19.4.2012

Kotipäivän kuvia





Kotipäivä oli ihanan rauhallinen ja onnistunut.
Napsin muutaman kuvankin päivän aikana, kun siltä tuntui.
Joskus on kiva laittaa hiukset letille ja iloiset vaatteet päälle.
Kyllä kotonakin voi olla sievänä.
Itse en käytä ns. verkkareita kotona ollenkaan, en enää.
Kotini on nyt työni, enkä menisi töihinkään verkkareissa.
Mieli piristyy heti, kun näkee hitusen vaivaa ulkonäköönsä, vaikka kotosalla olisikin.

Vinkkinä, että nuo Jackpotin neuletakit on aivan mielettömän ihania!
Mulla on tämä ja musta; ovat todellisia luottovaatteita.
Laadukkaita ja mukavia päällä, kestävät hyvinä vuosia.





Huomenna onkin viikon vilkkain ja raskain päivä.
Pojalla kerhoa, pyöräilyä 12km ja itsellä terapia.
Huomenna ei jaksa muuta.
Terapia kun on työtä sekin, aivotyötä ja sille pitää jättää tilaa.



Viikonloppuna tulee ihana ystäväni taas yökyläilemään ja saamme nauttia oloilusta.
Sunnuntaina on Tammisaaressa taas valtavan iso lastenkirppis.
Tervetuloa sinne kello 11-14.
Paikkana Seminarieskolan, myyjiä paikalla n. 100, sisällä sekä ulkona.
Olen ystäväni kanssa myymässä ja meiltä löytyy kuuden lapsen kivoja vaatteita.
Jos ehdin, teen muutamia käsitöitäni sinne myös.

Nähdäänkö sunnuntaina?

39 kommenttia:

  1. Sinä se osaat näyttää niin ihanalta!
    Tiedätkö, olet ihan idolini mitä pukeutumiseen tulee.
    Olen aika isokokoinen, mutta sinun esimerkkiäsi noudattamalla olen alkanut panostaa vaatteisiin ja kauneudenhoitoon. Ja olen ilokseni saanut paljon palautetta siitä, että näytän hyvältä!
    Ennen pukeuduin vain mustiin muodottomiin kaapuihin, mutta sinun blogistasi olen saaaaaaanut todella hyviö vinkkejä isikokoisten vaatteista. On niin ihanaa, että voi näyttää naiselliselta ja kauniilta vaikka ei olisikaan mallin mitoissa! Kiitoksia, Anri! T: lukijasi SaijA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kiitos kovasti.
      On aika kiva kuulla, jos näistä kuvista on joku saanut vinkkiä vaatetukseen. Mä en ole mitenkään muodikas,mutta yritän pukeutua iloisen naisellisesti, kropalleni sopivalla tavalla.
      Ihanaa, että olet saanut kehuja!!!
      Kaikenkokoiset ovat kauniita. Se on aika paljon omasta päästä kiinni. Kun on hyvä olla, niin se heijastuu ulospäin. Ja pulleakin voi todellakin olla kaunis.

      Poista
  2. Heh, täällä yksi kotona verkkareissa viihtyvä :D tai ei mulla niitä ihan oikeita verkkareita ole vaan velourhousuja ja sit tietty ihan leggareita. Farkuissa en ole koskaan kotosalla. Ja mie oon töissäkin ihan meandin jogahousuissa :D eli verkkareissa kotona sekä töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina leggarit ja mekko, tai tunika.
      Ne meandin joogahousut on aikas kivat. Mullakin on ne. =)
      Mä en käytä oikeastaan koskaan farkkuja.

      Poista
  3. Äh, tulipas kirjoitusvirheitä teksiin, taitaa vähän väsy painaa :)
    Lisäisin siis vielä, että nuo sinun vaatebloggaukset ovat olleet minulle todellinen inspiraation lähde, toki blogisi on muutenkin ihana. Mutta erityisen iloinen olen ollut siitä ahaa- elämyksestä, että isokokoinenkin voi pukeutua kivasti ja olla nätti. Siitä sinulle kiitos, Anri! T: Saija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihanaa kuulla, että näistä ollut sinulle iloa!
      Välillä mietin, että onko näissä järkeä, mutta itselle näitä yleensä kuvailen. On kiva huomata itsessäkin jotakin nättiä kuvien avulla. =)
      Ja miten mahtavaa kuulla, että joku saa näistä oikeasti inspiraatiota ja iloa arkeensa.
      Jatkan tätä jatkossakin. =)

      Poista
  4. olisiko nuita kirppareita kesällä? silloin ollaan tulossa käymään Suomessa....kovasti haluttaisi nähdä isoja lastentarvike kirppiksiä. + sinua. hih! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ei noita kirppareita ole täällä kuin keväällä ja syksyllä.
      Mutta saa meille tulla kylään. =) Laita vain viestiä ja kerro milloin haluaisit tulla jääteelle. Leivon jotain. =) Olisi hauska tavata.

      Poista
    2. Kiitos kutsusta! Taidampa laittaa korvan taakse.

      Mutta teillähän on muuten ihania kirppareita siellä "kulmilla" eikö?

      Asiasta kymmenenteen...olin ihmeissäni kun sain jonkun naistenvaate lärpäkkä-mainoksen menneellä viikolla. Ei outo, sillä paljon noita ilmais kuvastoja tilailen. Mutta tätä en muistaakseni tilannut.... hih, en niin. Se oli se uimapuku nettisivusto joka minua muisti. :D

      Mites sen uimapuku hankinnan kanssa toimit lopulta? Anteeksi kun en pystynyt auttamaan. :(

      Poista
    3. =)
      Juu, täällä on paljon kivoja kirppareita.

      Sen uimapuvun todella haluan. Yritän miettiä, että miten sen onnistuisin saamaan. En löydä mitään niin upeaa mistään. Se vain on täydellinen!
      Kiitos kuitenkin kun yritit!
      Tuo sivusto on aika tarkka kaikesta. Harmi kun ei löydy mistään muualta sitä uikkaria.

      Poista
    4. Ilmoitan sähköpostilla kun saan kortin.
      Sitten autan?! ;)


      IHANAA VIIKONLOPPUA!

      Poista
  5. Oi mun pitaa ottaa oppia sulta. Ma olen nyt vauvan kanssa kotona ja lisaksi hoidan kaverin 1v2kk vanhaa poikaa. Aamulla yøpukuhousut jalassa otan hanet vastaan ja joskus ip:lla jopa olen samassa asussa kun hanet haetaan. Onneksi on kaverini lapsi:) Tanaankin tunika oli ylta paalta soseessa ja puklussa jne. Ei ollut hehkee olo ei:)
    Mulla on toi sama neuletakki. Ja me&i:n jogapantsit on parhaat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muutama vuosi sitten aina jotkut lökärit ja huppari päällä kotona. Ei tuntunut sievältä niissä. Sitten olen hankkinut mukavia, mutta kauniita ja naisellisia vaatteita, missä olen kotona. Täällä kun olen aina, voinhan olla sievänä täälläkin. Ei tarvitse hävetä jos joku tulee...kunhan ei kasilta aamulla tule ovelle. =) Mulla AINA tukka pystyssä ja naama turvonnut aamuisin...uh.
      Aika pienelle saa piristystä kotivaatteisiinkin, eikä niitä vaatteita tarvitse olla montaa. Ja vinkkinä, jos löydät tosi mieleisen vaatteen, osta niitä muutama. Mä ostan aina kaksi tai jopa kolme, sillä huomaan käyttäväni samoja vaatteita, jos niistä tosi paljon tykkään. En tarvitse vaihtelua joka päivä. Ja jos on sellainen viikko, että ei jaksa miettiä yhtään mitä laittaisi päälleen, ottaa vain sen luottovaatteen kaapista. Ja kun mullakin on niitä useita, on puhdasta laittaa heitossa päälle. =)

      Poista
  6. Sulla on ihan mahdottoman kauniita, värikkäitä ja iloisia kuvia :) Ja todella kaunis hymy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!
      Rakastan värejä ja nyt uuden kameran kanssa onnistun vihdoinkin saamaan niitä värejä myös kuviini.

      Poista
  7. Oi, kirppis kuulostaa houkuttelevalta! (Toisaalta, olen juuri raivannut lasten vaatekaapeista ylimääräiset pois. On ihanan väljää -ja koululaisetkin saavat pidettyä nuttunsa järjestyksessä kun vaatteita ei ole liikaa.) Mutta ainahan tilaa olisi hienoille löydöille... :-)
    Olen muutenkin jo pitkän aikaa mielinyt Tammisaaren seudulle ajelemaan, ihanien maisemien takia. Täytyy katsoa, millainen sää on. Jos sitä vaikka piipahtaisi kirppistelemään...
    Mukavaa päivää!

    Maila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla myydään leluja, lastentarvikkeita, urheiluvälineitä ym. Olen aina tehnyt kivoja löytöjä edullisesti.
      Hihkaise jos tunnistat minut.
      Olen melkovarmasti pipo päässä ja farmmumekko päällä.
      (Luottovaatteet kirpparille.)

      Poista
    2. Kirpparikuume nousee... Lapsille ei varmaankaan tarvitse mainita kun puolella sanalla että paikasta saattaa tehdä myös lelulöytöjä. -Istuvat jo autossa odottamassa lähtöä! ;-D

      Maila

      Poista
    3. =) Juu, tuolla on älyttömästi kivoja leluja aina myynnissä. Ja kun on koulun pihalla on siellä kiva leikkiäkin, jos vaikka isäntä tulee mukaan eikä jaksa sitä hulinaa sisällä. Ulkona on myös valtavasti myyjiä jos on hyvä ilma.

      Poista
  8. O jos olisin lähempänä niin tulisin varmasti! Tammisaari on mulle siinä mielessä "läheinen" että oma famuni on sieltä kotoisin. En itse ole siellä käynyt ihan hirveän montaa kertaa, mutta kaunis kaupunki se on.

    Ja ihan totta....mä tunnustan että oon "verkkareissa" kotona...tai lähinnä velourpökissä, mutta niin rumpsahtaneissa että. Ei paljon asu-postauksia kehtaa laittaa. ;) Jotenkin se vaan tuntuu niin helpolta vetästä lökärit jalkaan. Nyt varsinkin kun masu kasvaa ja vaatevarasto pienenee...

    VastaaPoista
  9. Mulla ei oo pitkään aikaan mukamas ollut varaa ostella itselleni hienoja vaatteita. Olen tilaillut vaatteeni lähinnä Elloksen aleista. Ja jooh, moneen muuhun juttuun rahaa tuntuu riittävän paljon paremmin. Ehkä se on se kun on niin tyytymätön itseensä tällähetkellä ettei mikään omissa silmissä näytä kauniilta itsensä päällä niin ei sitten viitsi rahallisesti panostaa. Sellainen typerä kierrehän siitä syntyy. Pitäisi parantaa tapansa. Ja muutenkin... Oppia tykkäämään itsestään. Tai tykkäänhän mä musta, siitä millainen olen ja mitä teen ja osaan... Mutta ulkonäkö on jossain tän kokonaisuuden ulkopuolella :O

    Ehkä pitäisi lopettaa odottamasta sitä päivää kun/jos joskus saan vielä itseni (hoikempaan)kuntoon. Huoh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin ennen juuri noin. Ja kummasti niihin "halvempiin" vaatteisiin meni rahaa. Nyt olen ostanut kalliimpiakin ja juuri sellaisia mitkä sopii minulle. En osta itselleni niin usein. Viime aikoina kyllä, kun on ollut pakko uusia vähän vaatekaappia.
      Mä olen tajunnut, että elämä on tässä ja nyt. Minä olen kaunis tälläisenä kuin olen. En odota enää sitä päivää, että olen hoikempi, että voisin vasta sitten ostaa kivoja vaatteita. Haluan olla sievä nyt, tälläisenä kuin olen. Sitten kun sitä laihtuu, voi hyvin hankkia uudet vaatteet. Ja kun on ostanut laadukkaita vaatteita, ne saa helposti myytyä eteenpäin. Ostajia kyllä on. =) Mutta esim. Ellos kuteet ym. saa melkein kierrätykseen heittää.Näin olen todennut.

      Toivottavasti löydät itsestäsi sitä kauneutta, mikä varmasti sinussa on. Meissä jokaisessa on. Olen tämän tajunnut kahden vuoden terapian ja itsetyöskentelyn jälkeen.

      Poista
  10. Niin ja voi kun olis kiva lähteä Tammisaareen kirppistelemään mutta tuo osuu samalle päivälle kun mun siskon lasten synttärit niin ei millään ehdi. Kiva olis suakin joskus nähdä vaikka ujous mulla iskeekin tollain kun livenä näkee :D Pikaisesti ollaan kerran nähty kun piipahdettiin vuosi sitten sun pihakirppiksellä, mutta siellä oli hulinaa ja mekin oltiin koko perheen voimin liikkeellä... Lapset olis viihtyny kauankin mutta mies oli hätäinen jatkamaan matkaa. Tyttö (3v 8kk) juuri muisteli ja kyseli multa että "Missä me äiti oltiin silloin kun sain käydä paljain varpain hyppimässä trampoliinilla ja se isompi tyttö piirsi minulle tatuoinnin?"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Mä järjestän ison pihakirpparin taas kesäkuussa joku viikonloppu. Saapi tulla taas käymään. Ja tule ajan kanssa niin ehtii juttelemaankin.
      Ajattelin kutsua blogin lukijat vaikka tuntia ennen kirppistelemään kuin mitä ilmoitan lehdessä, niin ei olisi heti niin älytöntä hulinaa.
      Nyt on trampalla turvaverkkokin ja tulee Freya tekemään taas tatuointejansa. =)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Ne on jäätelölusikoita. Aivan ihania!
      Ostin ne Karjaalta Latvala säästötalosta. Hintaa taisi olla 2e per kolme lusikkaa.

      Poista
  12. Saisitpa tartutettua tuon kotipukeutumisasenteen minuunkin. Täällä rötväillään surkeissa collegehousuissa ja monesti yöpaita yläosana siihen saakka, kun vanhempi lapsi tulee koulusta. Tosi nolo tunnustus. Uusia vaatteita ei tee mieli ostaa, kun raskauskiloja on jäänyt ja tuntuu, ettei mikään näytä hyvältä päällä. Jackpotin laadusta pidän minäkin.Ihana huivi sinulla! Odotan, että järjestäisit taas jotain nettimyyjäisiä. Pidin tonttulakeistasi (tilasin 3 erilaista) kovasti ja pieni pallotyyny on sohvallamme nytkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No,älä ota tuosta stressiä. Kaikkea aikansa. Mulla on nyt parempi olla ja jaksan panostaa enempi ulkonäköön. Parannettavaa toki on, mutta vähitellen. =) Huomenna menen kampaajalle ja leikkaan etutukan kesäksi. Piristää sekin sitten vähän lisää.

      Kiva kun olet tykännyt ompeluistani.
      Mä aion tehdä nyt kesäksi ainakin joitakin mekkoja. Katsotaan mitä tässä taas ehtii.

      Poista
  13. Tiiätkö, minustaki kotona on kivempi olla, kun päällä on jotain järkevää ja nättiä. Tällä hetkellä ostoslistalla onkin sellaisia perusvaatteita, joita voi vauvan kanssa kotona sitten heittää päälle. Onneksi nyt on tulossa kesä, joten ei tarvitse kovin montaa kerrosta :D
    Vaikka joskus tulee lorvittua jossain epämääräisissä verkkarien ja yöhousujen välimaastossa niin sen huomaa,että olo ei ole ihan niin kiva ja herännyt kuin silloin, kun heittää jotain mukavan rentoa ja iloista päälle.
    Ja kiva, kun täältä sinulta on saanut vinkkejä!! :)

    En ole koskaan käynyt Tammisaaressa, mutta olen kuullut, että siellä on kaunista! Ehkä joskus kesällä voisi ajella sielläkin seuduilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ilo kuulla, jos saat näistä vinkkejä.

      Tammisaari on todella kaunis kesällä!
      Tulehan piipahtamaan meillä, kun järjestän ison pihakirppiksen joku viikonloppu kesäkuussa. Voisit yhdistää samaan reissuun Tammisaaressa käynnin. Meiltä ajaa alle 20min sinne. =)

      Poista
  14. Löysin blogisi äskettäin. Välillä tuntui kun lukisin omia ajatuksia (masennus, syömisongelmat)...Olet erittäin aurinkoinen ja toivon sinulle kaikkea hyvää.:)Itse saan iloa kauniista kodistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis.
      Haluan kertoa asioista avoimesti, kun monista niin arkisista asioista vaietaan ja niistä hävetään puhua.
      On ihana kuulla, jos kirjoitukseni tuovat iloa.

      Poista
  15. Hei!!
    En ole koskaan aikaisemmin kommentoinut, vaikka blogiasi olen jo hetken aikaa seurannut.
    Kirjoitat niin avoimen rehellisesti hyvin monia meitä koskettavista asioista ja kuvasi ovat niin herkullisen iloisia ja värikkäitä.
    Itse masennuin nelikymppisenä kun viimeinen lapsista aloitti koulun..olin elänyt niin täysin lapsille, että silloin iski tunne ettei minua kukaan enää tarvitse. Terapian, päiväkirjan ja ymmärtäväisen mieheni ansiosta aloin nähdä valoa ja värejä ympärilläni ja pikku hiljaa opettelen hyväksymään ja rakastamaan itseäni..lapsuudessani on paljon asioita joiden työstäminen kuitenkin jatkuu edelleen.
    Minäkin olen kotona töissä ,matalousyrittäjänä...ja joka päivä olen verkkareissa , tukka pystyssä..mutta nyt sinun postauksesia sai ajattelemaan, että täähän on tosiaan mun työpaikka ja aivan oman itseni iloksi voisin myös täällä kotona kiinnittää huomiota ulkonäkööni. No nyt on tukka hyvin, ripsiväriä silmissä ja kivat, fiksut vaatteet päällä ;DD
    Kiitos sinulle blogistasi ja uusista ajatuksisita mitä minussa herätit.
    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ja aurinkoisia kevätpäiviä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit viestiä. Luen aina jokaisen kommentin ja vastailen parhaani mukaan. Viestit lämmittää. =)
      Ihana kuulla, että olet saanut apua masennukseen. Se on raskas tauti, mutta kun tajuaa, että ei ole kiire mihinkään ja että siitäkin paranee ajan kanssa, niin ei se tunnu enää niin pahalta. Aina on huonoja päiviä ja parempia.
      Itse käyn joka viikko terapiassa, niin niitä huonoja päiviä ei ehdi pahemmin enää tulemaan, kun ehtii käsittelemään ongelmia joka viikko.

      Et tiedä miten kiva on kuulla, että kirjoitukseni piristävät ja antavat iloista mieltä.
      Kiitos kun ehdit jättämään viestin.

      Reippaita päiviä sinne maalle!

      Poista
  16. Aivan ihanat noi lusikat! Meillä on muuten todella samannäköinen kissa =) Sillä on vaan valkoista rinnuksissakin ja tassuissa.
    Ihanan avoimesti kirjoitat asioista! Itse en ole masentunut, mutta lähiomaisen mieli on vakavasti sairastunut, ja oman jaksamisen kanssa on nyt välillä ollut hivenen rankkaa myös. En viitsi tästä sen enempää tässä kirjoittaa, kun ei ole itsestäni kysymys. Jos olisikin niin voisin vaan kirjoittaa huoleni ulos, nyt täytyy vaan olla hiljaa, välillä itkeä ja toivoa että asiat tästä menevät parempaan suuntaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä kysyä, että onko teidän kissa kuinka vanha?

      Poista
    2. Fanni on tietääkseni n. 8vuotias. Tarkemmin en tiedä, kun tuli talokauppojen mukana. Meillä on toinenkin kissa, Frida. Hän taitaa olla 5vuotias.

      Poista
  17. Ei kyllä uskois et sulla oli jossain välissä ongelmia ihon kans... sähän olet kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli, kamalia ongelmia. Akne ja ruusufinni. Hirveä tulehdus oli kasvoissa. Olen nyt syönyt 4kk tetralysalia. Pidin kuukauden tauon ja nyt jatketaan vielä samanverran. Iho on melkein täysin normaali jo. Arvet parantuneet älyttömän hyvin. Olen tosi onnellinen, että tämäkin asia on saatu kuntoon. =)

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.