11.11.2013

Kammottavaa...
Erään talon pihan tunnelmia...aika pelottava
Olen hiukan jälkijunassa näiden kuvien kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Eikös?
Eli tässä teille Amerikan muistoja Halloweenista.
Oli muuten aivan super KIVAA koristella ystäväni taloa.
Mä tykkään Halloweenista niin paljon!
Kuvasin karkki ja keppos kierroksella muitakin pihoja.
Ehkä ensi vuonna laitetaan omaakin kotia?


Juhlitteko te Halloweenia?

7 kommenttia:

 1. Meillä muistellaan Taivaan kotiin siirtyneitä omaisia ja viedään kynttilät haudoille eli pyhäinpäivän perimmäisen sanoman äärelle hiljennytään. Amerikastahan lie tämä halloween tänne kotomaahankin rantautunut:)
  Taidan olla liian heikkohermoinen moiselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista! Meillä haudat on useiden tuntien päässä, ei tule oikeastaan koskaan käytyä. Minä itse en ole koskaan oppinut menemään haudoille, ehkä juuri siksi että ovat olleet aina tuntien ajomatkan päässä. Itse muistan läheisiä eri tavalla. Mutta tärkeintähän on se, että muistaa, ei tavalla minusta niin merkitystä. On tärkeää, että lapset oppii kunnioittamaan myös kuolleita.

   Poista
 2. Emme vietä halloweenia van pyhäinpäivää. itse en millään ymmärrä ko juhlan tuontia tänne meille, mutta kaikki saa juhlia tavallaan.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on amerikkalainen juhla kyllä. Itse suhtaudun siihen niin, että lasten kanssa kiva pukeutua ja pitää hauskaa. Meillä ei ole koskaan juhlittu kunnolla Halloweenia, mutta ensi vuonna ehkä. Lasten synttärit on siihen aikaan, joten olisi ihan kiva juhlistaa niitä tuolla teemalla. =)

   Poista
 3. Meillä 10- ja 11-vuotiaat tytöt pitivät halloween-kutsut ystäville. Itse tekivät koristeita ja osa ostettiin kaupasta. Mukava juhla kun synttäreitä ei meillä enää vietetä, niin joitain kutsuja kuitenkin. Aikoinaan isosiskotkin pitivät halloween-juhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi kivalle!
   Tätä tyttö juuri ajatteli, kun nyt täytti 11-vuotta jäi synttärit juhlimatta. Tosin ei hänen valintansa, vaan koska kaverit niin kiireisiä viikonloppuisin ei hänen suunnittelemat öiset pyjamabileet toteutuneet. (Nyt suunnittelee jos pitäisi pikkujoulut...)
   Kyllä on kiva pitää kutsuja aina välillä. Minäkin niistä tykkään!

   Poista
 4. meilläkään ei halloweenia juhlita koskaan...viime vuosina opeteltu viemään haudalle kynttilöitä,kun lasten läheisiä on niin monta kuollut ja muualle haudattu...13v.n tyttären parhaan ystävän haudalla käydään muulloinkin <3

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.