22.9.2008

Mustekala ja etana


Olin viime viikolla lasten kanssa anopin luona käymässä. Lauantai aamuna mä huitelin lasten kanssa aamusta keittiössä ja kaikki muut nukkuivat. Kaikki kolme kiljuivat nälästä. Tietenkin syötin vauvan ensin ja pyysin isompia lapsia odottamaan.

6v tyttäreni oli kärttyinen ja totesi sitten:" Äiti, miksi sulla ei voisi olla yhtä monta kättä kuin mustekalalla?" Niinpä...ja siihen hän jatkoi :" Jos sinulla olisi niin monta kättä, voisit syöttää vauvaa, antaa meille puuroa, sekoittaa siihen voita, imettää ja siivota keittiötä, kaiken voisit tehdä samaan aikaan." Voi kunpa toi voisi olla mahdollista tilapäisesti. Kuinka moni äiti tarvis muutaman käsiparin lisää? Mulle pari ainakin...

Kotiin tullessamme 6kk vauvamme alkoi tietenkin heti innoissaan konttailemaan ympäriinsä. Hänelle tulee myös hampaita, eli kuolaa valuu uskomattomia määriä. Hän kuolasi ja konttasi, kuolasi ja konttasi. Mieheni katsoi vierestä ja totesi :" Meillä onkin kotona aikas iso etana." Mä repesin...sillä vauvamme jättämä jälki lattiaan on todellakin kuin etanalla. Leveä kiiltävä limavana hyvin levinneenä.

3 kommenttia:

 1. Hassua..poitsu ei näytä itseltään tässä kuvasssa. A luonnossa mielestäni aivan erinäköinen. Ja täällä olisi taas tänään tarvittu niitä lonkeroita :)!

  VastaaPoista
 2. A näyttää tuossa hiukan erilaiselta...mut tuo ilme ehkä tekee sen ettei näytä "itseltään". Mä näen tuota ilmettä koko ajan...

  VastaaPoista
 3. Moi Anri! kyllä nauratti tuo etana-vertaus :) On mukava seurailla kuulumisianne hienosta blogista. Hyvää syksyn jatkoa ja tsemppiä lonkeroiden kasvatukseen!
  Meillä Benjamin jo harjoittelee kovasti kävelyä ja seisoo jo hetkiä ilman tukea :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.