12.8.2013

Huivit


Minä rakastan huiveja.
Niillä on helppo piristää ja muuttaa simppelien asujen ilmettä.
Hesasta ostin viime käynnillä Nougatista Becksöndergaardin kauniin tähtihuivin.
Se sopii ihanasti syksytakkini kanssa.

Odotatko jo syksyä?

9 kommenttia:

 1. Kyllä odotan! Kesä on ollut kiva, mutta tykkään vuodenaikojen vaihtelusta.

  Huivit pääsevät kaupaan täälläkin taas, kun ilmat viilenevät. Olen ihan huivi-ihminen!

  Mukavaa alkavaa arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ihanaa kun ilmat viilenee.
   Tykkään pukeutua saappaisiin, villatakkeihin ym. Kiva saada ne kohta taas käyttöön.

   Poista
 2. Pitäiskin ehkä järjestää huiveille joku tuommonen naulakko että käsittäis miten monta niitä oikeesti on. Huomenna lähtee kuorma kirpputorille, ja jos sinne vielä heittäis muutaman huivin mukaan. Ihania ovat ja helppoja heräteostoksia vaan jos ei vuoteen-kahteen oo pitäny jotakin, niin ehkä joutaa seuraavalle omistajalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kertyy helposti. Ei tuossa ole alkuunkaan kaikki. Pitääkin huivikori siivota ja kiikuttaa kirpparilla ylimääräisiä pois. Hyvä kun muistutit!

   Poista
 3. Kauniit huivit. Noi kelpaa kyllä kietoa kaulaan, kun syysviimat puhaltaa. Mä en kyllä kaipaa oikeastaan yhtään syksyä. Se on mun inhokkivuodenaika. Toisaalta taas syksyn tuomaa arkea, rutiineja ja uusia asioita on ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään syksystä jos ei sada kaatamalla. Mä kun kuljetan poikaa eskariin pyörällä mua ei paljon huvita kaatosateessa polkea. Muuten syksy on ihana kun pimenee, tulee kynttilät ja sitä jotenkin kääriytyy ihanasti kotiin. Mä nautin siitä!

   Poista
 4. Minulla vähän sama juttu toisaalta ihanaa kun arki palaa ja kirpeä syksy saapuu. Toisaalta niin haikeaa kun kesä päättyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan haikea kun kesä päättyy. En tiedä miksi. En osaa koskaan täysillä nauttia kesästä. Se vaan ei kuulu mun lempi vuodenaikoihin. Ei ole koskaan kuulunut, ei edes lapsena.

   Poista
 5. Täällä toinen huivien perään haikailija. Minä olen myös hankkinut mustan villasilkki Becksöndergaardin huivin ja haluisinkin vielä toisen vaaleamman version.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.