käydessämme piipahdamme "uudella" puolella vain sen verran, että haemme Citymarketista, ehkä parasta leipää ikinä, kuitukingiä. Joten kokeileppa näillä eväillä Porvoota seuraavan kerran. Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 4. Eilen oli ihana päivä! Maksan siitä nyt kivulla. Keho tuntuu kuin sillä olisi seiniä hakattu. Ei hymyilytä. Hidasta liikkumista kotona poissa muiden silmiltä. Näky ei ole kiva...mutta oli niin eilisen arvoista! Nautin niin täysillä kaikesta ja päätin nauttia loppuun asti ja miettiä seuraamuksia sitten myöhemmin...tänään kello 12 noustessa hitaasti hetken mietin että oi miksi oi miksi...mutta vaik hetken.
  Olen suunnittelemassa minulle ja miehelleni ihanaa kesälomaa porvooseen ja juurikin pieneen hotelliin. Haluaisin käydä silloin Loviisassa myös. Voimme pysyä pienellä alueella ja nauttia kaikesta niin että en tule kovin kipeäksi. Ihana pieni maailma tuo on! Haluan mennä sinne ensi jouluna myös tyttöporukalla juurikin.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.