19.8.2012

Silverjungle

Kesän alussa sain heiltä yhteydenoton.
Ihania luomupuuvillaisia vaatteita saimme testiin.
Nyt niitä on testattu, koko kesän ajan.
Pilkullisesta kankaisesta lippiksestä tuli kesän ehdoton suosikki!
Ja voin sanoa, että vaatteet ovat sitä mitä luvataan ja koot vastaavat kerrankin kokoaan.
Panttonilla on yllään 116cm vaatteet ja ovat täydellisen sopivia.


Ne ovat ihanan pehmoisia!
Lapsi tykkää käyttää näitä, ovat mukavat päällä ja iloiset.
Meillä vaatteiden pehmoisuus on erityisen tärkeää, sillä molemmilla pojilla on sensorinen yliherkkyys.
Tämän lisäksi Panttonilla on atooppinen iho.
Minusta on mahtavaa, kun suomalaiset naiset toteuttavat unelmiaan.
Innolla odotan uuden malliston kuvia.

Onko teillä jo kokeiltu Silverjungle-vaatteita?

16 kommenttia:

  1. Kokeiltu on ja tykätty aivan mahdottomasti. Meillä muuten tytön kommentti Silverjunglen trikoovaatteista on ollut, että "ihanan pehmee". Ja pilkkulippis on ollut ihan loistavan hengittävä päästä hikoilevan lapsen päänupin suojana aurinkoisemmilla keleillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri toi pehmoisuus on mahtavaa! Pesusta toiseen tuntuu vain vaatteet pehmenevän. Tämä ominaisuus on meillä todella tärkeää. Ja tuo lippis, on tosiaan ollut ihan PARAS kesähattu ikinä! Suojaa päätä, ei ole liian kuuma ja on mielettömän suloinen. Harmi kun tuo koko on isoin enkä tiedä mahtuuko se Panttonille enää ensi kesänä...
      Jos jotain toiveita heille saisi esittään, niin on isommat koot valikoimiin. =)
      Pantton kun käyttää jo 116cm vaatteita, mutta aloittaa koulun vasta kolmen vuoden päästä. Iloiset hyvät vaatteet tulee olemaan kivenalla sitten, koska on silloin jo aika iso poika.

      Poista
  2. Ihan uusi tuttavuus mulle, mutta hyvältä näyttää. Pitänee tutustua ja testata. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Näissä on mahtavaa se, että yritys on kahden suomalaisen naisen, pienten lasten äidin yhteinen unelma, mikä on toteutunut.
      Uutta mallistoa odotellaan innolla täällä!

      Poista
  3. Meillä on merkiltä velourhousut , t-paita ja lierihattu. Kaikki aivan ihania. Hyvin ovat kestäneet pesuja. Varmasti tilaan taas uudesta mallistosta jotain:)

    Tuo pilkkulippis on tosi ihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Velourhousuja pitääkin katsoa sillä silmällä seuraavaksi. Ne on kivoja ja tykkään ulkonäöstä.
      Innolla odotan syksynmallistoa. Tulen esittelemään sen kanssa täällä blogissani.

      Poista
  4. Meilläkin isoimmalla lapsella sensorinen yliherkkyys, mutta tyttö on jo niin iso ettei kokoja löydy näistä vaatteista :( Pienemmille voisikin joskus tuolta tilata..syysmallistoa odottelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on välillä ongelmia Automiehen housujen kanssa. Ne aiheuttaa usein ahdistusta. Småfolkin froteepökät on pojan suosiossa. Monet farkut "löpöttää" väärin, lahkeet tuntuu oudolta ym. Mielellään kulkee shortseissa. Joka syksy sama ongelma kun pitäisi alkaa enemmän vaatetta laittamaan päälle. Itkua ja tappelua...ja jos en huomaa, niin heti on kesäkamat päällä. Kokemuksella, että viime syksynä oli poika lähtenyt -2c pakkasella ohuilla pellavahousuissa, puntit käärittynä kouluun, kun olin pienemmän kanssa kuntoutuksessa ja poju joutui lähtemään kouluun isosiskon kanssa. Joka ei tietty jaksanut asiasta tapella...uuh. Kauhulla odotan taas syksyä ja ikäviä aamuja...
      Monessa perheessä tälläisiä asioita ei joudu edes miettimään.
      Mä mietin aina vaatteita ostaessani miten ne kahisee, miten ne rypistyy iholla, millaisia lappuja ja tikkauksia on ihoa vasten, miten vetskari liikkuu, miten hihansuut saa kiristettyä, onko sisäpuoli tarpeeksi sileä. Joskus vaatekaupassa myyjät varmaan ajattelee että olen hullu...mutta sitä se näiden poikien kanssa on. Kaikkea joutuu miettimään valmiiksi, sitten arki ja elämä sujuu.

      Poista
  5. meilläkin on ollut silverjunglen vaatteita sekä tytölle että pojalle mm. t-paitoja, velourlippikset, velourbyysat ja velourhuppari ja paitoja..ovat todella tasokkaita ja hintansa väärtej'ä ja kestävät ja säilyttävät kuosinsa pesusta toiseen. Suosittelen myös!!
    -hanna-

    VastaaPoista
  6. Meillä on ollut Silverjunglea molemmilla pienillä ja tykätään paljon. Tähticollareita on pidetty päiväkodissa usein, ne on ian suosikit. Pehmeitä ja kauniit avaatteita, ekologisuutta unohtamatta.

    VastaaPoista
  7. Meillä on 5-vuotiaalla pari t-paitaa ja kivat kuosit & pehmoisuus miellyttää.

    Toisen paidan aplikaation ompeleet kyllä ekasta pesusta alkaen purkautuneet :( ja kokoasioissa meni hetki arpoa eli kesäkuun alussa neuvolassa pojalla oli mittaa 115 cm, mutta toisin kuin sinun kokemuksesi, meillä pojalle sopiva koko on 120/128 (ainakin noi t-paidat mitä meillä on, ovat kaksoiskokoa ja 110/116 on aivan liian pieni).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jos poikasi on tuota kokoa jo, niin varmasti 120cm on hyvä.
      Meillä Anton on n. 106cm ja hänelle 110-116cm on hyvä. Joissakin merkeissä jouduttu ottamaan isompaakin.
      Mutta teepparit on kyllä pientä kokoa! Jouduin vaihtamaan tähtiteepparin tuohon isompaan. Se sopii. Mutta pitkähihaiset on kaikki sopivia.

      Poista
  8. Meillä on tykästytty myös kovasti Silverjunglen vaatteisiin :). Kesähatuista suosikki oli tytölle sininen pilkullinen hattu. Vaatteet ovat yksinkertaisen kauniita. Meillä liivimekko ja paitoja, jotka eivät juuri pesuista kulu. Nukkaa en noihin vielä ole onnistunut saamaan :). Hinta-laatu- suhde on todellakin kohdillaan! Nämä ovat minusta paljon kivempia ja huomattavasti laadukkaampia kuin esim Me&I:n vaatteet.

    VastaaPoista
  9. T-paidat hassun mallisia.Lyhyitä ja leveitä. Tämän takia jäi meillä paidat käyttämättä. Niin isältä kuin pojalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Onko sulla kokemusta muista vaatteista? meillä on tuo valkoinen tähtipaita myös teepparina ja se oli minusta kaponen, ei leveä. Pienempää mitoitusta kuin pitkähihainen, vaihdettiin isompaan kokoon ja se oli oikein sopiva.

      Poista
  10. Meillä on ollut kovassa käytössä vaatteet. Ekat tilasin viime vuonna perhekahvilassa olleista kotikutsuista. Oli ihan pakko tilata keväällä lisää kun kesämallisto tuli. Meillä on suosikeiksi tulleet samettihousut ja tähtihousut. Tilasin myös aivan ihanat froteiset sukkahousut kevätpakkasille, ne kehuttiin hoidossa maasta taivaisiin. Olivat meidän kylmäjalalle nappi ostos. Toivottavasti näitä tulee lisää talvimallistoon, on ihan pakko tilata lisää. Nyt oli pakko tehdä vielä lisätilaus kun oli (ja on edelleen) niin hyvät alet käynnissä. Ainoa miinus oli kun edellinen paketti hävisi postissa, mutta onneksi oli jäljityskoodi sain lopulta paketin kotiin. Pakko vielä tuohon kommenttiin t-paitojen leveydestä sanoa että meillä on t-paidat olleet hyviä niin isälle kuin pojalle :)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.