12.8.2013

Molo Kids talvivaatteet 2013

Pian ne ovat kaupoissa!
Meillä Molo Kidsin talvikamppeet on olleet aikas ykkösiä.
Haalarit varsinkin pysyvät hyväkuntoisina, pitävät lapsen kuivana ja lämpimänä ja mikä tärkeintä, ne eivät aiheuta aistiyliherkällä lapsella hepuleita. Jokainen yksityiskohta on aina niissä mietitty.
Rakastan ulkovaatteiden värikkyyttä myös todella paljon!Suosikkini Panttonille olisi tuo ihanan raikas keltainen talvihaalari. Hänen viime vuoden haalari kyllä sopii vielä tänäkin vuonna.
Minusta on mahtavaa kun Molo Kidsin vaatteet usein sopivat pari talvea/lapsi ja säilyvät hyväkuntoisena vielä seuraavallekin.
Isommille lapsille tykkäisin noista alla olevista takeista. Erityisesti tuo farkkuinen on todella makee!
Nämä takit ovat vedenkestäviä, menevät touhuissa ja mäenlaskussa, mutta ovat tarpeeksi siistit myös kaupungille.
Itse en hanki isommille lapsille enää erikseen ns. kaupunkitakkeja. Pärjäävät hyvällä yhdellä takilla.
 


**Blogiyhteistyö**

 


 
Mikä on sinun suosikkisi?


6 kommenttia:

 1. Olen ostanut muutaman Ticketin puvun, mutta aina ihaillut Molon vaatteita. Täytyy tutustua paremmin noihin ihanan värikkäisiin asuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihania! Ja käytettynäkin saa tosi hyväkuntoisia. Kannattaa kurkkia jos ei uutta pysty ostamaan. Tosin uusi sitten menee sen pari talvea ja voi säästää sisaruksille tai myydä netissä. AINA olen saanut meidän käytetyt myytyä kivalla hinnalla.

   Poista
  2. Joo, ja köyhän ei kannata halpaa ostaa. Tai ainakaan huonolaatuista. Yritänkin ostaa kestäviä, värikkäitä asuja meidän tytölle. Kirkkaat värit on myös tutkitusti kehittävämpiä, kun hailakat värit :)
   Täytyypä siis tutustua :)

   Poista
 2. Ihana tuo " farkkutakki"! Meillä on ollut Ticketiä tähän asti, pitäisiköhän nyt vaihtaa merkkiä...?

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä se seeprakuosinen takki on aivan ihana! Harmi, ettei siinä ole isompia kokoja. Hinta on myös liian kova...

  VastaaPoista
 4. Hei-tuo Molon värikäs raitahaalari on vaan niin ihana-me mietimme kanssa kovasti mitä talveksi 3 v pojalle ostaisi -Molo tai Ticket to heaven...hmmm...Vaikea päättäää..Ehkä annan pojan sitten viimekädessä itse sanoa mistä kuosista eniten pitää :-) Terveisin Pia

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.