10.10.2008

PallojaMasentavan ja musertavan yön ja päivän jälkeen (vanhemmat lapseni oksennustaudissa) olin hypähtää kattoon kun avasin ensimmäistä tullutta pakettia, minkä tilasin täältä http://www.boden.co.uk/
Ihanaan pallopakettiin oli pakattu kaunein takkini ja suloinen syksyinen mekko. Hurrasin ja tanssahtelin koska vaatteet olivat vain uskomattoman kauniita, hyvälaatuisia ja TÄYDELLISEN sopivia!!!
Takissa on mieltä piristävä turkoosi-ruskea pallolinen vuori. Hymyilen varmaan aina korviin asti kun puen takkini päälleni.
Odotan pussin paksuuntumista ja teen myöhemmin toisenkin tilauksen...harkiten kylläkin sillä kaikesta ihanuudesta ja sopivuudesta huolimatta tuotteet ovat kirpaisevan hintavia.
Mutta hyvästä kannattaa maksaa!!!! Olen "tullut kotiin"...siltä musta tuntuu kun löysin tämän nettiputiikin.

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä lasten kanssa, yritä torkkua tänään jossain välissä. Vaatteet olivat ihania, ja kiva aina kuulla, kun joku onnistunut tilauksessaan. Se kun aina vähän mietityttää ulkomailta tilattaessa.. Ehkäpä nyt uskallan itsekkin paremmin.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihana takki :) wow!
  Linda

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olivat sopivia. Mulla menee nettitilaukset (jos itselle vaatetta ostan) yleensä aina pieleen. En tiedä mikä siinä on, mutta näin käy. Siksi onkin sitten kivempi tilailla lapsille... :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.