12.11.2013

Horses

Automies pääsi ratsastamaan Arizonassa.
Hän tykkäsi siitä todella paljon!
Onkin nyt toivonut, että saisi alkaa ratsastamaan.
Asiaa pitää vähän katsoa, aika kallis harrastushan se on.
Poika oli kyllä luonnonlahjakkuus.
Heti ekalla kerralla oppi käsittelemään hevosta kivasti ja sai ihan kunnolla sitten ratsastaa.
Automies onkin erittäin hyvä kaikkien eläimien kanssa.
Ne lähestyvät häntä hyvin helposti ja viihtyvät hänen seurassaan.
Olen itse samanlainen.
Erityisesti yksi hevosista taisi ihastua minuun. Niin paljon kiehnäsi ympärilläni ja toivoi, että rapsuttaisin lisää.
Hevoset ovat kyllä upeita eläimiä!Ratsastetaanko teillä?


 
Ps. Kyllä, ei ollut kypärää. Hiukan sitä kavahdin. Kukaan lapsista ei tuolla talleilla käytä kypärää...tosin Arizonassa ei suurin osa motoristeistakaan käytä kypärää. Hullua minusta!

8 kommenttia:

 1. Ratsastus on kiva harrastus!
  Olen joskus ratsastanut, mutta sitten se jäi.. Olen ajatellut aloittaa kyllä uudelleen, ehkä sitten parin vuoden päästä tytön kanssa yhdessä, jos innostuu!
  Minusta on kiva, jos pojat innostuu lajista! :)

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen, että mahtaiskohan onnistua Kelan kautta ratsastusterapia? Kannattaa toimintaterapeutilta / lääkäriltä kysyä, olisiko siinä ideaa ja mahdollisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea, mutta ei enää onnistu. Automies on tipahtanut jo pois erikoissairaanhoidon piiristä. Ei saa enää mitään terapiaa eikä Kelan vammaistukea. Voi kun olisin tajunnut joskus aikaisemmin sitä kysellä hänelle. Tarviikin selvittää jos Panttonilla olisi tuohon mahdollisuuksia, hänellä kun korotettu vammaistuki.Teksisi ratsastaminen hänellekin tosi hyvää! Mutta pitää kyllä oikein miettiä jos Automies saisi alkaa ratsastamaan, koska se häntä niin kiinnostaa. Eikä poikia talleilla liikaa ole.

   Poista
 3. Ihania heppoja ♥ Ratsastus on hyvä harrastus, joka kehittää muitakin taitoja. Meillä on heppahulluja kaikki ;)

  VastaaPoista
 4. No kyllä ratsastetaan! Teinineiti säännöllisesti, ja pienemmät tytöt testailivat ja ihastuivat syksyllä. Minäkin aloittelen, tosin en ajatellut viikkotuntia. Ovat täällä pk-seudulla hurjissa hinnoissa.
  Käypä tsekkaa Ratsastuskeskus Fenix, on Tammisaaressa, ihana paikka!!! Suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Tytär 12 v on ratsastanut reilut 5 vuotta. Tällä hetkellä valmennusryhmässä vähintään 3 kertaa viikossa + kisat päälle. Rahaa ja aikaa vievä harrastus, joka on kuitenkin tyttärelleni kutakuinkin koko elämä tai ainakin 70% siitä... Itsekin joskus käyn ratsastelemassa maastossa issikoilla. Isompia hepoja vähän pelkään, mutta ajatus omasta olisi kiva...

  VastaaPoista
 6. Hevosia melkein päivittäin käsittelevänä, en koskaan laskisi lastani (enkä nousisi itsekään) hevosen selkään ilman kypärää, olipa maan tapa mikä tahansa. Hevonen on saaliseläin eikä kokemattomalla lapsella ole mitään mahdollisuutta hallita tilannetta, jos 500 kg painava eläin säikähtää jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä oikeassa! Itseä kauhistutti asia. En todellakaan tiennyt, ettei kypäriä ole. Olin sitten "heikko" äiti ja vähän tyhmä tuossa kohtaa kun annoin ratsastaa. Mutta tiedän jatkossa kun tuonne mennään, että kypärä hankittava jostain mukaan.

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.