4.3.2013

Amerikkapostia


Ystäväni lähettää meille paketin Amerikasta pari kertaa vuodessa.
Ja joka kerta hän on osannut yllättää, koska en osaa sitä etukäteen odottaa.
Vietämme sairastupaa ja ovelle tulee postimies kainalossaan VALTAVA paketti.
Pojat hihkuivat aivan onneissaan, kun näkivät keneltä paketti on.
Thank you Amy!!! Perfect timing again!


Paketti sisältää aina vähän enemmän, amerikkalaiseen tyyliin isosti ja paljon!
Ja lapsethan siitä tykkää.
Lapsien lemppareita on kaikenlaiset kummat karkit.
Karkkeja tuli niin paljon, että karkkipäiviä vietetään amerikkalaisittain kesään asti.
Ja vastapainona lapset rakastaa amerikkalaisia erilaisia hammasharjoja ja tahnoja.
Ystäväni tietää tämän ja joka kerta paketista löytyy lisänä näitä.
Kyllä, lisänä...lahjamäärä oli vähän liikaa, taas kerran, kuten aina.
(Lahjoista ei nyt kuvia tällä kertaa)


Minun paketista löytyi lemppareitani ja ihania yllätyksiä.
Pöllöpussukka on nahkaa ja rannekoru on käsintehty ihanuus.
Nuo keksit...voi taivas!
Amerikkapaketti on aina yhtä odotettu ja riemu on katossa joka kerta.
Piristi niin paljon tätä sairastupaa tämä yllätys.
Ystävät on kyllä ihania. 
On raskasta kun niin moni rakas asuu rapakon takana ja näemme niin harvoin.
Onneksi pääsen taas Jenkkeihin kesäkuussa. Ei ole enää montaa kuukautta. Jee!



Oletko koskaan syönyt salt water toffeeta? Niin hyvää...


Ps. "Prinsessa" kerää noita muovisia lahjakortteja ym. Ja ilahtuu tosi paljon uusista. Vetskarirannekorut oli niin cool hänestä, että laittoi ne heti ranteeseen.

13 kommenttia:

  1. No olipas kiva juttu! :) Saanko udella, että mitä sä laitat vastalahjaksi? Mitkä sä oot aatellut, että on semmosia hyviä suomalaisia vastineita? Oispa ihana saada itekkin joskus postia ulkomailta! Joskus oli monta kirjeystävää, mutta kaikki siteet on katkenneet.. harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aivan IHANA juttu! Me lähetetään molemmat pari pakettia vuodessa. Mä laitan aina ison kasa eri xylitol tuotteita, muumi-juttuja, hyviä suomalaisia karkkeja ja tietty erilaisia suklaita. Suomessa on kuulemma parasta suklaata sekä purkkaa. =) Olen samaa mieltä!
      Sitten laitan omia käsitöitä ja tällä kertaa jotain Puotiquen valikoimissa olevia tuotteita. Olen laittanut monena vuonna nyt Pomp De Luxin vaatteita, kun ystäväni rakastaa niitä. Joskus laitan Marimekkoa ym.

      Poista
  2. Ihanaa, varsinkin kun vielä yllätyksenä ja täydellisellä ajoituksella :)

    VastaaPoista
  3. Voi mitä herkkuja! Mulla ei oo jenkeissä ketään tällä hetkellä, mutta PopTartsit kutsuu mua sieltä suunnalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niitäkin tuli paketillinen. =) En mä viitsinyt kaikkea kuvata, tuossa nyt oli pieni osa siitä mitä tuli. pop tartseja saa muuten monista K-supermarketeista. Ainakin hesassa on Kampissa ja meillä Karjaalla oli kerran kanssa.

      Poista
    2. Oih, ai sait! Ainakin Treella niitä on pieni valikoima ja hinta on aika kova. Mutta ne on NIIN herkullisia. Ei ehkä joka-aamuinen juttu, mutta joskus. Nam! Nautihan paketin sisällöstä :P

      Poista
  4. Oi mikä ihana ja herkku paketti!
    Voi kun olisikin ystäviä Ameriikassa, vaikka edes yks. Muttei ole ei ja sinne menemistäkin olen haaveillut ikuisuuksia, eikä näköpiirissä ole minkäänlaista matkaakaan sinne, höh. Mutta kyllä mä vielä joskus menen ja silloin voikin olla etten takas tule :-) Niih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin 17-vuotiaana vaihtarina ja olen pitänyt yhteyttä ystäviin siellä siitä asti. Yritän käydä 3 vuoden välein ja ensi kesänä olisi reissu taas edessä. Mulla on läheisimmät ystävät Sacramentossa Californiassa ja Scottsdale Arizonassa. Tulee siis aina lenneltyä parin osavaltion väliä tuolla.
      Mene ihmeessä joskus reissuun! Alat suunnittelemaan matkaa jokun ystävän kanssa.=)
      Mä olen houkutellut yhtä ystävääni New York reissuun, joka ei ole Jenkeissä käynyt. (Juu, puhun M susta.)Meitä olisi kolme naista sitten lähdössä...ehkä parin vuoden päästä?
      Noita reissuja varten joutuu säästämään pienen hetken...monta vuotta. Mutta niin sen arvoista. Tyttö juuri eilen sanoi, että syö vaikka pari kuukautta kaurapuuroa jos pääsee reissuun. Oppinut säästämisen salat selvästi. =)

      Poista
  5. Voi vitsi, kuinka ihana yllätys! Kyllä tuosta päivä piristyy ja viikkokin : ) Ja muutenkin kiva tuo teidän tapa lähetellä paketteja puolin ja toisin. Omasta viimeisimmästä Amerikan reissusta on jo seitsemän vuotta ja kylläpä olisi kiva lähteä uudelleen. Vaikka täältä Suomestakin saa jo kaupoista vaikka mitä (+ tietenkin nettikaupat), niin kyllä mekin reissusta raahattiin laukut mutkalla kaikkea kivaa ja erilaista - lastenvaatteita tietenkin, mutta myös kakkuvuokia, sisustusjuttuja, leluja, herkkuja...

    Mukavaa viikkoa ylläripaketin parissa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollan tehty sitä jo monta vuotta. Jo silloin kun ystävälläni ei vielä ollut lasta. Tiedän miten lapset odottaa tälläisiä paketteja. =)
      Mä rakastan reissussa eniten sitä oikeaa lomaa. Olen tyttäreni kanssa hyvin ystävien kanssa. Kivoja maisemia, hyvää ruokaa, uimista ja lämpöä ja tietty myös sitä shoppailua.
      Tällä reissulla tarkoitus mennä San Diegoon kolmeksi päiväksi. Viimeksi oltiin Disneylandissa. Nyt olisi ihana nähdä ja kokea tuo upea kaupunki. Ja tietty tyttö haluaa käydä huvipuistossa, Legolandiassa ym. San Diegossa on paljon nähtävää! En ole itsekään siellä käynyt.
      Itse tykkään shoppailla kanssa kaikkia leivontajuttuja ja kenkiä. Itselle löydän aina ihania vaatteita reissulta. Mies panttaa vaatteiden ostoa aina ja haluaa että tuon Jenkeistä kerralla sit kaiken mitä tarvitsee. =)

      Poista
  6. Ihana idea, voin kuvitella että lapset on olleet riemuissaan ja täydellinen ajoitus, sairastaessa on ihanaa saada jotain hemmottelua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Täällä kun nyt oksentaa jo "Prinsessa" ja Pantton...päivällä ne oli vielä ok ja tyttö oli tämän pv koulussa. Nyt tiedossa sairaiden hoitamista pari päivää. On ihme jos en itse sairastu...

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.