31.5.2012

Kesämekkoja


Minä olen maininnut, että haluaisin kesäksi ihanan pikkukukkaisen mekon, mikä olisi polvipituinen.
En ole vielä löytänyt juuri sellaista, mitä mielessäni ajattelen.
Toivoisin turkoosisävyistä, hyvin romanttista, mutta yksinkertaista mekkoa.
Tuon hempeän kukallisen voisin kyllä hankkia...
Nämä mekot kuitenkin miellytti silmääni ja ajattelin vinkata teitä muita mekkojen etsijöitä.
Kaikki nämä sopivat myös isokokoiselle naiselle, eli näistä tykkäisin itselläni myös.
Harkitsen tuota Elloksen sinistä polkadot mekkoa. Värejä on monta erilaista!
Se on malliltaan todella upea!


Vinkkejä ihanista kukkamekoista ottaisin mielelläni vastaan!
Olisi kiva löytää se ihana kesämekko kesän reissuja, kuten Köpiksen reissua varten.
Tai ehkä se ihanuus löytyy sieltä Köpiksestä...

Tykkäätkö sinä mekoista kesällä? 

Jackpot Adinas dress 49,95e

Ps. Mekoista puheenollen. Ostin Karjaalta tuon ihanan raidallisen Jackpot Adinas raitamekon. Tuo on täydellinen kesällä jokapaikan vaate, missä mukava olla, vilpoista ja helppo touhuta lasten kanssa.
Alle vaan leggarit, niin ei tarvitse huolehtia miten pyllistelee. =)
Ostin itselleni koon XXL ja se oli aivan täydellinen päälläni. Postailen siitä sitten myöhemmin.

45 kommenttia:

  1. Kyllä mun kesään kuuluu ehdottomasti mekot! Silloin (toivon mukaan) kerrankin tarkenen liikkua sellaisissa :D Yleensä ostan mekkoja H&Mltä. Minä kun olen vaan kotona, niin ei nyt rahallisesti viitsi panostaa hurpuloihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän mekkoja 25 asteen pakkasellakin. =) Aina siis! Ainoastaan pihassa puutarhahommissa en ole mekoissa, mutta tunikoissa leggareiden kera. Rakastan mekkoja ja hameita.
      Mä en löydä H&M mitään mieleistä. Heidän isommat mallistot ei nappaa ja sitten muuten koot mulle liian pieniä. Kauniita vaatteita siellä kyllä myös on.

      Poista
  2. Kauniita mekkoja- tykkään!
    Oletko tutustunut Gudrun Sjödenin mallistoon?
    Tilasin sieltä juuri pari mekkoa kesäksi 20%:n alekoodilla. Tykkään Gurunin vaatteista, kun ne ovat persoonallisia ja mallit näyttävät kivoilta tällaisen xl- ladynkin päällä! = )
    - Katja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen tutustunut ja omistankin muutaman.
      Mun piti lisätä tähän myös pari heidän mekkoaan, mutta pojan nukutus tuli tuohon ja annoin postauksen tulla. Lisään pari lempparimekkoa sieltä tähän kanssa. Yhtä meinaan harkitsen vakavasti tilaavani, kun on nyt tuo ale. Huomasin sen eilen. =)

      Poista
    2. Joo.laita kuvat kun ehdit, kerron sitten onko samat kuin itse tilasin = )
      Minä olen tilannut Gudrunin vaatteita jo vuosia, ja heinäkuussa ainon tehdä täsmäiskun heidän myymäläänsä Tukholmassa. Niin, tai siellähän on niitä monta... Miksiköhän ei muuten vielä täällä Suomessa ole Gudrunin kauppaa? -Katja-

      Poista
  3. Heippa! Minäkin etin mekkoa ja löysin omani Stockalta! Väri jotakin lehmuksen vihreän, vaalean mintun ja turkoosin väliltä. https://stockmann.com/p/fi/Cristelle-Co-Mekko/253543/11312/11301?itemId=253551 Katsoin muuten Ellokselta ihan samaa polkkadot mekkoa ja harkitsin piiitkään :) Kukkamekotkin yläkuvissa on ihania, mutta nyt kovin hip oleva rypytys ei todellakaan pukenut mua, omppuvartaloista.

    Kiitos taas sun ihanasta blogista!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi mekko on TÄYDELLINEN! Mutta ei mulle 42 mahdu...oih. Tuon olisin voinut ostaakin.
      Upean vinkin annoit lukijoille, kiitos!

      Poista
    2. Mä ostin 44 kokoisen livekaupasta. Mutta netistä ne oli jo myyty loppuun.

      Poista
  4. Mä itseasiassa ostin jokunen aika sitten itselleni ekan kesämekon piiitkään aikaan. Juurikin tuon KappAhlin vaalean mekon joka on vielä nytkin päällä. Meinasin sulle siitä vinkata siihen edelliseen postaukseen, mutta kun ei nää ole pikkukukkia vaan tälläisiä pistekuvioita, niin annoin olla! :D Mutta suosittelen kyllä ihan täydellä sydämellä!! Näitä oli sinivihreänäkin. Ajattelin ehkä hommata vielä toisen, koska löydän harvoin hyvin istuvaa mekkoa. Tunikoita kyllä on sitten senkin edestä.
    Tuo Niina Än:n vinkkaama mekko on myös ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, nyt pitää käydä KappAhlissa! Menen maanantaina Hesaan yhteen palaveriin, joten ehdin käydä katsomassa itselleni pari mekkoa. Ihanaa, yksi Hesaan lounastamaan ja mekkoja katselemaan. Aika ihanaa!

      Poista
    2. Ooh, luxusta! :D Tulee varmasti nautinnollinen reissu.
      Kävin tänään itiksen KappAhlissa, mutta siellä ei ollut enää kuin pari mekkoa ja liian pieniä. :( Pitäisi aina ostaa heti tuplana jos jotain oikeesti hyvää löytää!

      Poista
  5. Hyvät nukutus ajat.. Mut ei kai sitä ehdi kun pitää aina mekkoja surffata. Täydellisen turhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, mutta miksi anonyymin pitää valittaa joka asiasta?
      Poika sattui nukahtamaan ruokailun jälkeen sohvalle ja nukkui monta tuntia päikkäreitä. Eihän sitä sit nukahda yöunille normaalisti. Jos lapsi nukahtaa kello 10 juuri kolmen tunnin päikkäreiden jälkeen, ei se ole lapselle huono.
      Jokaisesta asiasta tökkiminen jos mikä on TURHAA!!!

      Poista
    2. Ja piti vielä sanoa, että tässä näkyvät kellonajan on Jenkkien aikaa, ei Suomen. Tuon äskeisen kommentin kirjoitin 31.pv kello 8:45 aamulla ja näkyy tuossa että 30.5 kello 22.43, eli ei ehkä kantsi hutkia jos ei tiedä mitä hutkii!

      Poista
  6. Ihania kesämekkoja! Kyllähän sitä kukkamekko pitää viimeistään Juhannuksena päälle laittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki pitää, vaikka kotona lasten kanssa yksin olenkin! Mä aion pukeutua mekkoon ihan arkenakin. Minusta kesällä on kivaa olla somana, vaikka lähtisi vain pyörällä kirppiskierrokselle. =)

      Poista
  7. Minäkin tahdon uuden koltun! Ihania kuvia! (Vaikka mekkoja ja hameita onkin minulla kaapit pullollaan.) Pidän naisellisesta tyylistä ja harvoin oleilen housuissa.
    Toivottavasti KappAhlista eivät pilkkumekot heti lopu, sellaisen ehdottomasti haluaisin. Siinä näyttäisi olevan oikeasti hihaakin. Nykymekoissa säästetään hihakankaassa ja ne usein loppuvan jotenkin kesken...
    Kiitos vinkeistä!

    Maila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, sehän olikin Ellokselta. En ole sieltä tilannut ikunaan mitään. Osaatko neuvoa, miten kokojen laita? Esim. versus KappAhlin tms. kokoihin, ovatko samanmoisia, pienempiä vai suurempia? Olis kiva yrittää kertaheitolla saada oikeankokoinen...
      Maila

      Poista
    2. Koot vaihtelee. Itse olen kokenut, että pienempiä kuin esim. Lindex tai Kappahl. Olen aina tilannut kokoa isompaa tuolta.
      Tosin tuo mekko on leveä lantiosta, mutta aika tyköistuva ylhäältä, joten tilasin taas kokoa isompaa. Katsotaan miten käy. Vinkkinä, että tilaa kaksi kokoa! Mä tilaan aina. Näin toisen voi palauttaa ja varmistat, että saat sen mitä haluat.Tuo mekko kun on hyvässä alessa. Harmittaa jos vaihdon takia menettääkin juuri haluamansa.
      Upea mekko kuvissa ainakin! Mies oli aivan innoissaan, kun hän tykkää tuon tyylisistä ja toivonut tuollaista hulmuavaa helmaa mulle. Hymyily kun näytin kuvan. =) Toivotaan, että mies hymyilee sitten kun mekon mun päällä näkee.

      Poista
  8. Mulla on tuo KappAhlin mekko punaisena. Nuissa on aika reilut koot. Käytän normaalisti 40/42, se oli liian iso. Otin koon 36/38. Kaikista pienintä kokoakin kokeilin, mutta se litisti rintamuksen lättään ja taakse tuli makkara. Tuo 36/38 oli vähän väljä ylhäältä, mutta ihan hyvä. Kiva, että voi joskus ostaa nuinkin pienen koon :). Ei tuon kokoiset yleensä mulle mee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvä juttu! Sitten se 46 varmasti sopisi minulle.
      Niin haluan tuollaisen mekon, mutta onkohan niitä enää missään jäljellä?
      Tarviikin soitella Hesan myymälöihin ja varata, jos jossain sellainen vielä olisi.

      Poista
  9. Hei! Kiitos iloisesta blogistasi. Olen ollut lukijana jo jonkin aikaa, aiemmin en ole kommentoinut. Blogisi on tuottanut minulle useasti hyvää mieltä ja nyt uskaltaudun kommentoimaan :)
    Oletko jo tutustunut kotimaisen Kainon mekkoihin? Itse hankin juuri hetki sitten heiltä ihanan raidallisen lomamekon, joka on aivan upeaa materiaalia. On neulemekko, mutta silti tosi vilpoinen ja pehmeä. Kainon tuotteita voi ostaa Kainon omasta kaupasta Köyliöstä tai sitten heidän Facebook-kauppansa kautta. Joitakin jälleenmyyjiä varmasti myös on.
    -Eeva-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos olet viihtynyt blogini parissa!
      En ole kuullut Kainosta. Tarviikin katsoa ja tutustua merkkiin. Kiitos vinkistä!

      Poista
  10. Kiitos, todella kivoja ja hyödyllisiä vinkkejä! Olen täällä minäkin pähkäillyt mekkohankintojen kanssa ja tässä tuli monta ideaa. Itse asiassa tuon Jackpotin mekon kävinkin heti ostamassa kahdessa eri värissä, kun täällä sai -25% tunikoista ja mekoista. Tosi kiva mekko - olen niin tyytyväinen! Myyjä kertoi, että tuo malli on ollut todella suosittu (ainakin täällä Helsingissä :)). Niina Ännän vinkkaaman Stockalla myynnissä olevan mekon aion myöskin katsastaa. Gudrun Sjöden on ihan uusi tuttavuus minulle - taidan tietää, mihin poikkean kesäisellä Tukholman reissulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait hyviä vinkkejä! Se olikin tämän postauksen tarkoitus, antaa vinkkejä muille. =) Itse kun tykkään hurjasti lukea tälläisiä postauksia muissa blogeissa.
      Tuo Jackpotin mekko on niin IHANA! Tulen tykkämään siitä tosi paljon. =)
      Gudrunin vaatteet on ihania! Vinkkinä, että siellä on nyt -20% kaikista mekoista ja tunikoista.

      Poista
  11. Mä tykkään eniten tosta oikeanpuoleisesta sinisestä, jossa on helmassa valkoista.

    Keskusteltiin taannoin painosta ja sen pudotuksesta...mä oon nyt saanut 6 viikossa 10 kg pois, se on iso ero viime kesän XL-koon kesämekoista nykyiseen M-kokoon :) Olen niiiin iloinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mahtava suoritus! Mulla tippuu sairaan hitaasti, mutta niin oli tarkoituskin. Vuoden vaihteesta nyt lähtenyt 5kg ja 7cm vyötäröllä. Mulla tuo ei näy vaatekoossa vielä ollenkaan. Omat vaatteet istuu vain paremmin.
      Sulla on varmasti upea olo!
      Hyvä sinä, ole ylpeä itsestäsi!

      Poista
    2. Kiitos :) Itse kyllä ihmettelen miten nopeasti onkaan lähtenyt, tuntuu oudolta katsoa itseään vaikka kaupassa peilistä ohikulkiessa, hätkähdän, että hei mäkö toi olen!

      Hienosti sullakin on lähtenyt ja mikä tärkeintä se, että voi paremmin :) Onnea!

      Poista
    3. Sä olet kyllä TODELLA nopeasti laihtunut! Mitä olet tehnyt? Mulla lähtee hitaasti, mutta kuten eilen terapeuttini kanssa juttelin, että tärkeintä työtä teen nyt. Mä opin mikä mun mielessä on vikana, mikä pistää syömään ja opettelen hallitsemaan sitä. Ja sitä kautta painokin tippuu. Mulla ajatuksena, että jos vuoden sisällä lähtisi se 10kg niin olen ylpeä itsestäni! Ja jos tulee puhtia alkaa pitämään tarkkaa diettiä, niin sitten teen niin. Nyt etenen niin, että on hyvä mieli ja hyvä olo.
      Olet kyllä UPEAN suorituksen tehnyt!

      Poista
  12. En tiedä kalasteletko ilmaisia mekkoja sovitukseen ja testikäyttöön vai miten näitä mekko päivityksiä satelee jatkuvalla syötöllä. On odd molly,boden,uudet merkit ja luotto merkit... Kaikki vuosiksi ja silti niitä ei kuvissa näy. Ostat laatua ja vuosiksi niin kaivahan ne viime kesän mekot esiin :) hoplaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en todellakaan kalastele. =) Ei KappAhlilla, Bodenilla tai Odd Mollylla ole tarvetta tarjoilla ilmaisia mekkoja kenellekään. Jestas. Miksi anonyymejä aina jurppii jokin mun postauksissa???
      Mä postailen mistä mua huvittaa, vinkkailen muita lukijoita. En mä ole näistä kuvien mekoista hankkimassa kuin yhden, vinkkasin jos joku muu ilahtuisi siitä. Onko sitä niin vaikea ymmärtää?
      Viime kesän mekot on esillä ja käytössä. Osa niistä on ollut käytössä jo neljä vuotta.
      Mikä tässäkin postauksessa niin närästi sinua?

      Poista
  13. Kivoja mekkoja!

    Mulla on vain pari mekkoa. Viime viikolla ostin Nanson
    pinkin trikoomekon kun meidän Marimekosta sai kupongilla
    -30% Nanson tuotteista. Ihastuin myös yhteen ruskeaan
    puseroon ja se piti käydä eilen vielä hakemassa :)

    Tykkään varsinkin noista trikoomekoista. Ovat kesällä
    ihanan vilpoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva tarjous!
      Trikoomekot on ihania kesällä! Mä tykkään käyttää tuollaisia lasten kanssa. Saa touhuta ja tuntuu hyvälle, ja on ihan siistin näköinenkin. =)

      Poista
  14. Mulla on tuo elloksen pilkkumekko ja se on tosi kiva! Kannattaa vaan ottaa se huomioon, että mekko on niukka rintojen kohdalta. Mullakin piti ottaa normaalia isompi koko, kun 46 koossa napit sinkuu rintojen kohdalta, seuraava koko oli himpu reilu mutta onneksi sen saa kursittua kasaan sillä vyöllä! :) Mikä liike myy noita Jackpotin mekkoja? Jackpot? Henkalta oon joskus ostanu samantyylisen mekon mustana ja se on ollu mun ehdoton lemppari siitä lähtien kun sen sain. Alkaa olla vaan jo aika kärsinyt ja oon ettiny uutta tilalle, tuo raitamekko ois just ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin kahta kokoa, omaa ja sit kokoa isompaa juuri tuon rintojen kohdan takia. Mä luulen, että sen isomman joudun ottamaan kun olen rintava. Hyvä kun vinkkasit tästä, jos joku muukin haluaa tuon itselleen tilata.
      Jackpotin liikkeet myy noita ja sit ihan vaateliikkeet, jotka tilaa Jackpotia myymäläänsä. Karjaalla on siis Soft joka myy mm. Odd Mollya ja Jackpotia. Nettikaupasta tietty tuon voi tilata myös.

      Poista
    2. ...Pelasin varman päälle ja mittasin itseni ennen tilaamista. Tutkin heidän kokotaulukkoaan ja löysin mittojani vastaavaan koon. Katsotaan kuinka käy. Peukut pystyyn! :-D

      Maila

      Poista
    3. Toivottavasti saat sopivan. Ihana mekko tuo on ja odotan omaani innolla!

      Poista
  15. Nyt on kiitoksen aika! :)
    Pitkään olen blogiasi seurannut ja se on ihana. Kiitos blogista jossa on kauniita kuvia ja mukavat jutut!

    Jos joku osaisi vinkata niin minä myös haluaisin tietää että mistä ostaa tuo Jackpotin mekko? Nettishopista löytyisi mutta kiva olisi sovittaa ihan liikkeessä jotta mahtuuko vai eikö mahdu. ;)

    Aurinkoa päiviisi!
    -AniiL-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saahan sen palauttaa jos ei sovi sinne nettikauppaan?
      Minkä kokoinen olet. Tuo mekko sopii aika monen malliselle.
      Minulle olisi sopinut xl koko, mutta oli aika nafti rinnoista, joten otin isomman.
      Voit hyvin ostaa tuossa mekossa normaalia kokoasi, ellet ole super rintava,niin sitten suosittelisin yhtä isompaa.
      Mekko on niin ihana! Tulen käyttämään sitä paljon. =)
      Ja KIITOS sinulle ihanasta viestistä! on niin kiva kuulla, jos blogini antaa iloa ja jos siitä on hyötyä lukijoille. =)

      Kivaa viikonloppua sinulle!

      Poista
    2. Luulen että xll olisi kokoni :)

      Mukavaa viikonloppua!
      -AniiL-

      Poista
  16. Vastaukset
    1. Vilkaisepa GAP! Siellä on Maxi mekkoja. Mulla on yksi niin ihana pikkukukallinen Maxi mekko. Tykkään siitä farkkutakin kanssa tai boleron, sillä on aika avonainen tuosta etumuksesta...

      Poista
  17. Laitahan kuvia mekoistasi, blogi muotinäytös pystyyn :) saadaan ihania vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) En taida, mutta koitan kuvailla asuja kesän mittaan.

      Poista
  18. Ostin just alesta samanlaisen mekon, ja oon 14-vuotias tyttö :)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.