2.9.2013

Ihanat!Mitä ajattelit tänään maanantaina tehdä?
Minä heräsin ekaa kertaa kuukausiin pirteänä.
Kehoa ei koskenut kuin vanhalla ihmisellä.
Kiitos ihanien troppien mitä laittoivat suoneen eilen illalla sairaalassa, kun migreeni ja kipukohtaus meni äärimmäisen pahaksi. Kaksi tuntia kiputipassa teki ihmeitä.
Nukuin kuin tukki ja heräsin aamulla hymy naamallani.
Keho tuntuu tänään omalle.
Vaikka se kestäisi vain tämän päivän, niin aion nauttia tästä päivästä.
Ekaa kertaa kuukausiin edes mietin ompelukonetta.
Ehkä, ehkä olisi mahdollista sillä surauttaa jotain?Keltaista maanantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sait kivuttoman päivän :) Nauti olostasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin kyllä! Toivon vain että tuo sade loppuisi ennen yhtä kun pitää pyöräillä hakemaan poika kotiin. Siihen asti rauhaisa talo yksin minulla. =)

   Poista
 2. IHANIA uutisia! Minusta on niin lohdullista kuulla, että joku saa kipupiikin migreeniin! Olen kerran luullut kirjaimellisesti kuolevani, tuli niin kova kohtaus ja kun menin päivystykseen, 2,5h makasin yksin itkemässä ilman mitään. Sitten sain aspiriinia (astmatausta...) ja kaksi tuntia olin taas yksin, eikä kukaan tullut. Kävin sanomassa hoitajille, että lähden kotiin, vastasivat että selvä. Vedin täyslaidallisen kauppanappeja naamaan kotona ja kylmää käärettä otsalle ja luotin siihen että jään eloon. Ja jäin. Olin vaan kuvitellut saavani kipupiikin kun kerrankin sinne saakka jaksoin. Mutta ei :( Näin Helsingissä.

  Mutta ihana ihana ihana kuulla, että siellä hymyilee nyt koko kroppa ♥

  VastaaPoista
 3. Mulla on migreenitausta olen ollut ensiavussa ennenkin. Koskaan en ole joutunut odottamaan enkä peruspillereitä ole saanut. Aina tippaan suoraan. Mul vahvat migreenilääkkeet kotona ja jos ne ei auta tippaan mentävä. Ei siis kipupiikkiä van monen lääkkeen sekoitus suoraan suoneen. Auttaa aina!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.