14.5.2012

Vanhat opetustaulut


Minä olen heikkona opetustauluihin.
Meillä on kotona niitä muutama.
Vanha Raaseporin linna ja tuo mustekalataulu ovat löytöjä Hietsun kesäkirpparilta viime kesältä, muistaakseni. 


Viime lauantaina oli ihana Billnäsin koulun kevätrieha, missä järjestettiin huutokauppa.
Sieltä huusin muutaman opetustaulun meille lisää.
Seinälle on päässyt vasta tuo sokerijuurikas.
Se sopii meidän keittiöön todella kivasti.
Muut taulut odottavat vielä seinälle laittoa.
Näytän ne teille sitten myöhemmin.Kivaa maanantaita kaikille!

19 kommenttia:

 1. Opetustaulut on sitten ihania ja noi kasviksista olevat aiheet on just keittiöön sopivat..ja olisi ihana löytää jotain ruusu opetustauluja..minä en ole koskaan nähnyt myynnissä opetustauluja..
  Varmasti muutens ostaisin noita jos olisi tarjolla.. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ja ihana blogi! sen verran palautetta saanen antaa,että värillistä tekstiä,erityisesti keltaista on hieman vaikea näytöltä nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Tummennan värejä, jos ne olisi sittene helpompi lukea. =)

   Poista
 3. Ihania! Ostaisin varmaankin jos eteen sattuisi, eipä ole vielä sattunut :)

  VastaaPoista
 4. Ihania! Minä olen myö monta vuotta yrittänyt noita kohtuuhintaisena bongailla. Haussa on Ebba Masalinin kasvitaulu....

  VastaaPoista
 5. Nuo kasvitaulut ovat kyllä kaikkein kauneimpia. Sopii hyvin keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tuosta todella paljon. Ostin saman sarjan sienitaulun, ja luulen, että sitä pidän keittiössä aina syksyisin.

   Poista
 6. Moikka, ihana tuo sokerijuurikas! Koskaan vielä minun eteeni sattunut sellaista jonka haluaisin. Ostaisin kyllä heti jos tulisi joku kaunis kukka- tai muu kasvitaulu. Mitä huusit tuosta juurekkaasta jos saa udella? Aika hintavia ainakin huutiksessa näyttävät olevan. -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerijuurikas maksoi 10e. Upeat mustapohjaiset kasvitaulut nousi 40e paikkeille.Aivan MIELETTÖMÄN ihana kukka/perhosniittytaulu jäi hiukan harmittamaan, en vain raaskinut siitä yli 30e maksaa.

   Poista
 7. Meillä kanssa muutama opetustaulu joihin suhde vähän ristiriitainen. On pääskysiä ja huuhkajaa niin ja mustaa surmaa ja lintuja muutenkin. Osa olkkarissa ja osa tytön huoneessa, tykkään että sopivat lasten huoneeseen, mutta olkkarissa lintutaulut ampuvat vähän jotenkin itellä yli, tosin tossa ne seinällä silti..

  VastaaPoista
 8. Oi noi on ihania. Saako kysyæ mita tuollaisesta joutuu pulittamaan huutokaupassa? Anopilla on noita. ent. opettaja. Mutta on vahan mustis niista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerijuurikas oli 10e, Raaseporin linna kirpparilla 20e ja tuo mustekala oli 10e kirpparilla. Kalleimmat nousi siellä huutokaupassa 40e paikkeille.

   Poista
 9. hienoja löytöjä kun tuntuvat maksavan niin paljon. minä olen törmännyt vasta yhteen 10euron hintaiseen mutta jäi ostamatta jostain syystä:( tykkään tuosta sokerijuurikastaulusta! mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Nuo on tosi ihania! Sitten kun meillä on enemmän remontti valmis niin varppina löytyy meiltäkin joku kiva opetustaulu :)

  VastaaPoista
 11. Minulla on myös Raaseporin linna. Täällä kaukana Raaseporista sitä ei kukaan huutanut huutokaupassa joten sain edullisesti :) Sain palan nuoruusmaisemaa seinälle :)
  -kastehelmi

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavan ihania!
  Minäkin haluaisin, mutta täällä niiden hinnat on aika korkeat. Ja sitten toiseksi mietin että millehän seinälle meille mahtuisikaan :/
  Mutta tykkään! Todella :)

  VastaaPoista
 13. Ihania opetustauluja. Kivoja löytöjä olet kyllä tehnyt. Ihana opetustaulu tms. huutokaupassa jännittäisi kovin joten en varmaan tohtisi edes huutaa mitään!!:)

  VastaaPoista
 14. Minäkin odottelen että sopiva ja sopivan hintainen opetustaulu osuisi kohdalle, vaan ei ole vielä osunut... Itsekin kovasti tykkään kasvi- ja eläinaiheisista tauluista, harmittaa vaan, kun hinnat ovat niin korkeita... Mutta joskus vielä minäkin omani saan :) Terkuin Maisuli

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvatuksia, toi mustekala oli erityisesti mieleen! Itse haaveilen oikeen vanhoista kunnon aakkos-taulukoista. :) Psst, laitoin sulle tunnustuksen blogiini. :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.