7.4.2013

Talven parhaat

Bisgaardin kengät PikkuJaloista, blogiyhteistyö

Nyt kun talvi alkaa kääntymään vihdoinkin kevääseen, on aika esitellä talven parhaat.
Kun on koko talvi käytetty ja testattu on aika kertoa mikä oli hyvää, mikä huonoa.Panttonin Bisgaardin ruskeat Gore Tex kengät olivat hänen ainot talvikengät tänä vuonna.
Kengissä hän oli tarhassa, pihalla, kaupassa ja kylässä.Siis aivan joka paikassa.
Kengät ovat tukevat, mutta myös hyvät touhutessa.
Ne pitivät varpaat aina lämpiminä, sekä kuivina, säässä kuin säässä.
Pantton sai nämä myös itse puettua hyvin jalkaan, mikä on aina plussaa.
Voin puhtaasti tämän talven käytön jälkeen sanoa, että nämä ovat olleet EHDOTTOMASTI parhaat talvikengät, mitä meillä ollut ikinä!
Kuten kuvista näette, kengät ovat edelleen todella hyvässä kunnossa, vaikka käyttökertoja on tullut lukemattomia määriä. Kun pinan käsittelee vielä vahalla, on ne sitten ihan priimat seuraavalle.
Nämä siirtyvätkin ystäväni tyttärelle ensi talveksi käyttöön.


"Prinsessalla" ja Automiehellä on ollut Bisgaardin mustat saappaat talven käyttökenkinä.
Molemmilla kengät jo toista talvea käytössä, koska viime vuonna olivat aavistuksen reilut, mutta silti hyvät olivat jalassa jo silloin. Menivät sitten vain kaksi vuotta molemmilla.
Kokemuksia on nyt sitten kahdelta talvelta ja kengät ovat edelleen todella hyvässä kunnossa!
Molemmat ovat käyttäneet kenkiä niin koulussa, mäenlaskussa kuin kaupungillakin.
Ovat sopineet joka tilanteeseen ja jalat ovat olleet aina lämpimät ja kuivat!
Olen todella hämmästynyt siitä, miten hyviä Bisgaardin talvikengät ovatkaan.
Meillä on ollut monia merkkejä, mutta tämä vain pysyy meillä ykkösenä.
Kaikki "Prinsessan" kengät siirtyy Automiehelle unisex ulkonäkönsä ansiosta ja tietenkin säästän Automiehen kaikki kengät Panttonille.


Hyvänä kakkosena tulee Timberland. 
Tänä talvena ei ollut kuin Automiehellä merkin talvisaappaat lopputalvesta toisina kenkinä.
Kengät olivat super helppo laittaa jalkaan, lämpimät ja tukevat. Malli on rento mutta silti hyvä jalassa.
Pinta vain kärsi aika nopeasti, mutta tietty tuo vaalea väri ei ole paras tokaluokkalaisella...
Automies kyllä itse tykkäsi hurjasti ostamistani saappaista!
Minä itse kyllä suosin Timberlandia itselläni, miehellä ja lapsilla enempi syksykenkinä.Mikä on ollut teidän talven ykkönen kengissä?


12 kommenttia:

 1. Pistetääs tuo merkki korvan taa. :) Meillä on ollut Viikkarit molemmilla nyt monena talvena - nyt ekaluokkalaisella on ollut monena päivänä sukat märkänä ja kengät ihan märät sisältä. :/ Liekö sitten mennyt lätäköihin liian syviin vaikka olen sanonut, että ei ole kumpparit..hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut Viikkareita monena talvena. Ne eivät ole pitäneet kosteutta yhtä hyvin kuin esim. nuo nahkaiset Bisgaardin Gore Texit. Mä olen vain tosi hämmästynyt tuosta laadusta. Nyt kun kengät olleet todella koetuksella on nähnyt niiden kestävyyden.

   Poista
 2. Meillä eskarilainen valittaa jatkuvasti tarrakengistä. Timberlandin nahkagoret tarroilla ja viikkarin tarragoret(muutoin hyvät). Eli jatkossa meille ei tarraversioita tule.
  Saapasmalliset olis helpoimmat.Ne voi nopsaan sujauttaa jalkaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kouluiän lähestyessä haluaa eroon tarrakengistä, siis yleensä. Meillä Pantton vasta 5v. Saappaat vetskarilla on toiminut hyvin noilla isommilla. Timbun kengissä ei ole mitään vetskareita ym vaan vedetään jalkaan.Tokaluokkalainen rakasti kyllä noita lopputalven! Mutta eihän tuollainen sitten taas tue jalkaa niin hyvin.

   Poista
 3. Kuomat on meidän ykköset, edulliset, kotimaiset ja lämpöiset. Tokaluokkalainen vielä nimenomana halusi kuomat vaikka muitakin tyrkytin. Nyt on pikkuhiljaa siirrytty lämminvuorikumppareihin ennen lenkkariaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Kuomat ei oo oikein iskeneet. Ne on kyllä suosittuja.
   Nyt meillä käytössä Crocsin "talvisaappaat". Ne parhaita just näillä loskakeleillä.
   Kai sitä jotenkin tottuu tiettyihin merkkeihin ja jää merkkiuskolliseksi. Ensi talvena voisi kokeilla jotain muuta merkkiä...ehkä. =) Huomaan että meillä ainakin aina samat tulee ostettua. Minä ja mies aina vaan Timberlandia ja Clarkseja. =)

   Poista
 4. Mulla on ollut ehdottomasti Marc'O'Polot, itselläni siis. Isännän popoja en muista ja JoJolla sisällä Tepsut. Vielä ei ulkokengät ole saaneet kulutusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut joskus MoP kengät. Ne on nykyään mulle hiukan liian kapealestisiä. Jalka kun aina ollut leveä ja iso ja lasten jälkeen vielä leveämpi ja isompi.

   Poista
 5. Meillä ekaluokkalainen tyttö rakastaa kavatin nahkasaappaitaan (jotka viimetalvelta), timben nahkasaappaat on ollut tänätalvena käytössä vaan muutaman kerran, toivon niiden menevän vielä ensi talvena :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavatilla on ihania eco nahkakenkiä. Ihania värejä kanssa! Meillä ollut Panttonilla kävelykenkinä muutaman kerran.

   Poista
 6. Hei onpa hyvän näköisiä kenkiä noi Bisgaardin kengät ja on kyllä vaikeaa löytää kunnolla kosteutta pitäviä kenkiä. Onko ne miten tukevia? Meillä on hankaluutena löytää keskimmäisellemme kunnollisella tukevalla kantakupilla varustettuja kenkiä, joihin saadaan vielä vaihdettua erikos tukeva pohjallinen. Mistä noita kenkiä hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä todella hyvät kengät kaikinpuolin. Kengät on PikkuJalat nettikaupasta. Heillä on varasto muistaakseni Kirkkonummella missä saa myös henk.kohtaista palvelua. Mutta nettikaupan palvelu toimii kanssa hyvin. Neuvovat kyllä. =)

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.