5.3.2013

Uusi kelkka


Viime viikolla kävelin poikien kanssa Karjaan keskustassa.
Automies huomasi pienen kirpparin pihalla tuon kelkan.
Siinä roikkui hintalappu, eli se oli myytävänä.
Iloisena sisälle kauppoja tekemään.
Nyt on niin iloinen poika!
Ikioma hieno kelkka, mikä on minustakin super upea.
Talvea kun on vielä jäljellä, on tuosta iloa ihan omassa pihassakin.Mitä olet viimeksi löytänyt kirpparilta?

12 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuollainen lapsena. Se on yhäkin äidillä tallessa!

  Minulla oli juuri kirppispöytä varattuna viikon, joten tulihan niitä löytöjäkin tehtyä. Mikähän olisi jäänyt mieleen... Iso pino lastenvaatteita yhdestä pöydästä. Just mun (ja toivottavasti neitienkin) makuun...

  Ai niin, ja House Doctorin peltipurkki, jossa ompun kuvia. Tulee niin Köpiksen reissut mieleen!

  Kirppistely on kyllä niiiin kivaa!
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kirppistely on aina kivaa! Mä olen pitänyt taukoa ja koittanut tyhjentää kotia. Vielä hommaa kaappien siivoamisessa. Eilen löysin poikien huoneesta Ikea kassillisen kirjoja ja vaatteita mitkä laitettava pois. Mä odotan kesää ja Hietsun toria Hesassa. Se on ihan paras paikka tehdä löytöjä!

   Poista
 2. Juuri kirjoitin paikallisesta kierrätystorista jutun. Kun eihän meillä ole kirppareita...sääli!
  Viimeisin kirppariosto (elokuussa Suomessa) oli vauvalle body. Viimeisin kierräys ostos täällä oli farkkuhame itselleni.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää perustaa pieni lastenkirppis sinne. =) Voisi olla menestyskin jos sellaista ei ole...

   Poista
 3. Eilen löydettiin kirpparilta pojalle keltaiset Crocsin saappaat, juuri oikeassa koossa. Pesin ne pyykkikoneessa ja ovat kuin uudet. Po.pin demin kuoritakissa on keltainen vetskari ja nuo sopivat sen kanssa paremmin kuin hyvin :) happy me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostan usein kenkiä ja uudistan ne pesukoneessa. Monista on tullut aivan uudenveroisia. Tuollaiset löydöt on aina tosi kivoja! Harvoin saa ihanan värisiä siistejä crocsin saappaita kirppareilta, tai ei täältä ainakaan. Karjaalta löytää paljon vanhoja juttuja kotiin, mutta hyväkuntoisia lastenvaatteita/kenkiä ei niinkään.

   Poista
 4. Meillä on ihan samallainen hienous mutta punaisena.. Niin kiva! Onko teillä tuossa edessä sellainen kun rattia kääntää niin kelkka kääntyy? Meillä ei siis ole ja oon miettinyt onko se meiltä vaan ajansaatossa katkennut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kun rattia kääntää kääntyy kelkkakin, kuten stigassa. =)

   Poista
 5. Mie tykkään kierrellä kirppareita. Viimeksi muutamia viikkoja sitten löysin jo pidemmän aikaa etsimäni vanhat hyllyt keittiöön : ) olin niin ilonen,ne oli just sopivan "kulahtaneet" ( nuorin poika aina sanoo noin mun löydöistä...... )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulen tuota kommentointia melkein aina mieheltä ja tyttäreltä. Ne ei tajua mun ihastumista vanhoihin "romuihin" kuten he sen ilmaisee.

   Poista
  2. Mulla oli kans lapsena juuri tuollainen! Ja se taitaa olla tallessa jossain.. Täytyypä kysäistä äidiltä, että missä! :)

   Poista
 6. Pari päivää sitten löysin lastentarvikekirppikseltä ison kasan hyviä löytöjä kaikille lapsille...kun oli hakemassa omaa tilitystä sieltä. Meni siis osa omasta tuotosta jo heidän kassaan takaisin :). Mutta hyvä niin, kun lapsille löysin mm. ihania rooliasuja ja mekkoja eurolla, mutta erityisen iloinen olen Lotta-kirjoista, joita ostin 8 kpl, olivat euron ja kaksi kpl:ta. Luin niitä tyttösenä itse ja iloitsen jo ajatuksesta, että voin antaa ne meidän tytöille kunhan vähän kasvavat. Ja oppivat lukemaan...:) t: Kaardemumma

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.