Pähkinäinen browniekakku
valkosuklaakuorrutteella
pieneen irtopohjavuokaan tehtynä
Brownie-kerros
100 g tummaa suklaata
100g voita
2 munaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
¾ dl vehnäjauhoja
pari kourallista pähkinäsekoitusta
Valkosuklaakuorrute
n.100g valkosuklaata
n.100g maustamatonta tuorejuustoa
koristeeksi murskattuja pähkinöitä ja
suklaarouhetta
1. Sulata tumma
suklaa ja voi miedolla lämmöllä kattilassa .
2. Vatkaa munat
ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Lisää sula
voi-suklaaseos muna-sokeriseokseen. Sekoita varovasti.
4. Sekoita kaakaojauhe
ja vehnäjauho keskenään ja siivilöi seos
taikinaan
varovasti käännellen.
5. Kaada taikina
voideltuun ja korppujauhotettuun
PIENEEN irtopohjavuokaan ja levitä murskatut pähkinät
pohjan päälle taikinaan painellen.
Paista uunin alatasolla
kiertoilma n. 170
C n. 25 min.
6. Jäähdytä kakku
ja valmista kuorrute: sulata valkosuklaa ja lisää tuorejuustoon vähän
kerrassaan sekoittaen.
7. Levitä
kuorrute kakun päälle ja koristele.
NAMNAMNAM
MUMSMUMSMUMS ENJOY!
---Hanna Pastellimaja
Apua miten herkullisen näköinen, PAKKO KOKEILLA :D
VastaaPoistaÄlä muuta sano! Heti alko tehä aamupalaksi mieli!!
VastaaPoistaNappasin herkullisen ohjeen mukaan, tämä pääsee testiin! :)
VastaaPoistaHerkullinen ohje, kiitos tästä!
VastaaPoistaVoi herttinen. Tätä on joskus kokeiltava omiin tarpeisiin, pähkinät namskis mutta ei meidän perheelle muuten allergioiden takia mene. Tuon on oltava hyvää. Jos tänä viikonloppuna?
VastaaPoistaOiapua, joutuu EHKÄ kokeilemaan :)
VastaaPoistaOu nou! Miehän olen tässä sokerilakossa jouluaattoon asti!!! ;) Olen suunnitellut aaton menut nyt jo varmaan viiteen kertaan ihan vaan siksi, että jälkiruoka ja kahvileivonnaiset menee kaiken aikaa uusiksi! Taitaa tää ohje TAAS selättää sen edellisen vaihtoehdon... :)
VastaaPoistaOi oi, näyttää niiiiin hyvälle! :)
VastaaPoistaOi mikä herkku ja niin sopii jouluun tuo resepti. Aivan varmasti haluan kokeilla myöskin. :)
VastaaPoista