28.6.2011

Molo Kids winter 2011

Minä tykkään aivan hurjasti Molo Kidsin ulkovaatteista, samoin lapseni.
Ne on olleet meillä ainakin kestäviä ja näyttävät kivoilta.




Tykkään yksivärisistä, raikkaista haalareista ja takeista.
Ne sopii kummalle vaan ja siksi meilläkin näitä kierrätetään sisarusten kesken.
Oranssi haalari olisikin aivan IHANA Automiehelle, tai kaksiosaisina asuna.





Mitäs olette mieltä ensi talven kamppeista?






Syksyllä on tiedossa arvontaa luultavasti jostakin Molo Kidsin talvikamppeesta...sitä siis odotellessa.

11 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mun ikisuosikki on rainbow-kuvioitu. Pohdinkin otammeko sen meille talveksi, vaiko Mini Rodinin myös kivan näköisen talvihaalarin.

    -Johanna

    VastaaPoista
  2. Meillä oli viime talvena eka molon haalari ja rukkaset. Otin ruskean kun ajattelin, että menis sitten seuraavallekin, mutta eipä taida sitä seuraavaa olla tulossa...

    Ainoa harmi oli, että koko oli nafti ja otin liian jämptin. Tänä syksynä pitää ostaa uusi. Moloa taas ajattelin. Tykkään selkeästä muotoilusta, heijastimet on hyvät ja näkyvät. Nyt tahdon kyllä jo jotain värikkäämpää. Ehkä just rainbow-raidat :)

    Kypäräpipo, se kiva tähtikuvioitu oli kyllä hieno, mutta jotenkin niin tiukka, ettei meidän molopäälle mahtunut. Liekö vika pukijassa :D

    VastaaPoista
  3. Meillä 5v Peetu tyttönen sanoi heti nuo haalarit nähtyään et hän haluaa ehdottomasti tuon oranssin kokohaalarin talveksi (oranssi on hänen lemppariväri ollut aina)...ja Eewelle ajattelin sitä Rainbow haalaria tai tuo turkoosi...vaiko vihreä...nyt Rainbow välikausihaalarina pikkuveljelle (Maxi) ja tosi iloisen näköinen...

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Ensi talveksi meillä on jo kamppeita, mutta tuo oranssi haalari on kyllä just meidän pojan näköinen ja sekä äidin että pojan mielestä aivan ihana! Meidän kohta 5v nuorukainen on tarkka tyyppi, joka ei mitä tahansa suostu päällensä pukemaan. :) Neiti 6v ei ole turhan tarkka: riittää kunhan vaate on mekko ja kunhan siinä pystyy juoksemaan ja kiipeilemään puissa... ;)

    VastaaPoista
  5. Haalarit ovat aivan loistavia, meillä ollut monena vuonna jo!

    Nyt suuri pettymys oli värit, näyttävät lähes samoilta kuin viime vuonna. Isommalle tytölle en halua ottaa kovaan käyttöön kovin vaaleaa pukua, mutta "tyttö"väri on kuulema ehdoton must. Jäljelle jää lila, joka on täsmälleen sama kuin meillä viime vuonnakin ollut haalari. Tylsää!

    VastaaPoista
  6. Katselin jo jossain muussakin blogissa tuota pinkkiä. Niin kauniin pinkki.
    Meillä on tytöllä armoton pinkki kausi, joten annetaan neidin nauttia siitä. :) Meinasinkin ensi talveksi ostaa ykköshaalariksi pinkin Po.P:n haalarin ja kakkospuvuksi joko tämän Molon pinkin haalarin tai sitten kaksiosaisen.

    Meillä ei ole vielä ollenkaan kokemusta Molon ulkovaatteista, joten haluaisin niitä kyllä kovasti testata, kun kehuja ovat kuitenkin saaneet. :)

    VastaaPoista
  7. Johanna: Se raidallinen on ainakin iloinen ja näkyy talvella lumen seasta. =)

    Emilia: Sun tarvii laittaa se ruskea kiertoon. =) Ja ehkä se toinen käyttäjä tulee sitten myöhemmin...me ollaan haluttu vauvaa jo monta vuotta. Mutta ei voida edes yrittää vielä tän meidän pienimmän takia. Pitää odotella...

    Mi-Ma: Mä kanssa tykästyin juuri siihen oranssiin haalariin. Se on IHANA!

    Anonyymi: Oranssi taitaa olla noista ehkä se "hitti" väri. On ainakin tosi iloinen.

    Julis: No höh! Tyttövärejä oli se pinkki, mutta olikohan sitä vain pienemmissä koossa? Violetti on kyllä hieno...

    Meeri: Meillä ei ole ollut talvikamppeita Mololta vielä. Vain niitä välikausikamppeita ja ollaan hurjasti tykätty kyllä!
    Tänä talvena meille taitaa tulla kahdet Molo Kidsin kamppeet. Tarvii katsoa vaan, että kenelle.
    Tulen sitten postailemaan koosta ym vähän myöhemmin syksyllä kun saadaan ne.
    Ja katsotaan mikä kiva puku saatais sitten elokuussa arvontaan. Joku talvinen ulkovaate olisi tulossa Mololta arvottavaksi. =)

    VastaaPoista
  8. Täällä molokids fani!! :) Saat minusta uuden lukijan,bloggerissa ilmeisesti jotain vikaa,kun ei pystynyt ilmoittautua lukijaksi.

    VastaaPoista
  9. Meillä myös tykätään Molo kidsin vaatteista. Ovat kestäviä ja näyttävät hyviltä sekä istuvat pitkälle mutta hoikalle pojallemme.

    VastaaPoista
  10. Hei vink vink.
    http://www.viivus.fi/product/298/metallinen-kattolamppu-turkoosi

    Tosin tää on kooltaan vähän pienempi kuin tuo etsimäsi.

    VastaaPoista
  11. Ostin viime vuonna pienimmälle rainbow haalarin, joka nyt on myynnissä, koska ei enää mahdu ensi talvena. Jos jotakin kiinnostaa :) 104 cm. Olin todella tyytäväinen laatuun. Värit eivät haalistuneet eikä kangas ottanut osumia.
    Ja värin puolesta haalari oli supersuosikki myös sen käyttäjälle ja iloisen värinsä takia keräsi kyllä positiivisia katseita ja kommentteja.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.