18.8.2012

Ruutumekko


Tämän mekon löysin kesän alussa kirpparilta. Se on Indiskan ja kokoa xl.
Farkkutakki on Gap ja kokoa xl, laukku on kierrätysnahasta käsityönä tehty.
Tykkäsin todella paljon mallista ja väreistä, mutta eihän se mennyt kiinni, ei millään ilveellä.
Mutta nyt se mahtuu.
Mekko on minusta aivan IHANA!


Edistyminen on hidasta ja maltillista, mutta muutoksia kehossa tapahtuu.
Helmikuun alusta paino on tippunut vasta 5kg ja vyötäröltä on lähtenyt 8cm.
Matka maaliin on vielä hurjan pitkä, niin pitkä, että sitä on vielä turha ajatella.
Keskityn pieniin muutoksiin joka päivä.
Kuten vedenjuonti. Nyt osaan juoda 2l vettä päivässä.
Luen tällä hetkelä Antti Heikkilän kirjoja ahmien ja uskon saavani niistä lisää tarvittavaa tietoa ja intoa.
Hitaasti, omaa kehoa ja tuntemuksia kuunnellen menen eteenpäin.
Ja samalla iloitsen ja nautin elämästä.

Kaunista lauantaita sinulle!

34 kommenttia:

  1. Hienoa, että edistymistä tapahtuu. Hiljaa hyvä tulee... :) Kaunis mekko -ja kantaja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitaasti mutta varmasti. =) Olen tyytyväinen, että muutos on oikeaan suuntaan 10-vuoden lihomisen jälkeen. Nyt minä alan tervehtymään sisältä ulospäin. Aivan mahtavaa! Nyt ei ole enää kiire. Jos 5 vuoden päästä olen normaalipainossa, niin olen enemmän kuin iloinen. Se kuulostaa sopivalle. Jos paino tippuu näillä muutoksilla tätä tahtia niin se sopii minulle.

      Poista
  2. Sinä niin säteilet tuossa mekossa! Sopii kivasti farkkutakinkinkanssa. Iloitsen kanssasi edistymisestäsä! <3 ajatuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkutakki on mun vaatekaapin perusta. Mulla on kaksi nyt kovassa käytössä. =)

      Poista
  3. Hitaasti hyvä tulee, ja silloinhan muutos onkin usein pysyvämpi kuin lyhyellä kuurilla.
    Kaunis mekko! Muistan sovittaneeni tuota Indiskassa pari vuotta sitten, mutta ei sitten kuitenkaan mulle oikein istunut - Sinun päällä näyttää upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,näin mä ajattelen. Et nyt mä onnistun kun en ole millään kuurilla. Opettelen syömään oikein, kuulostelemaan itseäni ja nauttimaan elämästä. Se on mun lääkkeeni nyt ja rauhassa se tuottaa myös tuloksia.
      Kiitos kehuista. Tykkään mekosta tosi paljon.

      Poista
  4. Moikka! Juuri luin Patrik Borgin kirjaa Löydä tie keveään oloon. Vaikka hän onkin eri koulukunnan kannattaja joissain asioissa kuin Heikkilä, niin varmaan molemmat kannattavat ideaa, että kannattaa tehdä muutoksia mitä pystyy pitämään jatkossakin osana elämäänsä - eli kitudieeteillä ei kukaan jaksa olla, joten niiden lopputulos on huono! Eli onnea tästä tuloksesta, suunta on oikea - mahtavaa :) Ihanaa, kun näytät niin säteilevältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää tuokin lukea joku kerta. Ei musta täyttä hiilari karppaajaa tule ikinä, mutta siinä on asiaa. Vähennän nyt rajusti hiilareita normaalista ruokavaliosta. Olo on neljän päivän jälkeen tosi hyvä. Sallin itselleni yhden karkkipäivän viikossa. Katson mitä tuloksia tämä nyt sitten tuo. =)

      Poista
  5. Onpa ihana mekko ja sopii sulle tosi hyvin! Laukku on myös tosi kaunis! Painonpudotuksessa uskon kyllä siihen että hitaasti hyvää tulee ja 5kg on jo hieno saavutus! Olen itsekin lukenut Antti Heikkilän kirjoja ja käynyt jopa hänen vastaanotollaan. Hänellä on viisaita ajatuksia! Ihanaa loppukesää sinulle!

    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuo 5kg on vasta alkua, mutta alku sekin. =) Suunta on oikea, eli alaspäin.

      Poista
  6. Sulla on aina niin ihania vaatteita!! :) Sopii sinulle niin hyvin :)

    Muitelin että tykkäät Clarksin kengistä, mulla on mun blogissa arvonta liittyen tuohon merkkiin :)

    http://kuplatupla.blogspot.fi/2012/08/arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Koitan ostaa vaatteet mun kroppaa sopien. En niinkään mieti muotia.
      Kiitos arvonta-vinkistä!

      Poista
  7. Onnittelut edistymisestä! Viisi kiloa on mahtava saavutus, sen jo tuntee ja näkee! Suorastaan hehkut! :) Itse olen vakaasti sitä mieltä, että hitaasti pudonneet kilot lähtee oikeista paikoista ja näinollen pysyvätkin poissa! Nimimerkillä 2v2kk ja -19kiloa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on hyvä olo ja olen koko ajan enemmän sinut itseni kanssa. Siis peilin ja ulkonäön kanssa, en sen mitä vaaka näyttää. Se saa sydämen hypähtämään joka kerta, vaikka alaspäin mennäänkin. Kyllä se joku päivä näyttää mieluisia lukemia.
      Mahtava suoritus sulla!
      Mä toivon, että ensi kesänä vaaka näyttäisi 10kg vähemmän kuin tänään. Se on erittäin realistinen tavoite. =)

      Poista
  8. Yks tuttu laihdutti just keväästä 40kg :) 5,5kk meni. Ilman hiilareita pääosin. Tsemppiä! Ps. Tuo ruutumekko ja runsaat helmat eivät imartele muotojasi.. Pikemmin näytät runsaammalta tuon kera kun muissa vaatteissa aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, tuota en alkaisi edes yrittämään. Ei sopisi minulle. Hidasti tahti on hyvä.
      Miksi aina anonyymit sanovat negatiiviset asiat?
      No, mekko on minusta kaunis. Ehkä se hiukan leventää lantiota entisestään, sen myönnän kun kuvia katson, mutta ihana se silti on. =) Ja käytän tyytyväisenä sitä jatkossakin.

      Poista
  9. Ihanat pääsiäisvärit mekossa. Tuollainen malli ei vaan tällaiselle rintavalle ja ompuhkovartaloiselle käy. Keltainen laukkusi on superihana! Onnea siitä viidestä kilosta!

    VastaaPoista
  10. Hieno saavutus! Hitaasti ja varmasti on monesti parempi kuin nopeasti. Luin äskettäin John Naishin kirjan Riittää jo! Se pitäisi kyllä monen nykyihmisen lukea ja miettiä, mitä elämältään haluaa ja mikä tekee elämästä elämää. Riittävästi kaikkea on minusta hyvä ajatusmaailma, ei tarvitse saada kaikkea heti tai ollenkaan, kunhan itse on tyytyväinen.

    VastaaPoista
  11. Hieno pudotus! Eräällä keskustelupalstalla olen painonpudotusasioita pohdiskellut, ja siellä olen saanut sellaisen käsityksen, että keskimääräinen pudotustahti olisi noin sentti per kilo. Sinulla senttejä on lähtenyt enemmän kuin kiloja, mikä yhdessä suhteellisen rauhallisen pudotustahdin kanssa kielii siitä, että melkein kaikki kropastasi kadonnut on rasvaa ja lihasmassa on siis säilynyt hyvin.

    Itse pudotin vuoden aikana 10 kg, tahti oli siis suunnilleen sama kuin sinulla. Kiloakaan ei tullut takaisin kesän aikana, vaikka jäätelö maistui ja muutenkin tuli herkuteltua, päinvastoin minulta putosi vielä kilo lisää. Uskoisin kesän menneen hyvin juuri siksi, että pitkän ja rauhallisen painonpudotusvaiheen aikana opin syömään kunnolla ja kuuntelemaan kehoani. Herkuttelu ei siksi mennyt överiksi vaan osasin lopettaa ajoissa. Raju pikadieetti olisi todennäköisesti johtanut ahmimiseen, enkä sen aikana olisi todellisuudessa oppinut mitään painonhallinnasta.

    Tsemppiä siis edelleen urakassasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain ja upea saavutus sinullakin!
      Uskon, että tämä hidas tahti on hyvä päätös ja pysyy varmasti paremmin poissa. En ole millään kuurilla, vain opettelen kuuntelemaan omaa kehoani.

      Poista
  12. Hitaasti hyvä tulee! Tsemppiä. Suosittelen lukemaan kirjan Ruokavallankumous.

    VastaaPoista
  13. Onnea! Pitääkin tutustua tuohon kirjaan. :)

    VastaaPoista
  14. Näytät tosi iloiselta ja onnelliselta! Minulla myös menossa elämäntaparemontti, täältä blogistasi saan positiivista "vertaistukea", kiitos siitä!!

    Oletko huomannut kappahlin xl-mallikilpailua? Sinussa olisi ainesta siihen, positiivinen itsensä kanssa sinut olevaa naisellista naista haetaan malliksi. Minun ääneni saisit, ihan varmasti monen muunkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mallikilpailuun, no en tiedä. Tarvii katsoa tarkemmin mistä on kysymys...

      Poista
  15. Hyvä Anri! Miekin äänestäisin sinua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! En tiedä mitä ajatella tuosta kisasta...

      Poista
  16. Minäkin ahmin viime vuoden lopussa Heikkilän kirjoja! Ihailtavaa tuo sinun kärsivällisyys, itse olen enemmän "kaikkihetimullenyt"- tyyppiä. Vielä olisi minullakin matkaa tavoitteeseen ainakin 20kg... Tsempataan loppuvuosi vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ole kiire, kun alan tykkäämään itsestäni tälläisenä. Aika mielenkiintoista sinänsä, että kaikkein lihavimmillani olen tyytyväisempi itseeni, kuin koskaan aikaisemmin. Ja olen ollut urheilullinen ja normaalipainoinen aikaisemmin. Kaikki on ollut pään sisällä. Mutta sitä hoikempaa vartaloa kohti mennään. Mulle ei loppuvuosi taida ihan riittää. Menee ainakin kaksi, ellei kolme vuotta, että karistan nämä kaikki ylimääräiset pois.
      Mä leivoin just Heikkilän opeilla, eikä meillä syönyt niitä kukaan...
      Leivon jatkossakin kyllä ihan omilla ohjeilla, syön itse niitä vain harvemmin ja vähemmän. Ruoasta on helppo karsia hiilareita, ei tuota mitään ongelmia mulle, ei minkäänlaisia.

      Poista
  17. Hei!

    Mistä olet ostanut tuon laukun??

    Itse ostin kierrätysnahkaisen pikkulaukun, HUMBUUGI tais olla merkki.

    Kannatan kierrätysjuttuja enmmänkin kuin GUESSia yms. persoonattmia laukkuja.

    Olet nätti!

    Kivaa sunnuntai-iltaa.

    Katinka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on Nea Design merkkinen. Ostin käsityömessuilta, Billnäsistä.

      Poista
  18. Voi miten kaunis mekko. mielestäni sopii kyllä sinulle todella hyvin.Täälläkin menossa hidas, mutta toivottavasti varma painon pudotus :)

    VastaaPoista
  19. Hi,

    Loved reading your blog post, keep up the good work. My new fashion blog will be live soon, I will be sure to subscribe to yours.

    Its great to see someone who updates their blog so often, makes for a really good read... (even if I struggle a bit with your language, im learning!)

    Thanks,
    Sandwich xx

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.