25.10.2014

First time is always hard...

Itsensä kuvaaminen on aika vaikeaa.
Tein sen ensimmäisen kerran eilen jalustan ja automaattisen laukaisun avulla.
Oli jäätävän kylmä.
Päätin vain kuvata itseäni, vaikka oli turvotuspäivä.
En voi odottaa aina sitä päivää, kun en ole turvonnut.
Pitäähän sitä pukeutua siltikin, olin vaahtokarkkina tai en.
Eli tässä nyt ensimmäiset asukuvat pallomasuiselta.
En siis ole mitenkään erityisen muodikas, enkä todellakaan edes lähellä normaalivartaloista.
Pukeudun vaatteisiin missä on hyvä olla.
Vietän paljon aikaani kotona, käyden erilaisissa terapioissa missä pitää usein riisuutua.
Lepään usein, sekä koska kehoni lämmönsäätely ei toimi normaalisti, menen päivänä aikana kylmästä kuumaan monta kertaa.
Vaatteita pitää siis usein riisua ja lisätä kehon mukaan.
Kannattaa katsoa Cosin mallisto vaikka isoin koko onkin L.
Heillä on paljon vaatteita mitkä toimii myös isommille sekä raskaana oleville.

Toivottavasti tästä oli jotain vinkkiä.


Asu: mekko ja villatakki L COS, leggarit xl Forever 21, saappaat Clarks (vanhat..ja aina jalassa, näihin kun mahtuu mun pohjalliset), huivi MOP (kirppislöytö) ja takki 48/50 Lindex alelöytö, pipo Odd MollyPs. Jännä nähdä opinko kuvailemaan itseäni vai näytänkö aina siltä että mulla on ummetusta tai jotain...

9 kommenttia:

 1. Olin odottanut kovasti vaatepostausta! Minusta sinulla on aivan ihana tyyli, ja tällaisena muodokkaana naisihmisenä koen että todella hyödyn näistä vinkeistä, koskivatpa ne sitten vaatemerkkejä tai vaatteiden yhdistelemistä. Muuten, kun sinulla on päässä tuo Odd Mollyn pipo. Ovatko kokemuksesi mukaan millaisia mitoitukseltaan, eli ovatko miten tiukasti istuvia? Saan tosi helposti päänsäryn, jos pipo yhtään kiristää, en oo uskaltanut ostaa :)
  Ihanaa viikonloppua ja suuret kiitokset postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta! Ei oo tää ihan helppoa oppi olemaan kameran edessä. Varsinkaan kun ei ole ihan mallivartaloinen...mutta tämäkin tekee hyvää. On ihana kuulla, jos saat näistä vinkkejä. Itse tykkään lukea vaatepostauksia juurikin hiukan isompien, koska niistä saa kivoja ideoita ja voi löytää etsimänsä vaatteen. Minä en ainakaan voi vaan mennä kauppaan ja valita mieleisen. On vaikeaa löytää sopivaa kun on isompi.
   Odd Molly pipot on minusta aika reilua kokoa, siksi niistä tykkään! Minulla on ISO pää! Ja en kestä edes hiuspannan painetta ilman että pää tulee kipeäksi jos on yhtään kireä. Eli suosittelen todella lämpimästi! Minulla on kolme Odd Molly pipoa ja aion ostaa joskus lisää. Noista tykkää aina eikä niistä tule luovuttua. Käytän aina pipoa talvella niin on hyvä olla vaihtoehtoja.
   Rohkenen laittamaan asukuvia jatkossakin.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi :) Olen tyytyväinen, kun sain käyttäjäkokemuksia Odd Mollyn pipoista :) Mullakin on iso pää, enkä tosiaan ole uskaltanut ostaa ennen kuin saan tietää, ovatko millaisia mitoiltaan. En minäkään voi mennä kauppaan valitsemaan mieleistä vaatetta - sen vuoksi on todella mukava, jos jatkossakin postaat asuista. Olen aina ajatellut sinusta, että miten löydät niin kivoja vaatteita ja mistä. Eli todella toivottu aihe, samoin kuin Lillenin vaatepostaukset - meillä on hyvin herkkä poika, jonka vaatevalintoihin pitää kiinnittää huomiota. Niihinkin olen saanut vinkkejä tästä blogistasi, joka on pitkäaikainen suosikkini.

   Poista
  3. Ihana kun jätit viestiä!
   Koitan vinkkailla vaatteista enemmän jatkossa kun vihdoin osaan kuvata edes jotenkin itseäni.
   Lillenin vaatepostauksia tulee kyllä kanssa. Kun vihdoin osaa ostaa oikeanlaisia vaatteita on arki helpompaa. Toki huteja tulee vieläkin...

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja lisää tällaista kiitos, tulee vain hyvälle tuulelle. Repesin kun luin sanan vaahtokarkkipäivä, kuvaa varmaan osuvasti sitä, miltä itsestäsi tuntuu. Itse en ole tosiaankaan mikään hoikka, joten vaatevinkit ovat erittäin tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jos tästä iloa ja hyötyä olisi. Ihan hauskaahan toi kuvailu oli.
   Kun turvotusta tulee on keho sellainen höttöinen ja sisälläki on möhköinen olo. Noissa vaatteissa oli silti hyvä olla ja mahtui masu turpoilemaan ihan rauhassa.

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.