17.4.2012

Jopo -20%!!!!


Tyttäreni tarvitsi uuden pyörän.
Hänen toiveensa on ollut viime vuodesta asti aikas selkeä, Jopo.
Hän haluaa ehdottomasti turkoosin Jopon.
Minä kävin sitä tänään juuri katsomassa kylämme pyöräkaupassa.
Hinta 399e kirpaisi aika lailla, enkä todellakaan tehnyt vielä ostosta.

Äsken sitten surffasin blogeja ja päädyin ihan uuteen aika kivaan blogiin.
Siellä oli ilmoitettu Finish Design Shoping lähettämä tarjouskoodi -20%.
Siis koodilla huhti2012 voit saada kaikesta -20% alennusta!
Voi kääks!
Ei mennyt kuin alle minuutti, kun klikkasin ja maksoin pyörön.
Nyt upean karkkivärisen Jopon voit saada kotiinkuljetettuna 311e hinnalla!
Minusta aika kiva tarjous, minkä ehdottomasti käytin samantien.
Kyllä täällä on parin päivän päästä hiukan iloinen nuori neiti!
(Joka muuten itsekin säästi satasen tuota unelmien pyöräänsä varten.)

Moniko teistä käyttää tämän tarjouksen?
Tulkaahan kertomaan mitä kivaa raaskitte hankkia itsellenne tämän tarjouksen avulla.
Minä ainakin olen niin iloinen, että Kotipalapeli blogin kirjoittaja laittoi tuon tarjouksen blogiinsa.
Sain heti mielettömän hyödyn, jälleen kerran, kun luin blogeja.

26 kommenttia:

  1. Samasta paikasta sama info osui silmiin, mutta en (ainakaan vielä) raaskinut tilata fillaria. Siis Jopo ollut meidänkin esikolle suunnitteilla, keltaisena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton halvemmalla tuota ei taida saada mistään.
      Kolmesataa pyörästä on paljon, mutta meillä tyttö ei saa uutta pyörää enää. Eli ajaa tuolla kyllä nyt sitten aikuisuuteen asti, kunhan sitä ei varasteta.
      Vaijerilukko hankitaan lisäksi, ja sirutetaan.

      Poista
    2. Paitsi käytettynä! ;D Ja maalia pintaan. Ei vaan, nyt on pakko pitää kukkaronnyörit kireellä ja pankkitunnukset piilossa, kolmet synttärit kuun sisään ja lomareissu imee kaiken ylimääräsen. Saa tämä ikuinen sijoitus odottaa vielä tovin, ens kesäksi sitten uus menopeli. :)

      Poista
  2. Meidän neidin Jopo maksoi viime keväänä tuon vajaa 400e eli tuo on kyllä hyvä tarjous.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, aivan huipputarjous!
      Mies oli todella tyytyväinen kun tuli kotiin ja kerroin mihin hintaan nyt sain sen tytön pyörän. Kyllä blogeista on iloa ja hyötyä. =) Kirjauduin kyllä heti tuonne, kun tuollaisia tarjouksia tulee uutiskirjeen tilaajille.

      Poista
  3. On kyllä hyvä tarjous! Töölössä asuvana vaan ei viitsi ostaa kuin ihan tavallisen naistenpyörän, kun tuntuu että kaikki Jopot, Ponit ym. hiukankin mageemmat pöllitään heti kun selkäsi käännät. Mitkään lukot ei auta, pahimmillaan varkaat on irrottaneet talon seinästä ränninkin johon pyörä on kiinnitetty kauppareissun ajaksi. :(

    VastaaPoista
  4. Jopo olis tosi magee! Viime keväästä asti oon sitä aina kauppareissuilla ihastellut. Mies just pari viikkoa sitten totesi, että pelkän värin takia et uutta pyörää osta ;) Oma maastopyöräni on tosi hyvä, mutta Jopo olis paljon kivempi :) Ehkä joskus sen vielä hankin.

    VastaaPoista
  5. Vitsit, oon Finnish Design shopin postituslistalla ja siis sähköpostiin tuli tuo ilmoitus mut en osannu ynnätä tätä juttua ennen postaustasi, kiitos siitä! :) Aivan valtava Jopo-kuume.. näppäänköhän Jopon ostoskoriin.. Oi voi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä kun postasin. =) Ja kiitti kun kävit kertomassa. Jopo on kestävä pyörä ja en ole sitä näin hyvään hintaan nähnyt missään.

      Poista
  6. Ihana pyörä, voi kun olisi vielä nuori :) Saanko kysyä mitä tapetteja sinulla on keittiössä ja tuossa peilikuvassa, pinkki ja turkoosi? Näteiltä näyttää...metsästän söpöä tapettia uuteen kotiin :)
    t. Miia Niittylästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetit on Boråsin Falsterbo sarjasta molemmat. Keittiön tapetti on vaalea beige, ei pinkki. Näyttää kuvissa joskus vaaleanpunaiselta. Ja aulassa on sellainen vaaleansininen. Molemmat aivan ihania! Ja noita on erivärisinä myöskin.

      Poista
  7. Meillä on tytöllä punainen jopo ostettu käytettynä viime kesänä mutta aivan uuden veroinen, B puolisko maksoi siitä 150 ja tyttö on ajellut enemmän kuin iloisena. Jopo on kyllä näppärä pyörä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaan hintaan olet löytänyt käytetyn. =)
      Meillä tuo pyörä on tytön viimeinen meidän ostama pyörä. Ja tulee olemaan varmasti hintansa veroinen.

      Poista
  8. Sain kanssa tämän saman tarjouskoodin ja keskimmäiselle pojalle tilasin vihreän Jopon. Taisi olla jo kuudes Jopo tähän talouteen, yksi niistä tosin varastettiin vanhimmalta pojalta bviime kesänä ja tilalle hankittiin uusi... Itse sain punaisen Jopon viime syksynä syntymäpäivälahjaksi mieheltäni, ja eilen ostin siihen Jopon oman korin eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tehän ootte oikein Jopo-perhe. =) Hauskaa!
      Meillä keskimmäinen haaveilee kanssa Joposta, mutta sanoin,että vasta sitten puhutaan asiasta kun siskon vanha pyörä jää pieneksi, eli parin kolmen vuoden päästä sitten.
      Meillä on kierrätetty vanhat pyörät. Mun kaikki lapset ovat ajaneet minun vanhalla Nopsallani. =) Ja säästän sen vielä veljien tuleville lapsille.

      Poista
  9. Oi miten herkullisen värisiä pyöriä, no niin kun kysyit ottaako joku muukin tarjouksen niin täytynee sanoa että en, koska olen kuitenkin haaveillut vaihdepyörästä...tosin minullahan on jo pyörä, eli täytyy harkita ostaakko vai eikö osta...mutta tietty uusi pyörä on aina uusi, kun se mikä minulla jo on, niin on aikas vanha..
    Mutta tuo turkoosin värinen pyörä on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuoret rakastaa näitä.
      Tarjous koskee kyllä ihan kaikkea mitä tuolla shopissa on. =)
      Mä mietin muutamaan Arabian astiaa, mutta en ehkä nyt raaski.

      Poista
    2. Joissain jopoissa on kyll vaihteet. Prismassa kun kävin tänään nii näin.

      Poista
  10. Saattaapa hyvin olla, että täälläkin hyödynnetään tarjous! Neiti 11v himoitsee tuota pyörää! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkistä! Meidän 11v saa keltaisen Jopon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Kiitos kun kävit kertomassa. Juuri tämän takia on kiva vinkata teitä. Tulee oikeasti hyvä mieli, että hyvä kiertää. Mä sain tän vinkin toisesta blogista ja halusin jakaa tämän tietenkin myös teidän kanssa. =)

      Poista
  12. Me oltiin just muutama päivä aiemmin tilattu keittiön lamput tuolta, sit tuli alekoodi sähköpostiin. Nyt pohdin, että pitäisikö tilata kirjahyllyä, kun sen saisi niin paljon edullisemmin. Pohdinta jatkuu!

    Meidän vanhin tyttö haluaisi myös Jopon, mutta ollaan sitä mieltä, että jos uusi polkupyörä hankitaan niin sen pitää olla vaihteellinen. Täällä riittää mutkaisia ja mäkisiä teitä. Olis kevyempi polkea tallille ja kavereille.

    VastaaPoista
  13. Ihana Jopo:)
    Itsekin sain tuon sahkøpostitarjouksen eilen.
    Pyørin sivuilla, mutta viela en tilannut mitaan.
    String-hyllysta haaveilen.. ja nyt siita saisi -20%.

    VastaaPoista
  14. Voi hitsi! Meidän 14v sai oman lilan värisen joponsa synttärilahjaksi pari viikkoa sitten 380€ :// mutta kyllä Se saakin sitten olla loppuelämäksi asti:)

    Sulla on ihana blogi. Seurannut olen ikuisuuden, kommentoinu en koskaan. Tästä blogista saa väriterapiaa ja hyvää mieltä! Ajattelemisen aihetta myös. Kiitos, jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  15. Prismat muuten myy kans Jopoa. Ostin 11 v. pojalleni sellaisen. Hän oli haaveillut ensin kirkkaan vihreästä, mutta päätyikin sitten mustaan. Ajaton väri ja ei kuulemma kyllästy. Tarakka sitten sai kylläkin vihreät mustekalat. Hinta oli 379€.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.