19.10.2008

Lisää pilkkuja ja pallojaMä olen saanut pilkkupureman ihan selvästi. Ihailen kaikkea missä on pilkkuja, hypistelen ja hymyilen. En tiedä miksi pilkut saa mut niin innostuneeksi. (Sanotko pilkkuja vai palloja? En osaa päättää kumpia nuo on...)
Muutamia pallollisia ihanuuksia löysin syyslomallani Turussa. Olin aivan issekseen Turuus kun mies vietti pari päivää lasten kanssa kotosalla. Ihanan rentouttavaa käydä kampaajalla ja ostoksilla, nukkua ja syödä aivan rauhassa. Kiersin kirpputoreja ja kivoja pieniä putiikkeja. Paljon tarttui mukaani kotia piristämään. Tässä muutamasta kuvia.

Nuo pikulliset kynttilät ajattelin laittaa lasimaljaan ja täyttää sen osittain valkoisella hiekalla. En tiedä mihin tuon sijoitan, mutta pakko oli kynttilät kotiin tuoda. Ehkä säästän kevääseen...
Suloinen rottinkinen korirasia pilkullisilla pienillä teeastioilla, tarttui mukaani kirpparilta. Tyttäreni ihastui ja aikoo pitää nukkien kanssa teekestit.
Pilkulliset muffinivuoat oli myös pakko ostaa. Huomenna ajattelin lasten kanssa leipoa piristämään synkkiä syyspäiviä.
Tuo sydän tiskirätti oli niin kaunis! Ostin lahjaksi ystävälleni ja äidilleni tuollaiset myös. Ihanaa kun tiskirättikin voi olla kaunis osa keittiötä. Stellina liikkeestä ostin myös itselleni Green Gate sarjan peltiset rasiat. Jos nyt saisin omat askartelutarvikkeeni parempaan järjestykseen.
3 kommenttia:

 1. Really beautiful posting! Good imagination! Congratulations!!!
  Have a nice week.

  VastaaPoista
 2. kiva kun olit vieraillut blogissani :) .. nuo pilkut vai onx ne ny pallot on sit lumoavia :) ihania hankintoja olit tenhyt nyt ja aiemmin hankitut kirjat myös huippuja samoin takkisi :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Vierailin, en tiedä minkä blogin kautta tänne pölähdin... Kiva blogi täältä silti löytyi, kauniita kuvia... Mukavaa viikon jatkoa! Terveisin Minttu

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.