4.3.2013

Paras ystävä


Hän on aina vierellä.
Hän tietää, milloin sinulla on huono olla.
Poika ja koira ovat olleet pienestä asti kuin paita ja peppu.
Nella huomasi heti, kun Pantton oli kipeä ja yritti lohduttaa läsnäolollaan.
Hellyyttävää!Koirat on niin ihania!

11 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta! Niin suloinen ensimmäinen ja viimeinen kuva yhdessä. Liikkis <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen parivaljakko!

  VastaaPoista
 3. Voi miten hellyyttävää! rakastan koiria <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan kyynel silmässä kun katselin heitä. Oli pakko napata kamera ja ikuistaa tuo hetki. Pantton oli juuri oksentanut aivan kamalan paljon ja sillä oli niin huono olla ja koski masuun. Nella huomasi tuon kivun ja lohdutti vieressä.

   Poista
 4. Lapsen ja lemmikin side on kyllä jotain sainoinkuvaamatonta, molemmat ovat niin aitoja omana itsenään. Mulla oli myös lapsena koira jonka kanssa yhdessä tein kaiken ja "koira" ei kyllä kuvannut edes lähelle elämäni tärkeintä ja tiiviintä ystävyyttä. Ja tämän elämäni suurimman ystävyyden menettäminen onkin ollut se vaikein menetys, ei edes lähiomaisen kuolema ole koskettanut yhtä paljon!
  Toivon ihastuttavalle parivaljakolle vielä monta yhteistä seikkailuntäyteistä vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Ja se mikä on eläinten kanssa mielenkiintoista, että et voi tietää kehen se kiintyy. Koira on tyttäreni koira, mutta ollut alusta asti Panttonin perässä. Ja on edelleen. Heillä on sellainen suhde, mitä ei voi opettaa kenellekään. Se tulee molemmilta suoraan sydämestä, luonnosta. He vain ovat parhaat ystävät. Ajatus siitä päivästä, kun Nellaa ei enää olisi, tuo kyyneleet silmiin. Se tulee silloin olemaan Panttonille raskasta.Toivottavasti siihen on vielä pitkä aika.

   Poista
 5. Ihania yhdessä :) Voi, kun mulle tuli niin ikävä meidän kultaista noutajaa, joka on ollut koirien taivaassa nyt melko tasan 6 vuotta...

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.