29.5.2014

Helpot lasten synttärit









Lasten synttärit voi järkätä tooooosi pienellä vaivalla ilman stressiä. 
Itse en ole niin kunnossa, että voisin järkätä entiseen tapaan. 
Kaupasta simppeliä valmista ja koristeeksi mitä nyt kaapeissa sattuu olemaan. 
Jäätelökakku on karkkilaiva eikä sen tekemiseen mennyt kuin 5 minuuttia. 
Riemu on katossa vähemmälläkin hääräämisellä ja kaikilla on kivaa. 
Itse voikin sitten nostaa jalat sohvalle, levätä ja koittaa kestää katossa olevaa meteliä. 

12 kommenttia:

  1. Minäkin olen viime vuosina lasten synttäreillä satsannut helppouteen. Jäätelökakkuun, pikku piirakoihin ja pieniin naposteltaviin.

    Mailegin pelle on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi simppeliä vaan. Meillä ei koskaan kakut maistu eli sellaista en ole tehnyt. Enkä leivo muutenkaan juhliin nyt. Vie liikaa voimia. Lapsilla oli hauskaa ja syömistä oli tarpeeksi. Yksi pieni aarteenmetsästys ja muuten leikkivät keskenään. Minä lepäilin vaan sohvalla.

      Poista
  2. Onnea synttärisankarille♥ Tarjoiltava ei tuollaisilla kutsuilla ole pääasia vaan seura...ja sehän kuullosti olleen kohdallaan..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet ei tosiaam välitä syötävästä. Jäätelökakku oli hitti ja upposi. On aivan turhaa leipoa mitään kun syömättä jää.

      Poista
  3. Kiitos vinkistä. Meillä just mietitään mitä 12v syndeillä tarjotaan. Tänään leivoin (juuri saman näköiset muffarit pakkaseen kuin teidän kuvissa), mutta kaiken muun ajattelin hankkia kaupasta. Tuli ostettua lapsimessuila sellasia syötäviä jalkapallokoristeita cupcake:n päälle ni on nyt pakko tehtä niitä:) ps. totta... kakku ei lapsille uppoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilatkaa pizzaa! Meillä oli hitti se ja limu, jädet ja namit. Meillä oli pyjamabileet niin sopi hyvin leffan kanssa yhteen.

      Poista
  4. Kyllä sitä tosiaankin helpommalla pääsee, jos vaan haluaa. Meillä juhlitaan v-loppuna vanhemman tytön synttäreitä ja pakkaseen olen leiponut valmiiksi, kun innostus iski. Loput ostetaan/teetätetään :) onnea sankarille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ennen väänsin ja höselsin vimpan päälle. Nyt pakosta oon oppinut ottamaan rennommin ja lapsilla on yhtä kivaa.

      Poista
  5. Ihanat kemut ollut teillä! Onnea synttärisankarille! :) Minäkin olen huomannut että esimerkiksi muffarit ovat mieluisampia lapsille kuin kakku. Tuo jätskilaiva on tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi muffaritkaan ei menneet. Jäätelö, bilar namit ja suolaiset tikut ja twix suklaat. Muihin ei koskettu. Sipsejäkään ei mennyt.

      Poista
  6. Se on kyllä niin totta!!! Kyllä lapsille tärkeintä on seura ja tietty se, että heitä muistetaan ja huomioidaan tarpeet ja toiveet <3 onni ei taida tulla maailman suurimmista juhlista, kalliista koristeista tai hintavilta tarjottavista. :)
    Iloa viikonloppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärkeintä on tosiaan iloinen ilmapiiri ja sopivaa kivaa purtavaa, läsnäolo ja ystävät. Ei lapset todellakaan kaipaa kaikenmaailman korksteita ym. Tietty jos itse nauttii laittamisesta ym. Mutta stressiä on turha ottaa. Mulle tuli niin hyvä mieli kun poika iso hymy suussa huusi miten hieno hänen kakkunsa oli. kyllä tuosta hienommankin saa mutta näin tällä kertaa.

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.