13.5.2012

We are all perfect as we are!

Tässä linkki videoon, minkä toivon, että te jokainen katsoisitte.
Jos käytät 7 minuuttia tuon videon katsomiseen, muuttaa se varmasti jotakin elämässäsi.
Tämä video teki äitienpäivästäni täydellisen ja muutti sisälläni jotakin pysyvästi.
Itken ilosta.
Miten kaunis tuo äiti  onkaan, suuri sydän ja miten ihana video.
Videon pieni sokea poika ei ehkä näe, mutta auttaa meitä muita näkemään paremmin ja pintaa syvemmälle.
Mikä voisikaan olla arvokkaampaa?
Me olemme kaikki tärkeitä ja täydellisiä sellaisena kuin olemme.
Me todella olemme rakkauden arvoisia omana itsenämme!
Jaathan tämän eteenpäin.
Tämän parempaa sanomaa ei voisi äitienpäivänä, tai oikeastaan minään päivänä jakaa.

Elämä on kaunista, niin myös sinä ja minä!
Meillä jokaisella on syy olla täällä ja meillä jokaisella on jotakin annettavaa.
Ethän tuomitse toista pelkän ulkonäön perusteella, tai muunkaan.
Et voi tietää, miten paljon annettavaa jollakin voi olla.
Jokaisen elämä on arvokas.
Elämä on arvokasta!
Rakastakaa!

29 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa äitienpäivää sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Sanon kuiskaamalla:Kiitos,aurinkoista äitienpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Video pistää hiljaiseksi...olen sen neljästi nyt katsonut.

   Poista
 3. Tosi koskettava tarina! Aurinkoista Äitienpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, upea ja koskettava tarina. Jokaisen tulisi tuo nähdä ja miettiä hetki pieni...

   Poista
 4. Kiitos linkistä, voi hitsi mä itken täällä vieläkin ♥ Oli niiiiiiin koskettava!

  Ja sinä kirjoitit niin kauniisti:
  "Meillä jokaisella on syy olla täällä ja meillä jokaisella on jotakin annettavaa."
  Juuri noin ♥

  Ihanaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video koskettaa, todella syvälle.Ihanaa, että ehdit sen katsomaan ja jättämään viestiä.
   Meillä on todellakin annettavaa.

   Poista
 5. Mulle oli haaste oppia näkemään tyttöni lapsena jolla on vamma. Siis niin että vamma on vain hänen yksi ominaisuus, ei niin että se on lapsessa kaikki. Tämän äidin hymystä lasta katsoessaan näkee että hän näkee vamman rinnalla pienen pojan. Se on aina yhtä sydäntä lämmittävää = )
  Iloista äitienpäivää -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin vaikeaa. Juuri tuon äidin rakkaus ja hymy, kun hän katsoo lastaan on koskettavaa. Hän näkee lapsen, henkilön, persoonan vamman takana. Meillä jokaisella on jokin "vamma", toisilla vain näkyvämpi. Ihanaa, että olet oppinut näkemään tyttäresi eri tavalla. =)

   Poista
 6. Huh huh, itkin sekaisin tunnelmin tuon katsoin ja pakko oli laittaa myös fb:iin linkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, niin itkin minäkin, ja pitkään. Kiva kun jaoit tuon. Sanoma on sellainen, mitä on hyvä levittää eteenpäin.

   Poista
 7. Muutama päivä sitten katsoin tuon linkin. Ja itkin. Ja katsoin... Linkitin omalle fb-sivulleni myös. Puhutteleva. Jokaisella on oikeus elämään, kukaan ei ole parempi toista. Hyvää äitienpäivää sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. =) Ihanaa äitienpäivää myös sinulle!

   Poista
 8. Olen iloinen, että nuori äiti on tehnyt tuo videon. ja Kiitos, että jaoit linkin! Aurinkoista äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös niin iloinen, että hän teki tuon videon. Mielettömän rohkeaa. Tuolla videolla voi muuttaa maailmaa, oikeasti. =) Siksi halusin sen jakaa, että mahdollisimman moni näkisi sen ja jakaisi eteenpäin.

   Poista
 9. Voi taas olen ihan sanaton. Kyyneleet virtaavat edelleen, sylissäni on oma 11kk vanha poikani ja mietin olisinko yhtä rohkea kuin tämä videon nuori äiti jos meillä asiat olisi menneet toisin. Kiitos tämän jakamisesta.

  Aurinkoista äitienpäivää. :)

  -Sannas-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Itse olen sitä mieltä, että jokainen itse päättää abortista, mutta kenelläkään EI OLE oikeutta mennä sanmomaan lapsen äidille, että tämän olisi pitänyt ottaa abortti,että lapsi ei olisi syntynyt. Sellainen on järkyttävää! Jokaisella elämällä on arvoa. Ja tuo pieni poika tuo varmasti paljon iloa, valoa ja rakkauttaa muiden elämään. Ja auttaa varmasti muita ihmisiä näkemään paljon paremmin ja pintaa syvemmälle.

   Poista
  2. Juuri näin, jokainen elämä on arvokas ja kaikki olemme tärkeitä. Maailma vain on niin hurjan raaka, eikä kenelläkään tosiaan ole oikeutta mennä sanomaan noin kamalia asioita toiselle. Toivottavasti tällä äidillä on ihana tukiverkosto ympärillä.

   -Sannas-

   Poista
 10. Olipa koskettava ja kaunis video, kiitos sen jakamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Kiva kun ehdit sen katsomaan.

   Poista
 11. Palaan kommentoimaan, tämä aihe on sydäntä lähellä : )
  Tätä samaa fiilistä on Johanna Kurkelan laulussa "hän ei kävele koskaan" jossa kerrotaan siitä että ilman jalkojakin voi juosta, nauttia ja iloita. Ja vieläpä enemmän kuin me jotka oikeasti kävelemme. On ollut melkoinen juttu elää tämä laulu todeksi oman lapsen rinnalla.
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviikin kuunnella tuo laulu oikein keskittyen. On niin totta, että ihmiset,
   jotka ovat sokeita näkevät näkeviä enemmän. Olen vuosien aikana oppinut niin paljon lapsistani, itsestäni ja elämästä.Ja olen alkanut arvostamaan elämässä niitä pieniä ja arkisia asioita enemmän. Näitä muistutuksia elämän arvokkuudesta ei tule koskaan liikaa ja haluan jakaa teidän kanssa jokaisen, mikä on koskettanut sydäntäni kunnolla.

   Poista
 12. Koskettava video! Biisit taustalla tuttuja :) Laitoin minäkin linkin Fb:n.

  VastaaPoista
 13. Näin tuon jo aiemmin fb:ssa. Ja itkin, ja olin onnellinen omasta terveestä lapsestani, ja onnellinen ystävieni terveistä lapsista, ja kiitollinen niin monesta asiasta. Sekä niin otettu tuon äidin rohkeudesta.

  VastaaPoista
 14. Aloitin katsomaan tuota videoa, mutta lopetin neljän minuutin jälkeen. En uskaltanut katsoa enempää, kun en tiennyt, miten tarina loppuu, millaisia kuvia video vielä näyttää. Ja tämä ei siksi, että en kestäisi nähdä vammaisia tai "epätäydellisiä" ihmisiä. Jokainen elämä on tärkeä, jokaisen elämällä on tarkoitus, myös ulkoisesti vammaisen elämällä. Omassakin lähipiirissäni on sellaisia, aurinkoja meille muille. Olen vain niin herkällä mielellä aina, kun itselläni on pieni vauva, etten kestä nähdä kuvia mistään, mikä liikuttaa syvästi, tekee surulliseksi. Muuten jään niitä miettimään, pyörimään niiden ympärille. Ehkä katson tämän videon jonkun kuukauden päästä, kun en ole enää niin herkällä päällä, jos video sitten vielä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video on onnellinen. Siitä ei tule surullinen mieli, ei ainakaan minulle. Se koskettaa todella syvälle, tuo iloa ja auttaa näkemään omaa elämää eri tavalla. Itse en jäänyt miettimään pojan vammaa, vaan pojan hymyä ja tuon äidin rohkeutta. Upea video, kaikinpuolin. Mutta itkettämään se kyllä saa, mutta hyvällä tavalla.

   Poista
  2. Tai on video aluksi todella surullinen, mutta kokonaisuudessaan onnelinen. Tuon äidin rakkaus omaa lastaan on jotakin niin upeaa ja se näkyy hänen hymystään. Voi kun omaisin samanlaisen rakkaudentäyteisen hymyn. =)

   Poista
 15. Jäin miettimään tuota videota pidempään, koska aihe on minulle hyvin omakohtainen. Seurasin äidin ilmeitä liikutuksen kyynelistä onnelliseen hymyyn ja kaikkea siltä väliltä. Hänestä välittyi aitous ja rakkaus. Ja minun mielestäni niillä ominaisuuksilla parannetaan maailmaa. "Kauneus on katsojan silmissä" on niin totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen katsonut tuon videon nyt monta kertaa. Aina jään ihailemaan tuon nuoren äidin rakkautta lastaan kohtaan. Hänen asenteella voidaan muuttaa maailmaa. Videon nähnyt jo 7,5 miljoonaa ihmistä! Hurjan upeaa!!! Varmasti jokainen tuon videon nähnyt miettii ensi kerralla kaksi kertaa, ennen kuin sanoo mitään ikävää toiselle ihmiselle ulkonäön perusteella.
   Olen lasten kanssa jutellut aiheesta ja heille alkaa olemaan selvää se, että ketään ei kiusata, eikä ketään jätetä ulkopuolelle. JOkainen on arvokas! Tyttäreni lempi teeppari on tällä hetkellä ME&I musta monsteripaita, missä lukee PERFECT AS YOU ARE! Ja niin se on. Teini-ikää lähestyvää tytärtäni haluan rohkaista olemaan juuri sellainen kuin on, oma itsensä. Ja että hän on arvokas ja kaunis omana itsenään. Kunpa itsekin tuon asian oppisi sisäistämään kunnolla, mutta sitähän tässä opetellaan.

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.