11.8.2013

Kuuden lapsen äiti

 
 
Olen 6:n lapsen 28-vuotias äiti. Nuorimmaiseni on puolen vuoden. Raskauksien jälkeen painoni on vaihdellut jonkin verran, mutta painoindeksin mukaan normaalipainoinen. Raskaudet ovat kuitenkin tehneet kehostani äärimmäisen löysän ja löllyvän. Nuoruudessani olin hiukan ylipainoinen, ja "aina ollut pyöreä" enkä ole tuosta ajatuksesta päässyt yli. Näen itseni ylipainoisena edelleen. Suurin murheeni on löysä ja hyllyvä vartaloni. 
Häpeilen itseäni miehellenikin, en käy uimahallissa tai rannoilla. 
Mahassa on kahden leikkauksen jäljet, ne eivät itseäni haittaa. Elämän merkkejä.
 

Mielestäni tämä haase on upea ja terveellinen. Kuitenkin toivon, että jokainen äiti ajattelisi kehoa ja painoaan myös terveyden kannalta. Ja toivon sydämestäni, että jonain päivänä me kaikki voisimme olla sinut itsemme kanssa ja nauttia siitä, mitä meillä on!
 
---Anonyymi lukija

2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen, minulla on viisi lasta ja tunnen itseni "löysäksi". Nuorimmainen vajaat neljä kk. Mutta ehkä ajan kanssa saan motivaation kohdilleen ja itseäni kiinteämmäksi. (toivottavasti). Terveyden kannalta paino onkin tärkeintä ja tietty oman hyvinvoinnin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä löysää väkisin jää monen lapsen raskauden jälkeen, jos ei kunnolla jumppaa. Eikä minusta se pieni pehmuus mitään haittaa. =) Kuvan nainen on silmääni todella hoikka ja voi olla ylpeä upeasta kropasta.

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.