24.11.2008

Lunta hiljalleen


Aivan ihanaa kun lunta sataa hiljalleen. Valkoinen metsä ikkunasta on niin piristävä näky tuon pitkän harmaan vaiheen jälkeen.Kuvassa on valkoinen näkymä makuuhuoneen ikkunastamme.
Huomaan lumen tuovan niin paljon valoa ja myös valoa omaan mieleen. Heti tulee äkillinen piristysruiske pehvaan ja saa asioita ihan eri tahtiin valmiiksi. Joulukortitkin kun tulivat tänään postita ja sain osoitteet kirjoitettua ja postitettua. Kerran olen ajoissa korttien kanssa!!!
Ekaa kertaa innostuin tekemään kortin netissä. Siis omalla kuvalla tilasin postikortit, siis ihan pahviset kortit mihin valmiiksi kirjoitin tekstit ja toivotukset. Puuttui sit vaan osoite joten nopsasti tuli tosi kivaa aikaiseksi! En ollut ennen tajunnut että voi tilata ihan pahvisia postikortteja omilla kuvilla.

I love when it is snowing. The picture is a view from my bedroom window. White forest is so lovely and it brightenss up my day. I have way more energy to do things. I was able to finish my Christmascards and even mailed those today. First time when I´m so early with these things.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.