13.4.2012

Campadre


Onko sinulle Campadre sivusto jo tuttu?
Se on Skandinavian suurin yksityinen ostosklubi.
Sivustolla on päivittäin uusia kampanjoita laadukkaista, aidoista tuotteista, jopa 70% edullisemmin.
Tällä hetkellä on kampanjoina mm. Timberland, Swedish Hasbeens, Humanity.
Tuotteet ovat todella edullisia ja suosituimmat merkit myydään nopeasti.
Itse unohdin olla heti kello 8 tekemässä UGG tilausta ja tunti myöhemmin oli haluamani saapas jo loppuunmyyty. Se kun oli n. 70% normaalia edullisemmalla hinnalla tuolla.


Kun tekee yli 80e tilauksen, ei postikulujakaan mene.
Maksu tapahtuu laskulla tai luottokortilla.
Sivusto on myös Suomeksi.
Helppoa, luotettavaa ja kivaa.Sivustolle tulee rekisteröityä, että pystyy tekemään ostoksia.
Mieleiset kampanjat saat etukäteen tietoon, ja niistä voi halutessaan pyytää lisämuistutuksen.
Näin kannattaa tehdä, ettei mene oma kampanja ohi.

Iloisia shoppailuja teille!

14 kommenttia:

 1. "...helppoa, luotettavaa, kivaa..." Onko oikeasti? Olen kuullut aika paljon negatiivista tuosta Campadresta, joten poistuin itse listoilta jo kauan sitten. Siis että tilaukset tulee miten sattuu ja mitä sattuu. Aika paljon ovat ihmiset joutuneet ottamaan yhteyttä kun tilattua ei ole tullut tai sitten on tullut jotain ihan muuta. Hyvä kuulla, jos asiat ovat muuttuneet.

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut kerran, eikä ole ollut ongelmia. Tänään tein toisen tilauksen ja kerron sitten miten sen kanssa on mennyt.
   Ikävää, jos hommat ei ole sujuneet niin kuin pitäisi. Mutta tämä nyt mun kokemus.
   Saas nähdä nyt sitten että saanko noita mitä tilasin, kun ne loppui hetkessä tilaukseni tehtyä...alan nyt jännittämään kyllä.

   Poista
  2. Lisää kokemuksia? Olisi kiva kuulla, miten muilla mennyt.
   Mä kirjoitin tän jutun ihan vain vinkatakseni, ei ole kukaan pyytänyt tekemään tätä juttua. Mä sain vinkin ja kutsun tänne yhdeltä blogituttavalta. Tuolla ollut huisin hienoja kampanjoita! Varsinkin se UGG kampanja oli mahtava, mutta mä missasin sen, kun unohdin. =(

   Poista
 2. Mulle campadre mainosti melko agressiivisesti aikanaan vähän väliä, vaikken koskaan sieltä ole mitään tilannut. Oon vähän skeptinen näihin kaikki aina huippu alennuksin firmoihin, mut se on täysin mun oma moka mä kun oon huono muutenkaan shoppaileen mitään. Tosin hasbeenseistä oon unelmoinu vuosia. Humanityjä kattelin laivalla, mut päädyin ostaan paaljon halvemman (ja kauniimman) sekä laadukkaamman oloisen Vågan samantapaisen rannekorun.

  VastaaPoista
 3. Minulla kanssa huonoja kokemuksia, tilaukset tulevat miten saattuu ja palauttaminen hankalaa ja palautusrahoja sai odotella lähes kuukauden. Lisäksi s'hköposteihin vastaamiseen meni useita päiviä. En suosittele.

  VastaaPoista
 4. Olen tilannut Campadresta noin 10 kertaa ja tilattu tavara on aina tullut, mutta hitaasti. Kaksi kertaa olen palauttanut tuotteen sinne ja rahojen takaisin saaminen on ollut TOSI HIDASTA. Useaan kertaan on pitänyt kysellä rahojensa perään.
  Toisekseen kannattaa muistaa, että palautuksen joutuu itse maksamaan Ruotsiin, eli esim. joku Uggin saappaiden palautus maksaa helposti pari kymppiä, jos haluaa lähettää ne seurantanumerolla varustettuna. Mutta jos on aivan varma tilaamansa tuotteen koosta ym. eikä tarvitse pelätä että joutuu palauttamaan, niin sitten Campadre on ihan ok :)

  VastaaPoista
 5. Kahdesti olen tilannut ja toimitus on tullut siinä ajassa kuin ilmoitettu ja jos pieni muutos niin siitä on tullut sähköpostitse ilmoitus. Kyllä oon ollut tyytyväinen Campadren toimintaan ja on harmillista että jos kaikilla ei homma suju hyvin mutta omalla kohdalla kaikki sujunut tilatessa kaksi kertaa moitteetta.

  VastaaPoista
 6. Minä olen tilannut 3 kertaa tätä kautta ja aina on tullut oikea tuote. Pitkät toimitusajat on vain negatiivinen puoli, mutta toisaalta, kun halvalla saa, niin voi hiukan odottaakin. Suosituimmat kampanjat täytyy olla kärppänä heti aamulla linjoilla.

  VastaaPoista
 7. Mä olen täällä Saksassa monen vastaavan "klubin" jäsen ja todella hyvia kokemuksia. Tilaukset tulee ajallaan ja jos on viivästyksiä toimituksissa, niin niistä ilmoitetaan. Yksi hyvä puoli siinäkin, että Joas herää aina kuuden maissa, joten kampanjoiden alkaessa seiskalta ehdin aina hyvin klikkailla haluamani tuotteet ostoskoriin samalla kun syön aamupalaa ;) Tilaan siis vastaavista varmaan n. kerran kuukaudessa tai parissa ja muistaakseni ekasta tilaukesta on aikaa jo kolme vuotta. Noissa mun käyttämissä on vielä usein tosi hyviä merkkejä lapsille (Bugaboo, T2H, Bisgaard jne.) ja älyttömän halvalla verrattuna ovh:n, vaikka usein kyseessä on vielä juuri myynnissä olevan malliston tuotteet eikä mitään vuosia vanhoja "jämiä" - ei sillä, sillä mulle on kyllä ihan sama onko kyse uudesta vai vanhasta mallistosta kunhan hinta, laatu ja ulkonäkö on kohdillaan.

  VastaaPoista
 8. Mä en tilannut kertaakaan, kun haluamiani tuotteita ei kertaakaan ollut jäljellä. En jaksanut kytätä tarjouksia enää vaan poistuin koko hommasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuolla suosituimmat menee hetkessä. En mä ota tota vakavasti, vaan on tosi kiva paikka, mistä voi bongata jotain, mistä haaveillut pitkään.Aina ei osu kohdalle, mutta tänään olin sopivasti koneella ja sain miehelle uudet kengät, mitä hän todella tarvii töihin.

   Poista
 9. Olen tilannut muutaman kerran eri valmistajien kampanjoista. Aluksi tilasin suoraan Ruotsista Campadre.se sivuilta, ja yhtä toimitusta en saanut. Sain kyllä maksun takaisin kohtuullisen nopeasti ja kuukausi maksun palauttamisen jälkeen sain tilaamani tuotteet?

  Nykyään tilaan Campadre.fi sivuston kautta, samat kampanjat ja tuotteet, ja maksuton palautus. Ja otan aina laskulla, koska joskus joudun palauttamaan. Campadre lähettää maksutonta palautusta varten postituslipukkeet ja laskun mitätöinti käy näppärästi. Juuri nyt on yksi palautus odottamassa lipukkeita.

  En katsele menossa olevia kampanjoita edes viikotain, mutta kurkkaan aina sähköpostin otsikosta onko jokin kiinnostava kampanja meneillään. KYllä uskallan suositella muillekin. Joskus onnistuu hankkimaan haluamansa tuotteen hyvinkin edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sulla on ollut hyviä kokemuksia. Näitä on kiva kuulla, kun mullekin tuo sivusto on aivan uusi tuttavuus.
   Kokeilen ensi kerralla kanssa tuota laskua, jos tarviikin vaihtaa.
   Nyt tilasin sellaiset tuotteet, että tiedän niiden sopivan.
   Upeaa, että palautuskin toimii tuolleen. Hyvä tietää!

   Poista
 10. Kaksi tilausta tullut tehtyä ja homma on toiminut moitteettomasti. Toimitusajat kylläkin ovat pitkät, mutta se luonnollisesti johtuu tuon palvelun luonteesta. Todennäköisesti ostavat "varauksen" tavarantoimittajille (esim. Rayban ja Timberland) tietystä erästä tavaraa, pistävät kampanjan pyörimään Campdre.fi-sivustolle esim. viikoksi ja sen jälkeen tilaavat myydyksi saadun määrän tavarantoimittajalta. Eli todennäköisesti Campadre.com ei pidä itsellään varastoa eikä kanna riskiä hyllyyn jäävistä tuotteista. Ja juuri tämän logiikan takia toimitusajat on pitkiä ja joskus mahdollisesti venähtävät luvastusta. Luonnollisesti kolikon kääntöpuolella on nuo todella edulliset hinnat. Summasummarum. Suosittelen ehdottomasti Campadrea

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.