17.11.2008

MondayMaanantait on aina viikon se raskain päivä...tai ainakin minusta. Karvinenkin sanoi että hän vihaa maanantaita! Pitää saada viikko taas kunnolla käyntiin viikonlopun vähän rennomman rytmin jäljiltä.
Pikku mieheni sammahti kesken ruokailun...ja huvittavaa oli et huomasin laittaneeni oikean viikonpäivä ruokalapun hänelle kaulaan. Nuo kun ei koskaan ole käytössä oikeana päivänä...nauratti tuo sattuma ja jotenkin kuvaa niin tätä päivää.

Ripustelin eilen myös vähän lisää joulukoristeita. Eteisen peilissä on nuo ihanat luistimet mitkä viime vuonna löysin Stockmannilta. Ovat mun lemppari joulu/talvikoristeeni!
Löysin myös kivan blogin tuunaussivuston. Sieltä nappasin tämän vähän jouluisemman lookin...mitä olet mieltä? Minusta oli aikas pirteä ja tietty nuo pallot ihastutti.

Mondays are always difficult to me...like Garfield said: "I hate Mondays!".
My little man fell a sleep in the middle of lunch. I thought it was so cute...specially he had his Monday bib on. That picture just reflects our day today.
I also put on more Christmas decorations. Those ice skates are my favourite!!!!

2 kommenttia:

  1. Pallot blogin uudessa lookissa kivat! Itse en erityisemmin tuosta HO Ho Ho:sta tykkää, mutta menee tässä joulun hengessä..Ja ihana sammunut pieni miekkonen :)

    VastaaPoista
  2. Juu, palloihin mäkin ihastuin. Mietin kanssa tuoto HO HO HO juttua. Ne musta pilaa tuon jouluisen taustan...päädyin vaihtamaan. Kiva noita vaihdella ihan mielialan mukaan kun on niin helppoa. =)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.