3.9.2014

Kiinnostaako?


Pallomahan pukeutuminen siis?
Olen miettinyt, että kun löydän kameran laturin voisin kuvailla enemmänkin pukeutumistani. Siis ihan kunnolla kuvata itseäni.
Mikä tarkoittaisi siis sitä, että olen kuvissa ajottain tälläinen isomahainen pallo, kuin raskaana. 
Asuista saa vinkkiä toki raskauspukeutumiseen, myös xl-xxl kokoiset.
"Plussapallot" siis. 
Sairauttani on vaikea peittää, miksi ei siitäkin sitten voisi puhua. 
Pukeutua minun täytyy joka päivä enkä suostu kulkemaan vaan jossain, vaikka näin vaikeasti turpoankin.

Eli kiinnostaako?


16 kommenttia:

 1. Hei saanko kysyä mikä aiheuttaa turvotuksen? Oon lukenut näitä ja monesti pitänyt kommentoida yhtenevistä tekijöistä mm. fibromyalgiasta mutta aina on muka niin kiire että siirrän seuraavaan hetkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla epäillään erittäin harvinaista Hae3 tautia.
   Menen kahden vko päästä sairaalaan c1 inhibaattori lääkekokeiluun jos se auttaisi pitämään kohtauksia poissa.

   Poista
  2. Ok. Pitääpä jutella äidin kanssa tästä. Saman tyylisiä juttuja hänellä ja vuosia ihmetellyt mikä aiheuttaa. Tsempit sinne!

   Poista
  3. Gluteeniherkkyys aiheuttaa lievempiä oireita. Ibs eli ärtynyt paksusuoli kanssa aiheuttaa. Hae on harvinainen. Kannattaa lukea sit alkaa kuvaamaan kohtauksia ja tietty normaaleja kuvia. Ilman niitä lääkärit ei edes mieti tuota vaihtoehtoa.

   Poista
 2. Kiinnostaa! Sä olet niin ihana!

  En ymmärrä, miksi kaikkien muiden, kuin esimerkiksi koon 38 naisten tulisi asioida vaateostoksilla vain Lainapeitteellä? En siis ajattele niin, että pitäisi, enkä ajattele, että sinä Anri ajattelet niin - tuntuu vain siltä, että monet suomalaiset tuntuvat ajattelevan niin. Miksi kurvikkaiden naisten tulisi piilottaa muodot? Miksi pyöreä takapuoli pitäisi litsata vääränmallisiin pöksyihin? Miksi sairauden vuoksi pitäisi peittää jotain? Meistä jokaisella naisella (ja miehellä) on oikeus omaan tyyliin. Kaikkine muotoinemme, puutteinemme, runsauksineen, juuri sellaisena kuin olemme. Ja minä arvostan kovasti sinunlaisia naisia, Anri, jotka rohkeasti tuotte esiin itsenne, just as you are.

  Joten todentotta, etsi laturisi ja näytä meille vaatekaappisi. Rakastan tyyliäsi, olitpa sitten minkä kokoinen tai muotoinen tahansa, sieltä on aina helppo poimia jotain pientä vinkkiä omaankin vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos!
   Kyllä jokaisella on oikeus olla sellainen kuin on ilman häpeää!!!
   Minä olen iso ilman turvotusta ja sen kanssa sitten, no, todella iso. Näytän oikeasti kuin olisin viimeisilläni...
   Pitää löytää se laturi ja oppia käyttämään ajoitettua itselaukaisua.
   Ei minusta muotibloggaajaa saa mutta jos edes kerta viikkoon laittaisin asukuvia.

   Poista
 3. Todellakin kiinnostaa!

  Olisi kiva saada vinkkejä miten ei näyttäisi raskaana olevalta naiselta! Olen niin kyllästynyt siihen kun ihmiset kysyy milloin on laskettu aika... En enää tiedä mitä laittaisin päälleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ei kyl ole kivaa!
   Mäkin sää onnentoivotuksia ton mahan kanssa. Mulla maha on niin iso ja kova, täysin raskausmahan näköinen kun turpoaa ettei sitä voi peittää. Annan näkyä vaan ja otan onnentoivotukset vastaan...
   Mutta ehkä mulla olisi antaa vaatevinkkejä vähän runsaammille naisille.
   Muodot ja naiseus rohkeasti vaan esiin!

   Poista
 4. Kiinnostaa kyllä! Olen näitä sun juttuja lukenu, mutta en vissiinkään oo aiemmin kommentoinu... Mulla on ärtyneen suolen oireyhtymä ja todella, turvotus on välillä valtaisa. Lasten saannin jälkeen varsinkin vatsa on jotenkin venyvämpi, jolloin kohtauksen aikana on maha ihan raskausmahan näköinen :/ Sulta joskus yhden mekkovinkin bongasin, mulla on aika samanlainen vaatemaku :D En siis kans suostu pukemaan mitään telttoja päälleni, niissä tuntuu siltä, että olis vielä paljon isompi ja ei ne mitään kauniita vaatteita oo. Nyt olen itse ommellut muutamia vaatteita, silleen saa kans kivoja kunhan saa kaavan muokattua sopivaksi (tervetuloa blogiin kurkkaamaan http://tanjanpipot.blogspot.fi/ ;) ). Mulla on painonpudotusmatka menossa, puolitoista vuotta ja reilu 10 kg, eli siis hitaasti mennään, mutta olen oppinut tykkäämään vartalostani ihan tällaisenakin. Se painonpudotus ei tule onnistumaan, jos inhoaa vartaloaan, ensin täytyy pitää itsestään niin saattaa jopa onnistua. Oikein paljon voimia sulle noiden sairauksen kanssa elämiseen, tunnut ihanan valoisalta kaikesta huolimatta ja kaunis juuri tuollaisena!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös IBS. Osa sairauksistani kun kuuluu Eds alle. Se tuo mukanaan yhtä jos toista...
   Onnea laihtumisesta!!! Minulla se on niin vaikeaa tällä hetkellä kun keho sekaisin, niin on myös aineenvaihduntakin.
   Kiitti blogivinkistä! Pitääkin tutustua! Itselle haluaisin ommella pitkästä aikaa vaatteita...
   Olet oikeassa siinä että itseä pitää rakastaa! Ei saa inhota.

   Poista
 5. Kyllä kiinnostaa!
  Kroppani muuttui lyhyessä ajassa alipainoisesta ylipainon puolelle. Toki kiloja suuntautui ympäri kroppaa, mutta iso osa meni vatsaan ja juurikin keskelle niin, että näytän raskaana olevalta.
  Itse viihdyn kropassani paremmin yli- kuin alipainoisena, mutta myönnän, että kyllähän tuo "raskausmaha" pistää välillä ärsyttämään. -Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et viihdyt kropassasi! Se on tärkeintä!
   Mielelläni alan kuvailemaan enempi asujani jos niistä saisi muutkin runsaammat vinkkejä.
   Kaunis ei oo koosta kiinni!

   Poista
 6. Kyllä asupostaukset kiinnostaa. Sinulla on ihania vaatteita ja upea tyyli. Kiitos tästä ihanasta blogistasi. <3 En ole aiemmin tainnut kommentoidakaan. Tämä blogi on antanut minulle niin valtavan paljon. Olet muistuttanut meitä jokaista, ainakin erityisesti minua siitä, että myös minä olen kaunis ja hyvä juuri sellaisena kuin olen. Vuosia olen muita muistuttamut, että he ovat ainutlaatuisia, kauniita ja erilaisia jokainen, mutta olen unohtanut muistuttaa itseäni. Sinun blogisi kautta heräsin, minun on aloitettava matka itseni hyväksymiseen. Ihania syyspäiviä sinulle! Paljonpaljon voimia sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kunhan nyt sen hävinneen laturin löytäisin niin voisin alkaa harjoittelemaan tuota itseni kuvausta.
   Pallomahana olen viime aikoina pääosin nyt ollut....
   Ihana kuulla, että blogini on antanut sinulle iloa!

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.