19.5.2014

10min ja 5 tuotetta myöhemmin


Minulla on huono iho. 
Siinä on sanottu olevan akne ja ruusufinni, mutta nyt ajatellaan olevan jotain muuta, koska lääkkeet eivät enää pure. 
Keskiviikkona on käynti uudelle ihotautilääkärille.

Tuolta minä näytän suihkun jälkeen. 
Ei kovinkaan kiva lookki...
Mutta vain käyttämällä Miracle Skin BB voidetta ja concealeria on tuloksena aika tasainen iho. 
Lisäämällä kolme muuta lempituotettani ja kaikenkaikkiaan alle 10 minuuttia myöhemmin on tuloksena hiukan eri nainen. 
Minulla on kaunis olo ja peilistä katsoo minä.
Vaikka tänään on vain kotipäivä, tämän verran näen vaivaa. 
On parempi olla, kun peilistä ei katso mörökölli, vaikka sekin on minä. 

Mitkä viisi tuotetta ovat sinulle tärkeimmät?

18 kommenttia:

  1. Tosi tarpeellinen ja taas rohkea postaus! Oi, mä niin kaipaisin samanlaisen tuloksen! Mitä tuotteita käytät ja mistä niitä saisi?

    VastaaPoista
  2. Tossa ekassa kuvassa näkyy. Eli ihoon Skin Miracle. Ehkä netistä saa tilattua? Ostin Amerikasta. Huuliin huulirasvaa missä mukana väriä. Esim Hydrocolor on hyvä! Nyt on tuota Jenkeistä ostettua. Ja ripsari mikä vaan mikä sopii. Toi Kiko on Japanista tuliaisia ystävältä. En ole vannoutunut mihinkään tiettyyn merkkiin. Sama Kajaalissa. Mikä vaan mikä itselle sopii. Ainut minkä nimeen vannon on noi kaksi Skin Miracle tuotetta!!! En käytä enää muuta. Monia olen käyttänyt mutta mikään, ei edes Bare Minerals tee näin hyvää lopputulosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin että ainakin Amazonista saa tilattua Miracle Skin transformer voidetta. Siinä on muuten Uv 20! En muuta kasvoihin laitakaan. Eikä muuten kulu ihan perus uinnissa. Käyn allasterapiassa toi kasvoilla eikä iho räjähdä silmiin sielläkään. Toki kun kasvoja hankaa ja pesee lähtee pois.

      Poista
  3. Vinkistäsi hankin Bare mineralsin tuotteita vuosi sitten enkä ole muuta sen jälkeen käyttänytkään. Suomesta ei harmikseni saa läheskään kaikkia tuotteita, mitä esim. Jenkeistä. Olisi kiva kokeilla uusia juttuja. Vieraan tuotteen tilaaminen netistä kun on aina arpapeliä.

    VastaaPoista
  4. BM tuotteet on hyviä! Mulla niitä edelleen ja käytän joskus mut nyt kun mun iho tosi pahana noi Skin tuotteet sopii paremmin. Kyl täälläkin valikoimaa on mutta ovat kalliita. Itse ostan meikit aina netistä mut tiedän aina mitä tilata. Lumenella on paljon hyviä tuotteita eivätkä ole niin kalliita.

    VastaaPoista
  5. Mulla on neljä tuotetta mitä käytän. Kaikki on Body Shopista, ostan sieltä koska haluan ostaa eläinkokeetonta. On niitä varmaan muitakin, mutta tuo on lähellä ja helppo... ja kohtuuhintainen. Mun meikkaus on hyvin yksinkertaista, en ole todellakaan mikään taituri. Pääasia on hiukan tasoittaa ihon väriä ja laittaa ripsiväriä. =D

    Tuotteeni ovat:
    Moisture Foundation + Honey Bronze Bronzing Gel (teen näistä sekoituksen...)
    Loose Face Powder
    Define & Lengther Mascara

    Ja se on siinä. Joskus hyvin harvoin saatan laittaa jotain ruskean/kullan/pronssin sävyistä luomiväriä tai sellasta voidemaista juttua luomille... Ja vielä harvemmin kajalia tai huulipunaa. (Onkohan mulla ees huulipunaa...?)

    Iso muutos on sun kuvissa, ja vain muutamalla tuotteella, vau! Mahdottoman hyvin nuo sun käyttämät tuotteet kyllä peittää ihon virheitä. Tykkään, kun haluamansa tuloksen saa suht vähällä vaivalla ja pienellä arsenaalilla, itse en mitenkään jaksais kikkailla monenlaisten purkkien ja putelien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käyttänyt body shopin meikkejä rasvoja vain. Pitääkin tutustua niihin joskus!
      Noi Skin tuottee on oikeasti minulle pieni ihme! Pienellä vaivalla nännin kamala iho tulee aika siistiksi.
      Ei tarvitse omistaa montaa meikkiä! Muutama hyvä tuote riittää. Kai se sama pätee vaatteisiinkin...

      Poista
  6. No, ett kyllä näytä niin mörökölliltä kuin minä... Käytin juuri viime viikolla lahjaksi saamani käsihoidon ja kosmetologi hyökkäsi heti naamani kimppuun. Aikuisiän aknea ja couperosaa olen sen aina ajatellu olevan, viime kuukausina myös varsinainen ruusufinni on ollut pohdinnassa. Kosmetologi ei edes alkanut hoitoa taikka tuotteita suosittelemaan vaan kehotti vaan menemään ihotautilääkärille ett sisäistä lääkitystä kyllä tarvitaan.

    Hiukan tuli kyllä hölmö ja kurja olo itelle, mut hyvähän tuo kun sai käsihoidon lomassa vinkkiä. :)

    -Noora

    VastaaPoista
  7. Ja kiitos vinkeistä, helppoa ja luonnollista meikkiä kaipaankin niille päiville kun meikkaisin. Ja olen kyllä oikeasti täällä blogissa moneen kertaan ihaillut kauneuttasi, niin sisäistä kuin ulkoista. :) Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!! Kannattaa mennä iholääkärille! Mä olen odottanut tätä aikaa niin kauan! Saan selvyyden tähänkin ongelmaan. On kivempi mennä meikittä rannalle ym jos saisi hiukan paremmaksi.

      Poista
  8. Vau! Kauniilta näytätkin:)
    Onko suunympärysihottuman mahdollisuutta tutkittu? Minulla iski pari vuotta sitten ja siitä pääsi eroon vain kuukauden mittaisella antibioottikuurilla. Ruusufinnivoide voi hiukan rauhoittaa, mutta ei poista ongelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli kyllä munkin sitten vaan tarttis mennä sitä lääkekuuria hakemaan... Onkos kokemusta osaako terveyskeskuslääkäri kuinka hyvin tuota lääkekuuria määrätä? Yksityiselle ihotautilääkärille, kun ei juuri olisi varaa mennä. Oletko miten joutunut uusimaan lääkekuuria? Voiko kyseistä kuuria syödä kesän auringon aikana? Ruusufinnivoidetta alotin jokin aika sitten oma-aloitteisesti kokeilemaan... -Noora

      Poista
    2. Jotain ihottumaa infektiopolin ylilääkäri epäili ja keskiviikkona asia selviää. Jotain ihottumaa tuo on. Kutiaa myös.

      Poista
    3. Minä menin apteekkiin hakemaan jotain rasvaa avuksi ja farmaseutti sanoi heti, että on suunympärysihottumaa (POD) ja ettei siihen auta kuin tuo lääkekuuri. Menin sitten tk-lääkäriin ja kerroin, mitä farmaseutti oli sanonut. Lääkäri vain hymähti, ettei se ole POD:ia, koska oli vain toisella puolella kasvoja ja antoi jotain kortisonia. Netistä sitten luin, että kortisoni vain pahentaa tilannetta. Käytin kuitenkin rasvan kiltisti ja menin uudelleen lääkäriin, koska ei ollut parantunut. Sillä kertaa sain ohjeen reippailla metsässä, vähentää kuulema stressiä!?! No, lopulta sitten levisi toisellekin puolellle kasvoja ja menin kolmannen kerran lääkäriin ja sain sen antibioottikuurin. Kahden viikon käytön jälkeen oli jo kokonaan poissa. Eli tk:n puolella voi joutua olemaan aika jääräpäinen, jos tuollainen lääkäri osuu kohdalle.

      Poista
    4. Huh, huh! Kylläpä jouduit töitä asian eteen tekemään... Mut kiitos paljon, kyllä tää toisten kokemusten kuuleminen on vaan niin merkittävää! :)

      Poista
  9. No jos vajaassa 10 minuutissa saa tuollaisen muutoksen aikaiseksi, niin kannattaa uhrata se hetki joka aamu. Se on tärkeää, että saa itselleen paremman fiiliksen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu saa, ei tuohon kauaa mene ja on todella sen arvoista. Parempi fiilis itsellä.

      Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.