11.3.2014

Just some pictures
Sekalaisia kuvia puhelimesta viime päivien ajalta.
Uudet ihanat crocsit ja sulonen laukkuni ovat ale-löytöjä itselleni.
Hiustyyliä tältä päivältä helpon hiusnauhan avulla ja Lillenin päivistä muutama räpsy.
Ilma on aivan iiiiihana joka päivä!
Nautitaan lämmöstä ihan täysillä. 

Mitäs Suomeen kuuluu?3 kommenttia:

 1. Terkkuja vaan! Mä en tiedä tosin missä suunnassa te olette, mutta me ollaan täällä kans - tosin asutaan. Näyttäisi teidän seudut vähän lämpöisemmältä, kuin meidän Massachussetts ja Boston :-)

  Muuten piti sanoa siitä Whole Foodsista, että siellä tosiaan on kalliimpaa kuin monissa muissa kaupoissa, mut hinnat saattaa vaihdella osavaltioissakin tosi reilusti. Meillä on todella kallista enkä raaski siellä usein käydä. Mutta haen joitan juttuja silti. Meillä kun ei kotiin esim. osteta GMO-leipää, ja sen hankkiminen on haastavaa "tavis"marketeista. Tää luomu onkin sitten vielä oma juttunsa. Luomukaan ei ole välttämättä ihan samaa luomua, kuin meillä Suomessa, mutta siinä ei ole GMO:ta, ja muutenkin saa melko turvallisin mielin ostaa. Tosin isojen firmojen luomuja suosittelevat monet järjestöt boikotoimaan, sillä nää korporaatiot polkevat tuottajien oikeuksia aika pahasti. Just ollut yhden ison maitoketjun boikottikampanja päällä… Että tää nyt tähän väliin vaan :-)

  Mukavaa reissun jatkoa sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin siis yllä, että GMO-vapaan leivän hankinta on hankalaa :-D Vähän meni sanat solmuun!

   Poista
  2. Arizonassa kesämaassa.
   Kyllä Whole foods on silti paaaljon halvempi luomukauppa kuin suomessa. Valikoima on huippu!!!! Varsinkin gluteenittomia tuotteita on hyvin tarjolla. Minä kiitän.

   Poista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.