18.7.2014

Loma tekee hyvää!En muista milloin olisin ruskettunut näin hyvin. 
Varmaan ennen lapsia joskus 13 vuotta sitten. 
Pärnu on ihana lomapaikka!
En voi kuin suositella. 
Kannattaa vaikka kaveriporukalla vuokrata talo ja olla viikko. 
Näin me tehtiin. 
Oltiin vaan rannalla ja meressä kaikki päivät. 
Yksi ISO mutta on paikallinen liikennekulttuuri...se on pelottava. 
Paikalliset ajaa miten haluaa ja miten lujaa haluaa. Poliiseja ei näy missään...
Loma teki hyvää jokaiselle! 
 

4 kommenttia:

 1. Me kävimme Pärnussa viime kesänä. Meille ei kyllä riittänyt pelkkä rantalomailu (ei lapsille eikä aikuisille) ja kävimmekin aika monta kivaa paikkaa Pärnussa ja lähellä. Yksi kivoimmista oli Valgerannan seikkalupuisto. Myös Batuudikeskus (trampoliinikeskus) tuli tutuksi, kuten pieni matelijatalokin. Liikuimme bussilla ja kävellen. Pian olemme lähdössä Viroon matkalle, tällä kertaa Tallinnaan ja Tarttoon. Ja taas liikumme julkisilla, minua myös pelottaa liikenne Virossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei suunniteltu muuta ohjelmaa. Kerta oltiin kylpylässä ja tietty ostoksilla. Mutta joka pv oltiin 4-6h rannalla kera rantateltan ja kylmälaukkujen. Se oli ihanaa! Pärnussa on paljon myös tekemistä jos sitä kaipaa. Me kaivattiin vaan rannalla oloa ja uimista.

   Poista
 2. Ja se liikenne on tooodella pelottavaa siellä. Mies oli kanssa ihmeissään menosta siellä. Tallinnassa lautan autojonossa oli keskelle parkkeerattu kaksi autoa, yksi venäläinen ja yksi eestiläinen. Pisti kyllä vihaksi kun jonot lautalle oli yhtä kaaosta eikä ketään tuntunut kiinnostavan vaikka asiasta sanoimmekin.

  VastaaPoista
 3. Me oltiin viime kesänä ystäväperheen kanssa Pärnussa, vuokrattiin asunto silloin. Yhtenä päivänä ajeltiin Riiaan vanhaa kaupunkia kiertelemään, muuten oltiin rannalla ja lähimaastossa ja käytiin kylpylässä. On se kyllä ihana paikka ja päätettiin että takaisin mennään vielä joskus :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.