10.1.2014

Kuka olet?Ja miksi luet?
Siinäpä ne tärkeimmät.
Teitä lukijoita on jo niin tolkuttoman paljon, kiitos siitä!
Monia uusia on tullut.
Olisi kiva kuulla muutamalla sanalla, että kuka siinä olet ja miksi tänne blogiini tulet aina uudestaan?
Arvon teidän kaikkien kesken sitten jossain sopivassa vaiheessa kivan pienen yllätyksen, mistä on iloa koko vuodelle.
Vastaamalla muutamalla lauseella olet mukana arvonnassa, minkä suoritan tammikuun aikana.
Olisi kiva kuulla teistä lukijoistakin hiukan...81 kommenttia:

 1. Kolmekutonen on aikoinaan eksynyt sisustusmielellä lukijaksi, vuosien varrella lastesi ja sinun kuulumisesi myös kiinnostaa. Blogisi valoisa olemus ja sinun aitous ja samaistuttavuus ilmeisesti pitää lukijana 😊

  VastaaPoista
 2. Viisvitonen, värikkäästä sisustustyylistäsi kiinnostunut/innostunut, hienoilla kuvilla höystetty blogi on aina ilo silmälle. Hyvää kerrontaa on kiva lukea, tapahtumarikasta ja rehellistä.
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Olen + 30 v. Kahden pikkutättähäärän äiti ja eksynyt ihan sattumalta blogiisi ja sille tielle jäin ;)

  VastaaPoista
 4. 40+ yhden erityisen erityispojan äiti. Seurannut blogia kauan, enkä koskaan varmaan kommentoinut. Itsellä myös pitkäaikaissairaus, kuten lapsella ja tykkään tavastasi kirjoittaa ja positiivisesta elämänasenteestasi kaikista koettelemuksista ja kivuista huolimatta! Jatka samaan malliin
  Ninni

  VastaaPoista
 5. Alta nelikymppinen Karjalan neito. Blogiasi on mukava lueskella.

  VastaaPoista
 6. Olen seurannut blogiasi varmaan noin pari vuotta ja tykkään teidän kauniista kodista ja sun iloisesta asenteesta, mikä paistaa blogistasi läpi sairastelusta huolimatta.

  Olen kahden pienen tytön kotiäiti ja kirjoittelen omassa blogissani lastenvaatteista, touhuista ja harrastuksista tyttöjen kanssa ja meidän kodista.

  Tervetuloa kaikki vierailulle Jotain tekemistä -blogiin!

  VastaaPoista
 7. Olen uusin tulokkain ja vasta pari päivää tutustunut blogiisi. Ihana ulkoasu ja hauskat tekstit! Onnea huimasta lukijamäärästä :-) <3

  VastaaPoista
 8. Olen vähän päälle nelikymppinen kahden lapsen äiti pääkaupunkiseudulta. Olen lukenut blogiasi satunnaisesti ja jäänyt nyt seurailemaan tarkemmin. Pidän suorasta ja rehellisestä, mutta kuitenkin positiivisesta kirjoitustyylistäsi. Talonne on ihana ja sisustustyylisi makuni mukainen. Lisäarvoa tuo, että olen kotoisin "naapurikylältä" ja rakastan seudun kirppiksiä :)

  VastaaPoista
 9. Huomenta!
  Mie olen pohjoisessa asuva kolmen aikuisen lapsen 40+ äiti. Rakastan sisustamista, kirpputoreja, kankaita, retroa, Marimekkoa, Iittalaa, käsitöitä, leipomista ja tietysti näitä meän lapsia, avomiestä sekä meän pientä Toy-villakoiraa :)
  Olen melko uusi blogisi seuraaja ja sitä on mukava lukea kun kirjoitat niin kivasti sekä myöskin kaiken inspiraation vuoksi jota blogistasi saa. Minun haaveena olis myös joskus aloittaa oma blogi.

  T. Tiina

  VastaaPoista
 10. Olen 21 vuotias hiljattain naimisiin mennyt opiskelija Kanta-hämeestä. Innokas kodinsisustaja ja perheestä haaaveilija. Blogisi kiinnitti ensimmäisenä huomion kun etsin kivoja sisustukseen liittyviä blogeja luettavaksi. Ihanat valoisat kuvat kodistanne koukuttivat lukemaan. :)) Ajan saatossa kiinnostuin myös entistä enemmän ajatuksistasi ja rakastan tuota värikästä tekstiä! :D

  VastaaPoista
 11. En muista miten olen tänne alunperin päätynyt mutta sisustustyylisi on ihastuttanut ja insiroinut :)
  Ja niin olen sitten koukkuuntunut ja palaan aina uudellen :)

  Olen 30-vuotias, pienen pojan äiti ja kirjoittelen itsekkin kotoilu-tyyppistä blogia.
  http://ellinkoti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Minä olen jo monta vuotta roikkunut menossa mukana. Alunperin taisin ruveta lukemaan blogiasi sisustusaiheiden ja erilaisten käsityöjuttujen vuoksi. Käsityöt ovat sinulla valitettavasti sairautesi vuoksi jääneet vähemmälle, mutta tilalle on taas tullut esim. poikasi kielellisestä erityisvaikeudesta juttuja. Itse olen tehnyt töitä kielihäiriöisten lasten perheiden kanssa jo kymmenen vuotta, joten on aina kiva käydä lukemassa, kuinka teillä sujuu:)

  VastaaPoista
 13. Kohta kolmekymppinen kotiäiti. Vuosikaudet seurannu, alunperin sisustuksen perässä tullut. Tykkään paljon, positiivinen ja voimaannuttava blogi. Jos sinä jaksat, minunkin täytyy. Paljon pienempien vastoinkäymisten kanssa.
  Halaus ♥

  VastaaPoista
 14. Olen viiden lapsen äiti Länsi-Uudeltamaalta ja tällähetkellä vielä äitiyslomalla. Ostimme syksyllä vanhan omakotitalon ja sitä nyt remontoimme ja sisustelemme. Pitkään olen jo miettinyt oman blogin pitämistä mutta jotenkin se vain on jäänyt... Ehkäpä joskus kuitenkin. :)

  Tykkään blogistasi ihan hurjan paljon ja olenkin sitä jo useita vuosia lukenut, en ihan tarkkaan muista kuinka tänne löysin (olisikohan sinulla aikoinaan ollut huuto.netissä linkki blogiisi). Teillä on kaunis koti ja on ihana saada sieltä inspiraatioita omaankin kotiin. Pidän kovasti blogisi aitoudesta ja monipuolisuudesta, ihania kuvia ja mielenkiintoisia postauksia. :)

  VastaaPoista
 15. Löysin aikoinaan blogisi kun suunnittelimme muuttoa Scottsdaleen - etsin vimmatusti tietoa ja löysin reissuraporttisi. Sen jälkeen niitä onkin tullut jo muutama lisää, fiilistelin mukana, kun olit viimeksi Halloweenin vietossa Arizonassa - siellä mekin vielä reilu vuosi sitten olimme. Nyt jo kuitenkin tukevasti takaisin Stadissa. :) Pidän kovasti kotisi tyylistä ja tavastasi kirjoittaa! Minä olen neljääkymppiä lähentelevä opiskeleva kahden tytön äiti, yhden miehen vaimo ja yhden koiran emäntä.

  VastaaPoista
 16. Heidi 30, kahden pienen kotiäiti. Tänne mut toi sattumanvarainen blogisurffailu, ja jokin koukutti. Varmaankin värit ja sinun aitoutesi. Tsemppiä tähän päivään ja tulevaan vuoteen. Olisipa se kohdallasi edellistä parempi (siis ainakin terveyden osalta). :)

  VastaaPoista
 17. En muista miten tänne blogiin eksyin mutta heti aloin lukemaan säännöllisesti. Ihanan värikäs blogi ja paljon oppii uusia asioita tätä lukiessa. T.33-vuotias kaksospoikien äiti varsinais-suomesta :)

  VastaaPoista
 18. Olen vähän päälle 40 v. kahden lapsen äiti. Taiteilen työn ja perhe-elämän välillä. Jäin koukkuun blogiisi ihanien värien ja pilkkujen ansiosta ;) Teidän koti on niin kaunis <3 Tykkään myös ihanista idea kuvista, joita välillä laittelet. Yritän opetella hidastamaan, kärsin kroonistuneesta migreenistä, joten samaistun helposti kipuihisi, vaikka ne ovat kuitenkin pientä sinun sairautesi rinnalla. Toivon, että jatkat samalla linjalla blogisi suhteen :) <3

  VastaaPoista
 19. Täällä 26-vuotias kahden tyllerön äiti. Veikkaan, että oon eksynyt blogiisi jonkun arvontalinkin kautta. Tai näin muistelisin. Aika äkkiä ihastuinkin blogiin ja jäin lukijaksi. Mahtavat värit ja mahtava ihminen siellä kirjottamassa!

  VastaaPoista
 20. En enää muista miten tänne päädyin... jonkun blogin sivupalkin lukulistasta varmaan. Jäin lukijaksi, koska ihastuin positiivisuuteesi, ja vaikka sisustustyylisi on täysin erilainen kuin omani, niin pirteät värit saavat aina päivääni piristystä! Itse olen 42-vuotias taiteilija-käsityöläinen.

  VastaaPoista
 21. Olen 37-vuotias kahden poikalapsen äiti Varsinais-suomesta. Olen seurannut blogiasi ainakin pari vuotta. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, kauniista kuvista ja posiiivisesta asenteestasi.

  VastaaPoista
 22. 42-vuotias, neljän lapsen äiti Kanta-Hämeestä. Pitkään olen jo seurannut kivistä polkuasi, jäänyt koukkuun. Jotenkin olet niin elämänmakuinen, ettei ole tullut missään vaiheessa ajatusta lopettaa seuraamista. Ihna kuin kaverinsa kuulumisia odottaisin, odotan päivityksiäsi.

  VastaaPoista
 23. Hei! Täällä 1-vuotiaan pikkuneitosen äiti, joka löysi blogiisi etsiessään täydellisen sävyistä keltaista maalia. Jos sallit kysyisinkin heti alkuun, onko sinulla vinkata mikä on tuo kaunis keltainen sävy, jolla kotinne seinät on maalattu? Maalien valinta on aina niin työläs prosessi, siksi ajattelin kokeilla onneani tätä kautta. Ja toki tuo arvontakin kiinnostaa kovasti :) Ehdottomasti täytyy samalla tutustua paremmin kirjoituksiisi ja kurkkia onko lisää herkullisia värejä luvassa! Aurinkoa päiviin! t. Päivi

  VastaaPoista
 24. 32- vuotias pohjois-suomalainen. 7- ja 5- vuotiaiden lasten äiti. Blogiasi olen lukenut jo k-a-u-a-n, mutta en muista yhtään miten tänne eksyin. Mutta ensimmäisen kerran jälkeen muistan palanneeni aina vain uudelleen. Sinulla on kauniita kuvia blogissasi, positiivisia ja värikkäitä. Pidät samoista asioista, näet romussa kauneuden, vanhassa rikkauden.

  VastaaPoista
 25. Olen 40 + kahden adoptiolapsen äiti. Luen paljon erilaisia sisustusblogeja ja sitä kautta kerran eksyin blogiisi. Olen seurannut sitä reilun vuoden verran epäsäännöllisen säännöllisesti :-) Blogisi on niin rehellinen, värikäs ja lämmin. Tunnustan että kommentointi on tainut jäädä 1-2 kertaan, olen vain liian laiska siihen. Blogin lukemiset kun ovat usein minulle niitä omia hiljaisia hetkiä lasten nukkumaanmenon jälkeen.
  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 26. Ihanien värikkäiden sisustuskuvien ja kotisi myötä olen tähän blogiisi tullut ja jäänyt. Tämä ja sinä olet aito ja rohkea ihminen kun uskallat jakaa meille hyvinkin henk.kohtaisista asioistasi. Itse olen +30 äiti, vaimo ja yrittäjä joka harrastaa sisustelua ja kirppareita.

  VastaaPoista
 27. Olen 27-vuotias neljän lapsen äiti Keski-suomesta ja olen lukenut blogiasi jo monta vuotta!:) Muistelisin että olen tullut blogiisi katselemaan kaunista sisustustanne ja ihanaa kotianne, mutta jäänyt sitten koukkuun myös kirjoituksiisi!
  Olet ihanan aito ja lämpimän oloinen ihminen ja blogiasi on ollut aina mukava seurata :)

  VastaaPoista
 28. Ole hyvä! :)
  Minä olen Krista. Asun Englannissa brittimiehen ja kolmen lapsen kanssa. Aloin seuraamaan blogiasia jo hmmmmmm.....MONTA vuotta sitten. Varmaan ihan sieltä alusta saakka olen sua seurannut ja blogia lukenut. Hain hieman tukea muutamaan asiaan tai aiheeseen: kuvakortit (erityislapset) ja painon pudotus. Molempiin sain kannustusta ja ideoita täältä. Rakastan myös tyylistäsi sisustaa ja elää. <3 Älä ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kun nyt olet!

  VastaaPoista
 29. 28-vuotias 8-vuotiaan tytön äiti Helsingistä. Blogisi on ekoja blogeja, joita olen alkanut lukemaan, bloggerissa on tainnut vierähtää jo monta monta vuotta. Kaunis sisustus ja oikeasta elämästä kirjoittaminen saa minut lukemaan blogiasi vuosi toisensa perään :)

  VastaaPoista
 30. Olen bloggaaja Lempäälästä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja pikkukeskosena syntynyt tyttäreni JoJo.
  Luen ihanaa blogiasi erityisesti upean sisustusmakusi vuoksi. Värejä, iloa ja söpöjä kuvioita. I just love it!!!

  VastaaPoista
 31. Olen tässä kuussa 35 v. täyttävä nainen, perheeseeni kuuluu aviomies, 1-vuotias poika ja saksanpaimenkoira. Olen seurannut blogiasi pitkään (vuosia??). Tykkään katsella kuvia kodistasi, se on IHANA. Herkullinen värimaailma ja niin tunnelmallinen, KODIKAS. Ja teidän lastenhuoneenne... *huokaus* Kateellisena katselen :)

  Luen aina myös päivityksesi vointiisi ja sairauteesi liittyen. Olet rohkea kun puhut asiasta niin suoraan. Ihailen sitä ja toivon, että jatkat valitsemallasi linjalla. Olet jotenkin ihanan positiivinen (silloinkin kun et jaksa olla positiivinen!) ja tuot hyvää mieltä ja voimaa myös lukijoillesi - ainakin minulle.

  VastaaPoista
 32. Alunperin jäin tänne kauniiden värien ja kuvien vuoksi, nykyään tulen lukemaan päivitykset kuullakseni kuulumiset :) Löydän samaistumisen tunteen monestakin asiasta, itsensä hyväksymisen prosessista lähtien.

  Olen laiskanpullea päärynävartaloinen 30+ äiti-ihminen, joka rakastaa työtään ja omistaa ikälopun tojotan, josta on pakoputki poikki (mahtava ääni). Sekoitus nipottajaa ja boheemia. Ei tähän kysymykseen oikein voi vastata lyhyesti JA järkevästi. :D

  VastaaPoista
 33. Olen nelikymppinen, kahden lapsen äiti uudeltamaalta. Toinen lapsista on alakoulussa, toinen päiväkodissa. Sinussa ja elämänmakuisessa blogissasi on paljon asioita jotka koskettavat ja kiinnostavat minua. Myös ihanat kuvat saavat minut palaamaan uudestaan ja uudestaan.

  Työni liittyy viestintään ja sosiaaliseen mediaan. Se ei ainakaan vähennä kiinnostusta hyviä blogeja kohtaan.

  Kiitos kun olet ja pidät tätä blogia!

  t. Fru Citron (en jostain syystä pääse kirjautumaan...)

  VastaaPoista
 34. Olen 35-vuotias kahden pikkupojan luokanopettajaäiti. Tykkään kauniista kodistasi ja se on varmaan vaikuttanut omaankin sisustusmakuuni. Pidän ihmisistä ja pienistä iloista, blogisi tarjoaa molempia. Luen tätä blogia kuin aikakausilehteä (ja välillä mietin, että voisin ihan hyvin maksaa tästä ilosta, kuten lehtitilauksesta).

  VastaaPoista
 35. Heippa! Täällä käyn säännöllisen epäsäännöllisesti kurkistamassa kuulumisenne. Jo ties kuinka monta vuotta :) Olette ihania koko joukko!

  VastaaPoista
 36. Olen viiskymppinen sijaisvanhempi. En muista miten blogisi löysin. Tykkään lukea sun sisustusjuttuja. Nämä blogit on mulle rentoutusta työn lomassa :)

  VastaaPoista
 37. Minäkään en muista, miten blogiisi eksyin. Tykkään kuitenkin lueskella realistisista elämäniloista kauniilla kuvilla höystettyinä. Varmaankin erilaisuutemme ihmisinä (luulisin niin) tekee blogistasi mielenkiintoisen. Kotiäitinä ei ole niin paljon aikuiskontakteja kuin toivoisi, niin vähän uutta näkökulmaa blogeista.

  VastaaPoista
 38. Mulle visuaalinen ilme on erittäin tärkeä. Vaikka blogissa ois hyviäkin juttuja, en jaksa seurailla, jos visuaalinen puoli tökkii. Eli tämä 40 v. äiti, vaimo, täti, kummitäti ja ope seurailee kaunista blogiasi ja hyviä juttujasi innolla ja mielenkiinnolla :D

  VastaaPoista
 39. Hip hei, täällä Annitanni talleroinen, punaposki pulleroinen. Löysin siun blogin muistaakseni kun oman kodin värit alkoivat lisääntyä ja hain inspistä, keikahdin tänne ja sillä tiellä ollaan :) Huokailemassa kaikkien ihanien kotijuttujen perään, kirppislöytöjenkin! Sittemmin vakuuttunut siitä, että pohdit paljon samoja asioita (joskin et aina tietenkään samasta lähtökohdasta) kun minä itse olen juuri mukamas pohtinut, ja on ollut ilo lukea kirjoituksia; itsensä hyväksymisestä, ihmisenä kasvusta, matkasta joka on vielä kesken, mutta on tärkeämpi kuin määränpää! :) Jatka samaan malliin, aidolla ja hyvällä linjalla! :)

  VastaaPoista
 40. Tulen värien, rehellisyyden, avoimuuden ja vilpittömyyden vuoksi.
  Olen kahden teinin äiti, työssä "taimitarhalla", asun vanhaa taloa,
  pidän kaikenkirjavista pihoista, kodeista ja ihmisistä sekä
  esteettisistä, inspiroivista ja ajatuksia herättävistä blogeista,
  kuten on tämä sinunkin.

  VastaaPoista
 41. Hei, olen perheenäiti Pirkanmaalta, positiivisuutesi ja sinnikkyytesi ihastuttaa. Alunperin eksyin tänne uteliaisuudesta, kun huomasin linkin blogiisi parinkin tuttavan blogissa. :) Nyt sitten on kiva palata katselemaan kuulumisia.

  Sydäntä aina riipaisee lukea sairautesi aiheuttamista ongelmista. Kun vain olisi jokin keino auttaa, niin sen tekisin! Ihailen avoimuuttasi ja rehellisyyttäsi, sekä joustavuuttasi vaikeiden asioiden edessä.

  VastaaPoista
 42. Olen kiireinen työäiti Pohjanmaalta, ennen olin vähemmän kiireinen kotiäiti ja pidin blogia... Blogin päivittäminen on jäänyt, mutta illalla kun saan lapset nukkumaan surffailen muiden blogeissa ihailemassa kauniita kuvia. Pidän paljon väreistä, kuten sinäkin ja kotisi on mielestäni todella kaunis ja energinen!

  VastaaPoista
 43. 20 vuotias nainen maaalta, odottaa esikoisensa syntyvän huhtikuussa. Aikansa kuluttuu lukemalla kaikkien blogeja laidasta laitaan. :) Miksi luen sinun blogiasi ? -sinulla on aivan ihana kotia ja tekstit, kiinnostavia juttuja :) jotenkin pidän tyylistäsi :) kirjoitan myös omaa blogia http://papunmatka.blogspot.fi/ olen tosin aloittanut sen hetki sitten vasta mutta olisi kiva saada lukijoita. :) en ehkä vielä osaa kaikkea mutta pikkuhiljaa hyvä tulee !

  VastaaPoista
 44. Löysin siun blogin toisen blogin kautta ja tänne jäin. Ihania sisustuskuvia, värimaailma koukutti, myöhemmin myös kuulumisesi, voimaannuttavat sanasi jaksamisesta, itsensä hyväksymisestä olivat tärkeitä. Ihana blogi ja toivon sinulle kaikkea hyvää :)
  Olen 27v 2:n lapsen äiti Lappeenrannasta, elämä aaltoilee: myskystä tyyneen, lähinnä pääni sisällä ja sitä selvittelen ;) Askartelen, virkkaan, neulon, mitä milloinkin :) Kotiin alkanut kaipaamaan vaaleampaa värimaailmaa :)

  VastaaPoista
 45. Ihana blogi, ajatuksia herättävät kirjoitukset, niin kaunis koti ja kauniit kuvat <3

  Täällä kahden tytöntyllerön äiti, joka sisustelee kotia ja elelee tavallista lapsiperheen arkea :)

  VastaaPoista
 46. Olen 40v perheen äiti ja lukenut blogiasi jo pitkään, pidän sisustustyylistäsi,,Se on niin ihanan pirteä ja energisoiva :)
  Tykkään tavastasi kirjoittaa, ja että käsittelet myös vaikeita asioita ja etsit positiivisuutta elämään, se on arvokas taito nähdä valon pilkahdukset välillä pimeässäkin.
  yksinkertaisesti siis Tykkään!

  VastaaPoista
 47. Olen 36v viiden lapsen äiti. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ajan ja alunperin ihastuin värikkäisiin, persoonallisiin sisustusratkaisuihin ja tuunailuihisi. Oma kotini on tylsä ja tavallinen ja useimmiten hirveän kaaoksen vallassa. Tykkään katsella kuvia toisten siisteistä ja huolella sisustetuista kodeista ja haaveilla että joskus jaksan itsekin vähän sisustella :)

  VastaaPoista
 48. Tykkään blogistasi siinä mielessä että se ei yritä olla mitään mitä muut vaan on just se oma ittensä, vähän kaikkea mutta aidosti, tai paljon enemmänkin kuin kukaan raottaa blogissa mutta niin nähden ettei blogi ole se koko elämä.
  Olen lukenut melko pitkään, meilläkin on erityislapsi.
  Olet esimerkkinä monille, miten otat vaikeuksia vastaan ja miten kuljet niiden kanssa ja miten näet elämässä ja ympärillä paljon hyvää.
  Olen itse äiti viidelle lapselle etelämpää Suomea....

  VastaaPoista
 49. 36v äiti-ihminen Keski-Uudeltamaalta. Ihastuin sisustusjuttuihisi, tykästyin tyyliisi kertoa elämästäsi. Aitous ja elämänmakuisuus tekivät minusta vakkarilukijan.

  VastaaPoista
 50. Parisen vuotta sitten löysin tänne blogiin ja välillä käyn juttujasi lukemassa. Ihastuin kauniiseen tyyliisi, selkeisiin ja värikkäisiin kuviisi. Niistä saa energiaa ja inspiraatiota itsellekin! 30+ perheenäiti myös :)

  VastaaPoista
 51. 30+ vauhdikkaan -08 syntyneen pojan äiti Itä-Uudeltamaalta. Lasten jutut ja sistustus kiinnostaa minua. Olen pitkään seurannut blogiasi mutta olen huono kommentoimaan ja vasta vähän aikaa sitten liittynyt lukijaksi

  VastaaPoista
 52. 30+ äiti-ihminen 5v tytölle ja vaimo ihanalle hujopille. Olen lukenut sun blogia jo... ööö... 5vuotta (tai jotain). Löysin blogit tyttären syntymän jälkeen ja sinun blogisi kauneus piristi ja tulen tänne inspiroitumaan ja lepuuttamaan silmiä kauniissa kuvissa.

  VastaaPoista
 53. 30+ minäkin,äiti ja hoitotäti sekä vaimo ja myös kolmen karvaisen emo.Tätä blogia olen seurannut pitemmän aikaa,ihanan raikkaita kuvia ja oivalluksia.Inspiroivia juttuja käsillä tekijälle!Mukavaa ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 54. Olen 24-vuotias tuleva äiti Tampereelta, tällä hetkellä hoivataan kahta ihanaa koiraa :) Taisin löytää blogisi jonkun toisen blogin kautta n. vuosi sitten, ihastuin täysin ihanan värikkääseen ja herkulliseen sisustustyyliisi :) Itsekin nyt noin vuoden ajan "väritellyt" ja "valkaissut" kotia. :)

  Veera/veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 55. Inspiroivaa ja elämänläheistä blogia on ilo lukea varsinkin kun blogisi kuvat ovat niin ihania. Pidän varsinkin sisustus- ja tee se itse jutuista. Aloitin blogisi seuraamisen joskus kun sen nimi oli vielä Prinsessa ja auto. Itse olen päälle 40-vuotias pienten lasten perheenäiti. Hyvää vuoden alkua sinulle ja kaunis kiitos kun jaksat kirjoittaa blogia!

  VastaaPoista
 56. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 57. Nelikymppinen äiti-ihminen, joka esikoinen lähti juuri inttiin. "Uuden polven" käsityöihminen. En muista mistä tänne ensiksi olen pölähtänyt. Mutta kaunit kuvat ja erilaiset vinkit ja ohjeet kiinnostaa. En aina lue ihan kaikkia postauksia kokonaan, mutta jo alkutekstistä tietän, että onko tämä postaus suunattu minulle.

  VastaaPoista
 58. Mie oon tämmönen itäsuomalainen villasukankuluttaja. Kotonta löytyy Rakas ja jälkikasvua 3 erityisen ihanan mukulan verran. Heistä pojat ovat erityisiä myös tuen tarpeensa puolesta ;) (tästä meillä onkin tainnut joskus olla puhetta?).

  Mie luen siun blogia koska viihdyn seurassasi :). Siun valoisa ja lannistumaton luonteesi, joka teksteistäsi paistaa vaikeuksienkin aikana on ihastuttavaa seuraa. Ihana kun oot olemassa!

  Terkuin, pikkuthti

  VastaaPoista
 59. 34vee kahden pojanviikarin äiti, pirkanmaalta :) Sisustusjuttujen, kauniiden kuvien ja ihastuttavan kotisi takia olen alunperin jäänyt lukijaksi...nyt kiinnostaa ihan samat asiat, mutta myös muut päivitykset, rehellisyytesi ja tyylisi kirjoittaa ♥
  Kaikkea hyvää uudella vuodelle!

  VastaaPoista
 60. Melkein 30v kahden pienen lapsen, tytön ja pojan äiti :) ihailen pirteää kirjoitustyyliäsi ja blogisi kauniita kuvia <3 sinulla on ihana sisustusmaku :)

  VastaaPoista
 61. Olen kahden lapsen äiti. Yhden miehen vaimo. Lemmikinomistaja. Onnellinen. Kotiäitinä olen ollut pitkän pätkän. Nyt lapset ovat kasvaneet ja työhönpaluu häämöttää. Siitä tulee haikeaa ja vaikeaa. Mutta aikansa kutakin, niin se kai menee. Niin yritän ajatella. Tahtoisin vielä jatkaa, mutta se ei nyt kuuden vuoden jälkeen meille enää taida olla mahdollista.Valitettavasti.

  Olen alunperin eksynyt blogiisi pipojen kautta. Muistatkos MunMinMy-ajat. Tekemiäsi pipoja ostin sinulta silloin joskus. Ja sen jälkeen olen tasaisin väliajoin käynyt kurkkimassa mitä sinulle kuuluu. Minua viehättää rehelliset ja vahvasti elämän makuiset kirjoitukesi. Niin, ja pipoille kuuluu hyvää, ne ovat edelleen kovassa käytössä. Esikoiselle ne alunperin ostin, mutta kuopuksella menevät nykyään. Ovat edelleen kovankin käytön jälkeen loistokuntoisia ja ihania. Keräävät kylillä kovasti kehuja.

  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  Terveisin Mamma

  VastaaPoista
 62. Blogisi on rehellinen kuvaus arjesta iloineen ja suruineen. Olet taitava käsistäsi ja sinulla on kiva koti!

  VastaaPoista
 63. 37-vuotias kahden muksun äiti, joka tykkää samanlaisesta sisustustyylistä. Viimeaikoina olen seurannut ajatuksiasi, koska ollaan kohtalotovereita EDS:n myötä.

  VastaaPoista
 64. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 65. Olen kolmen lapsen äiti ihan maalta Tampereen kupeesta, ennen kotiäiti - nyt tammikuusta alkaen osa-aikainen kotiäiti ja työmyyrä. Tykkään sisustustyylistäsi, siitä kaikesta värikkyydestä. Myös aidot, elämänmakuiset tekstit, tunteet, tunnelmat saavat minut palaamaan yhä uudelleen blogisi pariin :)

  VastaaPoista
 66. Tää onkin kiva. Olen 25 vuotias muutaman turrin omistaja ja asustan poikakaverin kanssa pienessä yksiössä ja ahtaan sitä täyteen tavaraa kirppareilta, parhaimpani mukaan.
  Blogiisi törmäsin tässä jo jonkin aikaa sitten, sen jälkeen kun blogiani aloin kirjoittamaan. Sisustustyylisi, huonekalusi, blogin ulkoasu ja aiheet nappaavat sen verran, että mielellään seuraan :)

  VastaaPoista
 67. Heippa! Olen reippaasti yli 50 nainen, viiden aikuisen lapsen äiti, aviovaimo ja kahden koiran ja kahden kissan "äiti" myös :) Asun maalla pienessä talossa miehen ja eläinten kanssa, teen osa-aika töitä ja harrastan kaikenlaista käsillä tekemistä. Tykkään sisustustyylisi väreistä ja ilosta <3.

  VastaaPoista
 68. 35-v, lapsenmielinen yhden lapsen äiti pk-seudulta päivää ^_^ Alun perin eksyin sun blogiin kirppislöytöjä kyyläämään, innokas kirppistelijä itsekin. Sittemmin huomasin myös viehättyväni kovin sun tyylistä sisustaa. Kumpa itselläkin vielä joskus olisi yhtä täydellinen sisustus! :) Aurinkoa elämääsi ja onnentuulia blogille jatkossakin <3 kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Mie oon reilu kolmikymppinen taiteilijasieluinen avovaimoke, kahden koiran omistaja. Itsekin kovista kroonistuneista kivuista kärsivänä saan voimaa siun teksteistäsi ja periksiantamattomuudestasi. Blogisi pariin palaan yhä uudelleen, lukemaan kuulumisiasi, toivoen sulle helpompia olotiloja ja onnen pilkahduksia elämääsi :)

  VastaaPoista
 70. Nelikymppinen kahden koulupojan äiti Helsingistä. Olen lukenut blogia jo vauva-lehden ajoista asti. Alunperin taisin olla kiinnostunut lastenvaatteista ja asuinpaikastasi. Nyt tulen lukemaan kuulumisia. Tsemppiä, valoa kohti mennään!

  VastaaPoista
 71. Itsekin kolmen lapsen äitinä haluan kuulla tavallisten ihmisten arjesta. Samoja mielenkiinnon kohteita sekä syviä ajatuksia elämän tärkeimmistä asioista. Mielenkiintoani lisää se, että olet vanha koulukaverini sekä joukkuekaverini ringeten parista. Ringette oli parasta mitä olen harrastanut. Ihania pelikavereita! Toivon Sinulle paljon jaksamista ja au rinkoisia päiviä Anri! anette.laaksonen@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Ihana karkkimainen kotisi minut alunperin koukutti. Nykyään luen myös kuulumisiasi ja tunnen samanhenkisyyttä kanssasi. Sinun blogiasi tulen lukemaan, vaikken muita jaksaisikaan selata.

  VastaaPoista
 73. Nelikymppinen päijät-hämäläinen kahden tyttölapsen äiti. Olenpa ehkä vuosia sitten tainnut ostaa sinulta jotain vaatetta huutonetin kautta ja olisinkohan sitä kautta jotenkin eksynyt blogiisi. Käyn täällä kauniiden kuvien ja sisustusmaailmasi vuoksi, koska olen värien ystävä. Kiitos myös, että olet päästänyt meidät osaksesi elämäntarinaasi kaikkine vaikeuksineen ja onnellisine hetkineen- Tässä blogissa jos missä on elämänmakua.

  VastaaPoista
 74. 30+ kolmen lapsen äiti Hämeestä terve! :) Muistikuvani mukaan olen eksynyt blogiisi elohiiren blogin kautta ja ensimmäisiä blogeja joita seurannut tiiviisti, vaikka huonosti kommentoin :/ Tykkään värien käytöstäsi sisustuksessa ja se on jäännyt jotenkin koukuttamaan, kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 75. Olen 40v täyden tusinan ja yhden päälle lapsen äiti. Tykkään lueskella blogeja ja myös tämä sinun blogisi kuuluu niihin joita säännöllisesti luen. Tyylisi on vaan niin soma, sinun ihan oma ja niin erilainen kuin itsellä. Ehkä juuri siksi niin mielenkiintoinen. Usein olen lukiessani mielessäni lähettänyt voimaannuttavia terveisiä, mutta kovin laiska kommentoimaan postauksiin. Arvostan positiivista luonnetta ja katsettasi tulevaisuuteen - kaikista huolista huolimatta! Kunpa meistä jokainen osaisi arvostaa ainutkertaista elämänlahjaa, ennenkuin huomaamme menettävämme sen. Iloa päivääsi ja voimia toivottelen! :)

  VastaaPoista
 76. Täällä on vuoden päivät blogiasi lukenut 26-vuotias kahden pienen pojan äiti, joka on hurmaantunut kauniista kodistasi ja aitoudestasi. Tyylisi on ihana, joka asiassa. <3

  VastaaPoista
 77. Olen kohta 40 kolmen tytön äiti ja jaksan aina vaan ihastella kauniita kuviasi ja värikästä kotiasi. Voimia ja iloa elämääsi! -maps

  VastaaPoista
 78. Oon 37-vuotias kahden lapsen äiti ja olen seurannut taivaltasi jo useamman vuoden.. Eksyin tänne aikoinaan jonkun toisen blogin kautta ja koukkuun jäin! Aluksi muistan olleeni hiukan öö.. skeptinen, että voiko kukaan oikeasti olla noin positiivinen kaikista vaikeuksista huolimatta mutta eipä aikaakaan kun huomasin, että voi. Sinä olet.

  Tykkään lisäksi niin hurjan kovasti sun sisustustyylistäsi (pilkkukuumetta täälläkin, sulta olen oppinut kivoja väri- ja kuosiyhdistelmiä) sekä kirjoituksiesi sävystä, niiden elämänmausta ja aitoudesta, ylä- ja alamäistä. Tapa, jolla kerrot perheestäsi, on ihanan lämmin ja rehellinen. Kuvituksesi ovat upeita ja matkakertomuksia odotan aina innolla! Sun blogissa maistuu monenmakuiset kyyneleet, kuten elämässä yleensä. Olet lisäksi ehkä elämänmyönteisin ihminen, kehen olen "törmännyt", sun pilville löytyy AINA ne hopeareunukset! Kiitos ja toivottavasti jatkat samaan malliin, sä innoitat meitä muita! <3

  VastaaPoista
 79. Oon 44 ja kahden kotiäiti. Löysin tän ihanan blogin vasta ja menikin tossa aikaa kun selasin melkein kaiken läpi. Pistin kirjanmerkin ja nyt jo oottelen innolla uutta tekstiä. Kirjoitat kivalla tavalla kivoista ja kipeistä asioista. Tykkään. <3

  Minna

  VastaaPoista
 80. Kirppisfani ja äiti. Tykkään lukea tarinoita aidosta elämästä. Kiitos siitä =)

  VastaaPoista
 81. Ihania arkisia postauksia, joita tulee luettua ihan lukemisen ilosta. Olet hyvä sisustamaan.

  Itse olen täältä pohjanmaalta ja ikääkin reippaasti päälle 30v.
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit ja jätit viestin, ilahduttaa aina.
Positiivisuus tarttuu, samoin negatiivisuus.
Haluan blogissani tuoda hyvää mieltä, myös sinulle.