11.7.2013

Kohti parempaa minää


Huomenna aloitan kotona Jutan ohjeiden mukaan. 
Virallisesti superdieetti alkaa elokuussa, ilmoittautua voi netissä.
Olin kuukausia sitten maksanut paketin, mutta en saanutkaan itseäni innostumaan sen noudattamisesta. Säilytin kaikki ohjeet itselläni ja nyt kokeilen miten minun käy itsekseni.
Mielenkiinnolla ja innolla lähden nyt ohjeita noudattamaan.
Tuntuu vain nyt siltä, että voisin onnistua ohjeiden noudattamisessa ja siksi siitä täälläkin kirjoitan.
Ruoka onnistuu, sen tiedän. Olen kesän aikana tehnyt niin paljon muutoksia ja syönyt pääosin gluteenitona ruokavaliota, jopa Jenkeissä.
Join myös sen neljä litraa vettä päivittäin.
Olo keveni ja vatsa voi paremmin.
Tuohon viljattomaan asiaan perehdyn nyt myös paremmin ja jätän gluteiinin kokonaan pois.
Se on auttanut monia IBS ja EDS potilaita. Minäkin kokeilen vaikutusta kipuun ja vatsan toimintaan.
Liikunta saattaa jäädä vähemmälle kuin ohjeissa, mutta kotitreeniä alan noudattamaan.
Ajatuksissa pinkki kahvakuula ja treenaus miehen kanssa yhdessä.
Saas nähdä miten onnistuu tuo.
Jenkeissä innostuin Just Dance 4 pelistä ja se on tilauksessa Wii:lle.
Sitä onkin kiva harjoitella hiki hatussa itsekseen kotona ja kilpailla sitten lapsia vastaan. Se on hauskaa, mutta myös liikuntaa.
Tärkeimpänä pidän nyt ruokavaliota ja mielekästä kevyttä liikkumista.
Katsotaan mitä tuloksia saavutan kuudessa viikossa.


Tsemppiä kaivataan!

20 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä, kyllä se siitä lähtee ♡
    Minä olen pudottanut painoa tammikuun alusta lähtien 15 kiloa. Kuukausi oli taukoa ja nyt on toinen viikko uutta alkua menossa.
    Minä olen vannonut nutriletin nimeen ja kun liikuntaa en voi harrastaa, muuta kuin normaalit kävelyt, selkävaiva, eikä kärsi kävellä pitkiä matkoja, eilä jumpata :(
    Ihana on tunne olla kevyempänä, vaatteet suljahtaa päälle ja kauan säästämät pienet, ajattomat merkkivaatteet mahtuvat nyt päälle.
    Seuraan innolla edistymistäsi, tsemppiä ♥
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä sinä!
      Minä haluan oppia elämään tämän IBS kanssa sekä helpottaa kipua. Jutan käyttämä superdieetti on hyvin lähellä IBS potilaille suositeltua Food map ruokavaliota. Tuota nyt opettelen ja katson miten vaikuttaa oloon.Ja jos muutama kilo taas lähtisi, olisi se ihana asia!

      Poista
    2. Hieno homma, minäkin siitä lueskelin. Minulla kans kovia kipuja ersyistä sekö reuma. Olen jöttänyt punaisen lihan kokonaan, hiilarit minimiin ja jo sen ansiosta ei ruokailun jälkeen tule väsymystä.
      Mutta näillä mennään, hyvää matkaa tähän osaan itsestä oppimiseen ♡
      -päivi-

      Poista
    3. Mulla kanssa punainen liha poissa ruokavaliosta ja nyt opettelen vähentämään hiilareita.

      Poista
  2. Täällä peukut pystyssä tsemppiä toivotellen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Huomenna jumpan vedän ekan kerran läpi. Varmaan kuolen. =) Mutta nyt vaan jotenkin sellainen olo, että haluan. On ollut jo pitkään.

      Poista
  3. Hyvä hyvä, ei saa ottaa liikaa stressiä ja paineita niin kyllä se siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kumpaakaan. Eikä tavoitteena muuta kuin hyvä olo ja löytää liikkumisen ilo kotosalla. =) Haluan onnistua tuossa ruokavaliossa kyllä!

      Poista
  4. Hei...pitäsköhän lähteä mukaan tähän ja tsemppailla keskenään..! :)) Harkitsen illan!
    Voisin kuvitella, että sä olisit hyvä tsemppari!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mukaan vaan! Tsemppiä tarvii jokainen tai ainakin minä. Ja jos ei halua täällä tsemppailla voipi s-postiakin laittaa. Ja tietty siellä nettiryhmässä on hyvä porukka. =)

      Poista
    2. Hihi, kävin jo tutustumassa, mutta sehän taitaakin alkaa siis vasta elokuussa tuolla? 12.8? :)

      Poista
    3. Hih hei! Hyvin katsoin, kuukausi vaan väärin. Mutta nyt hyvä hetki keventää ja henkisesti valmistauta aloittamaan kunnolla ensi kuussa. =) Mä aion tehdä itsekseni nyt ainakin kuusi viikkoa, ehkä pidempään. Ja katsoa millä kokoonpanolla sitten jatkan.

      Poista
  5. Mä noudattanut sitä Marin ruokavaliota yli 4 kk ja koskaan en ole onnistunut niin hyvin. Sokerit pois ja proteiinia paljon... Onnea sulle ja julkisesti huomattavasti helpompaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa!!! Hyvä sinä! Nyt on ekat pari viikkoa aika tiukkaa ruokavaliota, sitten tulee yksi taukopäivä ja jatkuu aika samalla tavalla. Ne Marin ohjeet oli kanssa tosi hyvät! Tutustun niihin tarkemmin tämän kuuden viikon jälkeen. Jonkun rungon nyt otan avuksi, että alkaisi tulla vielä enemmän tuloksia. =)

      Poista
  6. Olen ollut sd:llä kerran viimekesänä ja nyt tänäkesänä raskauden jälkeen noudattanut taas ohjeita. Tuloksia tulee VARMASTI hurjasti, jos ruokavaliossa pysyy ja kotijumpat tekee 3-4krt/vko. Muista mittailla paikat ennen aloitusta!!! Vaikka kiloja ei niin hurjasti lähtisikään, sentit karisee! Ja muista ottaa myös ennen-kuvat vähissä vaatteissa itsellesi, motivoivat, ja tulokset huomaa paremmin! <3
    Suosittelen SD:tä täydestä sydämestäni!!! :) Tsemppiä! (Ja alkuun tuntu hurjalta syödä niin paljon, mutta neuvona oli että kaikki tulee syödä mitä ohjeissa on!) Määrät pienenee ajan kanssa. Aineenvaihdunta lähtee kunnolla käyntiin niillä hirmuisilla annoksilla alkuun! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvii huomenna alkkareissa napsia kuvia. Kivaa...kröhöm. Ne jääköön itselle muistoksi. =) Ruokaa saa kyllä syödä, ei noilla ohjeilla nälkä tule. Sokerista luopuminen voi tuntua tuskaiselta pari eka päivää, mutta kun protskuja tulee niin reippaasti, ne auttaa siinäkin ongelmassa. Eiköhän tuo suju ihan ok kun nyt kesä ja ihania marjoja ja vihanneksia tarjolla. Herkuksi tuoreita mansikoita kera stevialla makeutetun rahkan. Nam nam!

      Poista
  7. Täältä tulee rutkasti tsemppiä! Minä aloitin eilen Painonvartijoiden pisteiden laskemisen. Olen aikoinaan niillä ohjeilla pudottanut n. 30kg. Osa niistä on iloisesti pompsahtanut takaisin vyötäisille, hups. Nyt tavoitteena olisi -10kg. Kaksi dieettipäivää on tuntunut mukavalta. Ei ole ihmeemmin ollut nälkä ja itsekuri on toistaiseksi pitänyt. Minä vaan olen makeille houkutuksille niiiiiin perso, että ans kattoo kuin mamman käy ;)
    Tsemppiä sinulle!
    -Kukkis Jii-

    VastaaPoista
  8. Tsemppiä ja iloisen riemukkaat heijaheija-huudot täältäkin =) Tulee varmasti sujumaan mitä hienoiten jahka pääsee vauhtiin =)

    VastaaPoista
  9. tsemppiä tsemppiä ihan kauheesti!täälläkin koko ajan mielessä dietin aloitus, mut kun on niin heikko luonne tolle makealle!nyt en vielä kuitenkaan lomalla...seli seli!pakkohan tuossa syksyllä siis elokuussa kun lomat loppuu niin otettava itseään niskasta kiinni!vähintään kymppi olis saatava pois.
    hei,en muuten ole tainnut vielä kiittää-tapetit tulivat perille ja on saatu keskimmäisen seinälle!kiitos!

    VastaaPoista
  10. Olen kuullut hyvää noista Jutan ohjelmista! Tsemppiä toivottelen minäkin! Pinkki kahvakuula saa heti hymyn huulille!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.