5.10.2008

Tuoksuja ja tuulta


Ulkona on aivan hurja, mutta ihanan tuulinen syksy ilta. Mikä ihanampaa kuin istua sisällä ja kuunella tuulen tuiverrusta kynttilöiden valossa! Leivoin myös ison pläjän porkkanasämpylöitä, joten istahdan sohvalle, otan ison kupin kaakaota, muutaman lämpimän sämpylän, vedän rakkaan Pentikin sydän viltin ympärille ja nautin rauhasta. Lapset nukkuu ja tuuli vain tuivertaa...elämän pieniä nautintoja.
Hyvää yötä!

3 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta blogiisi ja sisustamista rakastavana ihastuin täysillä tuohon kuvaan. Aivan ihana seinähylly ja penkki yms. Tuli vastustamaton tunne nähdä lisää kotiasi.Laita ihmeessä lisää kuvia :)

  Minut löytää höpöttelemästä täältä:
  http://2003-2006.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 2. Olen ajatellut laittaa lisää kuvia kodistani. Ainakin viimeistään kun alan vähitellen laittamaan kotia jouluasuun. Lokakuussa aloitan aina...tiedän, olen aikainen. =)

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu. Odotan mielenkiinnolla kuvia. Mä en itse ihan lokakuussa ala joulua kotiin vielä laittamaan, mutta muuten rakastan ja odotan joulua tosi malttamattomasti. Tuntuu, että olen kärsimättömämpi tänä vuonna kuin omat lapseni. ;)
  Kynttilöitä ja lyhtyjä toki on koti ja piha täynnä jo tähän aikaan vuodesta.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.