13.4.2012

Piristys ja siivousAamulla peilistä katsoo väritön naama.
Minä haluan piristää itseäni joka päivä, vaikka vain meikillä.
Säilytän meikkejäni kauniissa, anopilta saadussa rasiassa.
Pienet asiat arjessa tuovat iloa ja hyvää mieltä.
Meikkaus, vaikka kotoista siivouspäivää varten on 5minuutin arvoista.
Itsellä on silloin parempi olla.Kotoiluun kuuluu aina leggarit, villasukat ja mukava mekkonen.
Nyt päälläni on uusi ihana, trikoinen Boden raitamekko.
Mekko on suoraa mallia, siksi otin siitä Uk koon 20. On mukavan rento päällä.
Ihan paras juurikin kotoiluun.
Ja kehtaa tässä lähteä vaikka kauppaan.


(Edit: Toivottiin myös kokovartalokuvia, niin tässä pari, tyttäreni avustamana myös. Siksi tuo tärähtänyt kuva.)


 Viikosiivous on kohtapuoliin aloiteltava.
Koti aika riemukkaassa kaaoksessa, kuten joka viikko.
Musiikki kovalle ja rätti käteen.


13 kommenttia:

 1. Kaaosta täälläkin, puhdasta pyykkiä makkarin lattialla, likaista pyykkiä kunnon kasa, matot pihalla, lattia hiekassa, huomisen reissun tavarat pakkaamatta, piha täynnä kaadettuja puita, jotka pitäisi halkoa liiteriin. Huh! :D

  Mutta sitä se on, elämä :) Yksi juttu kerrallaan niin eiköhän iltaan mennessä ole edes osa tehty :)

  Mukavaa viikonloppua!

  P.s Mulla on muuten sama periaate kuin sinulla, vaikka olisin lasten kanssa ihan vain tässä kotosalla päivät niin haluan pukea kivat vaatteet päälle ja meikata vähän, muuten ei päivä käynnisty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, elämää juuri.
   Koitan koko ajan oppia siihe, että ei kaiken tarvitse olla tip top, että on silti hyvä koti olla ja elää. Mutta kyllä mulla on helpompi olla, kun on siistiä. oikein odotan,että kaikki on puhdasta ja mies vienyt pihalta romut ja romppeet pois ym. Mutta siihen menee aina hetki.
   En enää onneksi stressaa tekemättömistä asioista vaan annan niiden olla ja tehdään sitten kun on aikaa.

   Kivaa viikonloppua teille kanssa!

   Poista
 2. Ihanaa kun juuri tänään päätin aloittaa kevätsiivouksen ja ei meinannut takamus nousta penkistä....
  Nyt se nousee kun Anrinko kirjoittaa näin piristävän postauksen. :)


  Mukavaa siivouspäivää blogi-ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) no hieno homma jos sait piristysruiskeen tästä!
   Mä tulin pitämään kahden minuutin taukoa ja homma jatkuu taas.

   Poista
 3. Kyllä kotona elämää pitää olla :) Ja siivouskin on kivaa, kun laittaa popit päälle ja jammailee samalla! ;D
  Minä kyllä tykkään,että tavarat on oikeilla paikoilla, mutta tässä remontin keskellä se on mahdotonta, joten sitä on saanut asian kanssa hieman kärsivällisyyttä ja uusia näkökulmia..

  Mutta haaveilen kyllä siitä, että meidänkin piha on rojusta tyhjä, sisällä tavaroilla on omat paikkansa(vaikka eivät aina niissä olisikaan..!) ja voisi tehdä viikkosiivouksen jammaten. ;D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan järjestystä! Mutta mulla on "hajamielinen professori" miehenä ja kolme suhteellisen sotkevaa lasta, koira, joka repii ja sotkee, sekä kaksi karvojaan tiputtelevaa kissaa. On ollut PAKKO oppia pois täydellisestä siisteydestä, sillä en halua viettää siivoten aikaani koko ajan. Sotkua voi oppia sietämään, mutta joka viikkoa haluan kaiken siivota puhtaaksi. =)
   Meidän pihalla on vaikka mitä. Oksi MONTA isoa vuorta, säkkitolkulla puiden lehtiä, rautaromua,ym. Mies luvannut, että nyt keväällä kaikki viedään pois. Toivon niin, tai sitten tilaan jonkun ison lavan tuohon ja heitän kaiken siihen.
   Kelkat seisoo terassin edessä talviteloille laittamista odottaen. Mä jaksan yleensä kuukauden odottaa ja sitten räjähdän. =)
   Minä olen tyyppiä NYT HETI ja mies huomenna...

   Poista
 4. Haluan kirjoittaa sinulle nyt sellaisesta asiasta kuin että miksi julkaiset lähes aina pelkkiä kasvokuvia itsestäsi blogissa, no olihan tuossa pieniä välähdyksiä tunikasta, mutta siis kun näin sinut me&i hemmottelupäiväpostauksessa jossain toisessa blogissa, näytit ihan eriltä kuin minkä kuvan sinusta olen saanut tämän oman blogisi välityksellä. Olen itsekin kookas ja kahden lapsen raskauskilotkin vielä lanteilla. Olisi kiva saada vinkkiä juurikin tällaisen pullukan pukeutumiseen, kun kuvaisit itseäsi enemmän ihan sellaisen akuin olet. Tyylisi on kiva ja inspiroiva mutta liian harvoin näkyvillä. Olet kaunis luonnollinen nainen!

  Tämmöinen toive tällä kertaa :)

  Tsempit siivoukseen!

  E

  VastaaPoista
 5. Voih, sama kaikki kuntoon, edes hetkeksi- operaatio odottaisi meilläkin kotona jahka sinne työpäivän päätteeksi joudan. Tänään ei taida oikein parasta inspistä löytyä mutta täytyy tosiaan laittaa musat soimaan ja pitää mielessä että kun tänään rehkii niin huomenna voi sitten vaan olla möllötellä. Ja ripeä pitää olla että ehtii vielä illalla lenkillekin! Mites sulla muuten liikunnan lisääminen ja ruokavalion pienet muutokset ovat sujuneet?

  Keväistä viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikuntaa olen harrastanut enempi. Kävelen vähintään puolen tunnin lenkin koiran kanssa joka ilta muiden arkikävelyiden/pyöräilyjen päälle. Mä kun en aja autoa ollenkaan.
   Ruokamuutos tapahtuu hiljalleen. Kyllä pienet muutoksen jo näkyy, mutta mun tahti on niin hidas, että aikaa laihtumiseen menee. Ja saa mennä.
   Pyrin kuuntelemaan itseäni ja oppia syömään oikein, en mielihalujen mukaan.

   Poista
 6. Täälläkin aikamoinen kaaos. Tiskit oottaa koneeseen menoa, lasten leluja ja vaatteita ympäriinsä, pyykit on kyllä tällä kertaa pestynä ja viikattuna (innostuin kun sain yhden kuivaustelineen lisää :D ). Mutta kotona on hyvä olla ja sitten kun on saanut siivottua niin sitä oikein huokaisee että ompa meillä ihana koti! ja sohvatyynytkin ihanasti järjestyksessä! Kunnes lapset tulee ja heittää kaiken taas hujan hajan :D
  Itsellänikin kotona yleensä leggarit, villasukat ja mekko/tunika. Ihan parasta <3 Meikkiä en oo pystyny kauheesti nyt pitämään kun tää mun naama on taas niin näppylöillä :( murr.. ja kolmen kuukauden päästä häät et jos sais siihen mennessä kuntoon. mut minkäs sille voi kun nää hormoonit hyppelee miten sattuu.

  VastaaPoista
 7. Oletpa kaunis ja nuorekkaan näköinen. Olin kuvitellut sinut jotenkin vanhemman oloiseksi. En kyllä yhtään tiedä että miksi. Tuo 5min aamumeikki ja kaunistautuminen on kyllä ihan edoton täälläkin. Se saa olon vain niin paljon kauniimmaksi ja paremmaksi.
  Mukavaa kun laiton omakuvia, mikäkin yritän jossakin kohtaa laittaa.. ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseään kuvatessa on vähän sama kuin peilikuvaansa katsoessa. Eli silloin ottaa automaattisesti vähän edullisemman ilmeen ja asennon, esim. kuvaa kasvojaan yläviistosta. Totuudenmukaisin kuvas on se mikä on "salaa" otettu. Karua. T. Jonna

   Poista
  2. Jokaisesta ihmisestä saa hyviä ja huonoja kuvia, samoin myös totaalisesti epäonnistuneita. Miten ne "salaa" otetut totaalisesti epäonnistuneet kuvat olisi enemmän totuuden mukaisia? Tajuan sun pointin, että luonnolliset, "salaa" otetut kuvat ovat totuudellisia, mutta jos ne ovat niin oudosta kulmasta, että ei meinaa ihmistä edes kuvasta tunnistaa, niin miten se olisi se oikea mahdollinen kuva? Ei se ole, eikä meistä kukaan halua sellaisia kuvia itsestä julkaistavan, ei ainakaan netissä. Vai haluaisitko itse?

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.