3.9.2013

Löytöjä
Olen kierrellyt kirppareita viime aikoina.
Ihania löytöjäkin olen tehnyt.
Kauniit vanhat kattilat kiehtoo aina.
Tykkään käyttää niitä ihan arjessakin.
Iso turkoosi kattila maksoi 9e ja se on hyvässä kunnossa.


Säilytyspurkkeja ei ole koskaan liikaa.
Näitä vanhoja "mannaryynipurkkeja" harkitsin hetken, koska hintaa oli hiukan enempi, mitä yleensä olen valmis maksamaan.
Mutta sarja oli niin täydellinen ja maksoin 15e näistä ihanuuksista yhteensä.


Muistatteko tämän kauniin vanhan leipälaatikon?
Löysin kesällä Hietsusta samaa sarjaa ison säilytysrasian.
Pakkohan se oli ostaa kotiin täydentämään kokonaisuutta.
Hintaa laatikolla oli 10e ja se on priimakuntoinen.


Minulla on myös jokin himo jalallisiin astioihin.
Nämä pienet kakkuvadit ovat varmaankin ihan uudistuotantoa.
Mutta samaa sarjaa löytyi jo kotoa, joten nämä kolme ihanuutta matkasi kotiini 6e hinnalla.


Onko kirpputorit olleet sinulle suotuisia viime aikoina?

14 kommenttia:

 1. Ihania ja edullisia löytöjä! Mä löysin vähän aika sitten mun blogissakin esillä olleen Kumelan rypälemaljan 2 eurolla ja 6 kpl Riihimäen Viola laseja 90 sentillä. :) Kirppikset vetää puoleensa vähän turhankin usein juurikin tällaisten löytöjen takia. Se löytämisen riemu on parasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kirppikseltä tekee aivan huikeita löytöjä. Mä rakastan sitä tunnetta kun siellä kiertelee. Ei koskaan tiedä mitä löytää. Lapsille varsinkin olen viime aikoina ostanut aivan valtavasti ihania hyväkuntoisia vaatteita ja kenkiä.

   Poista
 2. Ihania löytöjä! Minäkin kiertelen kirppiksillä ahkerasti ja teen sieltä usein löytöjä. Miten sitä onkin aina paljon onnellisempi hyvästä ja edullisesta kirppislöydöstä kuin kaupasta kotiin kannetusta tavarasta :)

  Esittelin eilen blogissani muutamia viime aikojen löytöjäni http://valoisampaakohti.blogspot.fi/2013/09/kirppisloytoja-ja-plantaasi-keittion.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Mä olen TOOOSI huono kiertämään kauppoja nykyään. Ihan vain jo siitä syystä etten jaksa, tulen liian kipeäksi kaupungilla kiertelystä.
   Vaikka käyn melkein viikottain Hesassa en kierrä kauppoja siellä. Katson tosi tarkkaan reitit mitä kuljetaan enkä poikkea lyhimmästä mahdollisesta reitistä. Kroppa ei nyt jaksa.
   Mutta kirpparit, ne on mun intohimoni ja on pakko päästä joka viikko. Olen aina rakastanut kirppareita.

   Poista
 3. Oi miten ihana tuo kattila!
  Tuollaisista pyydetään usein ihan älyttömiä hintoja, siksi ei meille ole vielä kattiloita kotiutunut.
  Hetkeen en ole taas käynyt kirppiksellä, mutta viikon päästä pitäisi viedä omaa tavaraa myyntiin, eiköhän sitten tule kierreltyä muutkin loosit moneen kertaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noi on usein tosi kalliita. Tuokin maksoi 18e mutta tuurikseni pöydässä oli -50% lappu. Mä olen maksanut omista hyväkuntoisista 10-20e.

   Poista
 4. Minäkin tykkään vanhoista kattiloista, mutta ostimme keväällä induktiolieden ja pöh...eihän siihen käy, kuin määrätynlaiset kattila...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil kans induktio ja monet vanhat käy kunhan on tarpeeksi rautaa eli kunhan magneetti pamahtaa pohjaan kiinni. Näin mua neuvottiin ja toiminut on.

   Poista
 5. Todellisia löytöjä olet tehnyt, ihania!

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä olet tehnyt ♥ Minulla olisi sinulle haaste blogissani: http://eijuliin.blogspot.fi/search/label/haaste

  VastaaPoista
 7. Heh, suotuisia ovat kirpparit olleet -ehkä hiukan liikaakin. On itellä viikon verran pöytä ja aina tietty kun käy siivoilemassa niin pitää (muka) kiertää koko paikka ja niin kovin harvoin lähtee tyhjin käsin. Tänäänkin ihan viimesellä suoralla pisti esiin ihana retrokukkamekko eurolla ja niin se oli kassan kautta kuljettava.. :) En myöskään muista, koska viimeks on tullu ihan vaatekaupoilla käytyä. Tulee hyvä mieli kun kirpparien ansiosta rahaa säästyy ja ainakin mä löydän paljon helpommin omannäkösiä vaatteita niistä. :)

  VastaaPoista
 8. Sama juttu minullakin, kun pidimme siskon kanssa kirppispöytää kesällä, niin kävin päivittäin siistimässä oman paikan ja "tarkistamassa", ettei tavaroitani ole eksynyt muiden pöytiin;) Sisko nauroikin, että kannan saman määrän roinaa kotiin, kun mitä olen kotoa juuri pöytään tuonut. Mielelläni kävisin kirppiksillä enemmänkin, mutta tuo 1v 2kk poika ei ole yhtä innostunut, joten reissut jää viikonloppuihin. Parhaat löydöt tehdään yleensä oikeilla kirppiksillä, mutta nettikirppiksissäkin voi onnistaa. Viimeisimmät ihastukset on aiheuttanut tämä:

  http://pikkuvanilja.blogspot.fi/2013/08/yritystarinoita-bloppshop.html

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.