5.3.2013

Feelunigue


Minä olen jo vuosia tilannut Bare Minerals meikit Feeluniquesta.
Meikkejä on helppo käyttää ja niillä saa huikean hyvän lopputuloksen.
Sopivat ainakin omalle kuivalle ongelmaiholleni. (Minulla on akne ja ruusufinni.)
Nuo ovat ainoita meikkejä mihin ihoni ei reagoi päivän aikana. Ne itseasiassa suojaavat sitä.


Bare Minerals-meikit ovat Feeluniquessa melkein puolet halvempia kuin Suomessa.
Toimitukset on aina myös ilmaiset, eikä veroja tai lisäkuluja ole minulle koskaan tullut.
Laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden valikoima on nettikaupassa aivan hurjan laaja ja tilaaminen helppoa.Valikoimiin kuuluu about kaikki suurimmat kosmetiikkamerkit. En keksi mitään, mikä sieltä puuttuisi...
Minä ainakin olen nämä vuodet ollut tyytyväinen, jolloin olen heidän asiakkaana ollut.


FI Image Banner 300 x
 250



Oletko itse tilannut jo Feeluniquesta?

19 kommenttia:

  1. En ole, mutta olipas hyvä kun vinkkasit! Just tänä aamuna mietin, että alkaa olla kyseinen meikki loppu, ja myös minulle, kuivalle akneiselle, se sopii loistavasti. Tilaan siis tällä kertaa tuolta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Olen miettinyt jo varmaan vuoden tästä kirjoittamisesta, mutta aina vain jäänyt. No kiva että vinkeistä on iloa. Mä itse sain vinkin näistä meikeistä ja Feeluniquesta jostain blogista vuosia sitten. =)
      Minusta noi meikit on TODELLA hyviä! Ne ei paakkuunnu eikä tartu epäpuhtauksia ympärille. Minusta ne on kuin toinen iho. Ei iho koskaan kutise, kuten mulle taas käy monien muiden meikkien kanssa.
      Sekä noilla saa ihanan kuulaan ja raikkaan meikin.
      Oletko kokeillut Primeria tai silmänympärys meikkiä? Ne on ihan parhaita! Varsinkin tuo jälkimmäinen. Sillä saan nenänympäryksen punoituksen aina hyvin peitettyä ja tietty valoa silmiin ja peitettyä mun tosi mustat silmänympärystät. =)

      Poista
    2. En ole, mutta pitääpä kokeilla! Saanko muuten udella mitä putsausaineita ja kosteusvoidetta käytät? Sellaisetkin on hakusessa. Olen kokeillut melkein kaikki Biothermit läpi, mut mikään ei käy. Todellinen ongelmaiho! Finnejä ja mustapäitä pukkaa, mutta silti iho on niin kuiva että hilseilee ja kiristää. Hoidapa siinä sit hyvin sellaista!

      Poista
    3. Mä voin tehdä postausta tuosta joku päivä. Käytän usein vain ekologisia puhdistusaineita. Kasvorasvat ovat apteekista.
      Toteutan tämän postaustoiveen tässä keväällä.

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Akneiholle sopivaa meikkiä on vaikea löytää. Ehdottomasti aion kokeilla Bare Mineralsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Suosittelen kyllä todella lämpimästi! Mun ihoni tykkää tuosta meikistä ihan oikeasti. Eikä tuo jää rumasti näppylöiden reunoille kiinni. Tulee siisti ja kaunis lopputulos.

      Poista
  3. Myös mulle Bare Minerals on ollut paras meikkimerkki, vaikka ihoni onkin helposti rasvoittuva. En voisi kuvitellakaan enää käyttäväni muuta. Ja myös minä tilaan ne tuolta Feeluniquesta ja vain hyvää sanottavaa siitäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mineraalimeikeissä on minusta kivaa se, että ne sopii monelle. Ja varsinkin tuo Bare Minerals. Se jotenkin tekee jokaisen ihon vaan kauniimmaksi, ikään kuin sekoittuu sekaan, toinen iho. =) Mä tunnen itseni alastomaksi ilman sitä. Kaikki kamalat punaiset arvet loistaa muuten. Tuolla ne saa helposti ja kauniisti peittoon.

      Poista
  4. Feelunique on munkin suosikkikosmetiikkakupp. Siellä todella asiakaspalvelu toimii. Huhtikuusta alkaen on ymmärtääkseni saatavilla taas Suomeenkin helpommin tuotteita, jotka ovat olleet rajattuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää. Tarkoittaako tuo sitä että lakkoja ym sitten saisi tilattua kanssa? Nehän olleet nyt Suomen ulkopuolella, ei oo voinut tilata.
      Mutta valikoima on kyllä ollut tähän astikin aivan valtava.

      Poista
    2. Näin juuri ymmärsin. Katsotaan, kuinka käy :)!

      Poista
  5. Heippa! Tamam nyt ei liity postaukseesi juuri mitenkaan. Mutta kun olen seurannut pienentymistasi tiiviisti. Ihailen suuresti saavutustasi!
    Olisiko ihan mahdotonta jakaa meille lukijoille vinkkeja kuinka oppia rakastamaan itseaan ja kehoaan enemman. Mita syot, mita et, kuinka liikut ja kuinka paljon.
    Mita kuuluu itsensa rakastamiseen jne....
    Tahtoisin myos laihtua mutta kolmen lapsen aitina, en haluaisi enaan rankaisemalla laihtua. Ei raakkaysta eika nalkakuuria....

    Kaunis keho, kaunis mina, kauniilla tavalla....ja hellasti. Ei mihinkaan kiire!

    Kiitos kamalasti! Olet ihana!
    xxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla rakastaminen on lähtenyt vuosi sitten. Aloitin psykoterapian ja silloin ensimmäisenä päivänä päätin rakastaa itseäni. Ihan opetella rakastamaan. Etsiä hyviä puolia ym. Eikä tuijottaa läskejä tai arpia tai höllyviä käsivarsia ym.
      Halusin nähdä vaivaa joka päivä hetken ulkonäkööni. Laittaa kivat vaatteet, meikata ym.

      Mä kävin ravintoterapeutilla muutaman kerran, mutta tajusin ettei meidän ajatukset oikein mennyt yksiin.Hän neuvoi margariineja ja kevyttuotteita käyttämään ja niitä mä kartan.
      Mä en ole punninnut tai mitannut mitään ruokia. En kieltänyt itseltäni yhtään mitään. Enkä aio jatkossakaan tehdä niin.
      Vähentänyt IBS takia viljatuotteita eli leipää ja pastaa. Riisiä syön ehkä kerran kuussa. Perunaa kyllä, mutta harvemmin.

      Rakastan karkkia! Ja pidän karkkipäivän. ostan silloin mitä tekee mieli.
      Jos pahin salmiakkihimo iskee, imeskelen pastilleja. Pidän turkkareita aina kotona. Niitä menee pari pahimpaan himoon.
      Mulla toimii se että kaikki on sallittua. Määrät vain vähentyneet. Ja mä juttelen itselleni. Kyselen miksi olen menossa syömään kakkua myöhään illalla tai miksi meinaan ottaa lisää, vaikka maha on täynnä.

      Opettelen kuulostelemaan ja kuuntelemaan kehoani ja mieltäni. Tämä on erittäin hidas tapa tehdä muutoksia, mutta uskon että pysyvä. Mulla ei ole kiire.
      Ja liikunta, en käy jumpissa. Mä en aja autoa ja asun paikassa missä ei julkista liikennettä. Keskustaan 3km matkaa. Eli mä potkuttelen, kävelen tai pyöräilen monta kertaa viikossa ympärivuoden. usein isot kauppakassit mukana tai lapsi kyydissä. Tuossa tulee hyvää liikuntaa. Ja tietty iltaisin kävelen koiran kanssa.

      Nyt olen aloittanut joogan kotona.
      Koitan taas tsempata hiukan enemmän kesää kohti. On viime viikkoina hiukan lipsunut homma väsymyksen ja lasten sairastelun vuoksi. Nyt tiedostan tuon, että silloin alan haluamaan makeeta paljon enemmän.
      Mä en rankaise itseäni, edes silloin jos huomaan jälkikäteen lipsuneeni. Juttelen taas itselleni ja mietin mikä meni vikaan. Ja koitan oppia siitä ja tehdä ensi kerralla paremmin.

      Rakastaa itseäni, juuri tälläisenä, on parasta mitä olen itselleni koskaan tehnyt. Minä olen kaunis nyt! En vasta sitten tietyn painoisena. Laihdun minkä laihdun, se on kaikki plussaa ja terveydelle hyväksi. En koe itseäni enää epäonnistuneeksi vaikka olen valtavan painava. En inhoa itseäni sen jälkeen kun olen syönyt liikaa karkkia. Minä opettelen tuntemaan itseni, viat ja hyvät puolet. Ja opettelen kehumaan itseäni hyvistä puolista. Sekä koitan oppia virheistä ja muuntaa huonoja puoliani.

      Ruoasta voin tehdä joskus juttua.
      Pitää palata taas tarkemmin mulle sopivaan ruokavalioon. Olen ollut hunningolla pari viikkoa. Siinä se. Nyt takaisin ruotuun.

      Tulipa pitkä kirjoitus, mutta toivottavasti tässä ideoita.
      Pitääkin tehdä joku päivä postaus aiheesta.
      Toivottavasti tästä oli jotain iloa.

      Poista
    2. Oli apua! Kiitos paljon että jaksoit vastata! :)

      Poista
  6. Moi!!

    Olipas mielenkiintoinen postaus. Voitko kertoa mitä kaikkea Bare Minerals meikkejä käytät ja mitä suosittelisit? Ja miten osaisin tilata oikean sävyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä postausta siitä. Sun kannattaa ehdottomasti tilata se starter kit. Siinä tärkeimmät mukana kaikki ja tulee noi älyttömän hyvät harjat.
      Jos olet todella vaalea, suomalaista ihoa, tilaa sen vaaleimman sarjan. Jos sulla on pigmenttiä niin kuin yhtään ja ihan selvästi rusketut kesällä kunnolla, tilaa se toiseksi vaalein.
      Siinä on mukana kahta eri sävyä muutenkin, mitä voi ihan sotkea keskenään. Näin voi aloittaa vaaleimmalla nyt ja kevättä kohti lisätä sävyä lisää ja kesällä käyttää sitä sävyllistä sitten vaan.
      Mukana muistaakseni aurinkopuuteri kanssa, mitä mä en ainakaan voinut käyttää koska olen niin valkoinen.
      Voit käydä tutustumassa sävyihin esim. Sokoksella jos arvelet ettet osaa tilata oikeaa. Siellä on koko valikoima esillä.

      Poista
  7. Voi oma postaus olisi tosi hieno juttu. Kiitos vinkistä, täytyykin poiketa Sokoksella.
    Sulla varmasti myös kokemusta silmänympärysmeikeistä.. mulla nimittäi tosi ikävän tummat silmänaluset ongelmana.
    kaikkea hyvää sulle ja sun kevääseen. Blogisi on ihanan piristävä, samaten kuin koko elämänasenteesi on niin kadehdittava .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin tehdä jonkinlaisen meikkauspostauksen.
      Kurkkaa sokoksella Bare Minerals well rested purkkia. se on jauhomaista kuten muutkin meikit. Sillä saa super nopeasti ja siististi mustat rinkulat peittoon. Mulla on KAMALAT ruskean-mustat rinkulat ympäri silmien. Nukun huonosti...
      Tuolla saa myös nenänpielustan punoituksen upeasti piiloon.
      Sillä saa siistiä jälkeä eikä ärsytä silmiä, eikä lähde "juoksemaan" vaikka sataisi vettä. Suosittelen! Purkki kestää minulla jokapäiväisessä käytössä vuoden. Saat sen kanssa tilattua Feeluniquesta.

      Poista
  8. Mua kans kiinnostaa tuo meikkisarja. Akne iho kun on niin kaikki meikit kutisee ja epäpuhtaudet vaan lisääntyy :/ Eli ei voi sitten meikata ollenkaan ja ärsyttää kattella punasta naamaa :D heh. Kiitos vinkistä, voisin käydä jo sokoksella vähän testailemassa :)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.