8.5.2013

Pink Lady San Diego


Matkakuumetta alkaa jo olemaan, kun matkaan on enää reilu kolme viikkoa.
Ystäväni, jonka kanssa matkustamme Californiassa, ilmoitti tänään varanneensa meille hotellin.
Pienoinen yllätys, että se on upea La Valencia Hotel La Jolla, eli Pink Lady San Diegossa.
Takapihalla on valtameri yli kilometrin pituisella hiekkarannalla, keskellä kaikkea.
Hotelli on uskomattoman upea, varmasti hienoin missä olen koskaan yöpynyt. (Harrastan yleensä budjetti matkailua...)
Huikea loma, paljon ihania nähtävyyksiä ja uusia kokemuksia tiedossa kuukauden ajan.
Perhosia lentelee jo vatsassa...
Pidän teitä ajantasalla matkalla, aina kun voin.



Näkeeköhän tuolla vaaleanpunaisia unia?

11 kommenttia:

  1. Wau, mikä paikka! Näyttää ihanalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, aika mieletön näyttäisi olevan. Mulle olisi kyllä kelvannut PAAAALJON vaatimattomampi. Yleensä harrastan alle 100 dollarin hotelleja. Huone sängyllä kelpaisi mulle...

      Poista
  2. Tuttu paikka, olen tuosta ajanut ohi monia kertoja kun asuin Diegossa pari vuotta.. Kulman takana tuosta hotellista on Sunny Jim Cave, http://www.cavestore.com. Kannattaa käydä katsomassa.

    Brockton Villa Restaurant joka on ihan meren rannassa La Jollassa on kiva brunssiravintola. Paljon muutakin voisin suositella mutta en tiedä kauanko San Diegossa olet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme siellä neljä päivää. Kaikki vinkit tervetulleita. =)

      Poista
  3. Näyttää upealta! :)

    Olisiko sinulla vinkkejä lentojen varaamiseen. Ollaan lähdössä koko perhe ensi vuonna Washingtoniin ja mietin tiedätkö mitään hyviä vinkkejä milloin lento kannattaa varata (onko halvempaa tiettynä aikana) ja mitä kautta? Kiitos jos osaat auttaa!

    VastaaPoista
  4. Mä löysin halvimmat lennot Usan Orbitz palvelun kautta. Momondo on kanssa tosi hyvä paikka katsoa lentoja. Sitten halpalentoyhtiöt tekee kanssa edullisia lentoja. Kannattaa seurata ja vähän katsoa.Olen aina ostanut lentoni kesäksi helmi/maaliskuussa. Silloin ollut tarjouksia, lentoja hyvin tarjolla. Kun vertailee säästää rahaa. Mä säästin nyt melkein 200e. Kannattaa myös katsoa Finnairin tarjoukset. Joskus heilläkin hyviä. Ajankohtaa en muista, mutta mainostavat kyllä ihan reippaasti. Ai niin ja matkamessut, siellä on tarjouksia, tosi hyviäkin ja silloin ainakin Finnairilla on.

    Laittakaapa muutkin vinkkejä. =)
    Mun halvin lento on ollut edestakaisin Bostoniin 200e neljä vuotta sitten. Ystäväni mies löysi ne lennot äitienpäivänä. Olivat hullun hintaiset! Sitä edellisin huipputarjous oli 13v sitten Hki-San Francisco edestakas 400e.

    Niitä huippuja ei tule usein vastaan, mutta kun teitä monta lähtee säästät vertailemalla äkkiä yhden lentolipun hinnan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta! Momondo ja Orbitz olikin minulle ihan uusia tuttavuuksia! :)

      Poista
  5. Ihanaa, näyttää todella kauniilta paikalta! Varmasti ihana loma tulossa! :) Kyllä tässä itsekin olisi loman tarpeessa, vaan ei ehdi sitten mitenkään.... ehkä kesällä sitten joku reissu edes. :) Aurinkoista helatorstaita! :) Vaikka meillä on ainakin pilvistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma tekee kyllä ihmeitä. Odotan jo innolla!!!
      Täällä sataa, mutta ihanaa. Haluankin touhuta sisällä kodin parissa. Ja tekee pahoilla allergiaoireille sade niin hyvää. Mä olen ainakin iloinen sateesta. =)

      Poista
  6. Meillä matka juurikin San Diegoon starttaa maanantai aamuna! Ollaan siellä ja Los Angelesissa pari viikkoa. Hauska nähdä sitten varmaan samanmoisia matkakuvia teidänkin reissun jälkeen. Koitan tulla tänne vinkkaamaan kun oman matkapostauksen jossain vaiheessasaan tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa!! Kaksi viikkoa saa menemään helposti San Diegossa ja Losissa. Me käytetään viikko tohon pätkään. Tule ihmeessä vinkkaamaan kun juttua on. Ja kaikki vinkit matkaa varten otan ilolla vastaan. =)
      Meillä on amerikkalaiset ystävät "oppaina" joista toinen on asunut San Diegossa, mutta aina sitä näkee asiat eri tavalla kun jossain asuu kun menee turistina. Mielenkiinnolla odotan juttua ja kuviasi.
      Hyvää matkaa!!!

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.