Eilen leivoin pitkästä aikaa.
Gluteenittomia sämpylöitä ja raparperikakkua.
Ai että kun oli hyvää!
Leipoessa sitä on jotenkin niin onnellinen.
Varsinkin kun tekee leipää.
Se on yksinkertainen tapa saada hymy huulille ja toimii joka kerta.
Leivotaanko teillä?
Näyttää tosi herkulliselle <3!
VastaaPoistaTänään pitäisi tehdä tiikerikakkua, kun ainekset sopivasti löytyy kaapista. Harvemmin tulee leivottua, vaikka leipomisesta tykkäänkin. Saa aina muutaman viikon sitten sairastaa (allergia) sen jälkeen kun jauhoja pölyyttää :/
Oletko kokeillut leipoa gluteenittomista jauhoista? Mä leivon nykyään kaiken niin. En jaksa tehdä erijuttuja vaan leivon niin että itse voin syödä palan jos haluan ja muille maistuu mun versiot resepteistä. =)
PoistaRaparperikakku oli hyvää, sopivan "maalaista" arkista herkkua, ihanan kirpeää ja pehmeää, jäätelön kanssa niin hyvää.
Leivotaan, harmillisen harvoin- tai sitten onneksi harvoin. :D Tulee muuten syötyäkin kaikki x)
VastaaPoistaMä en leivo gluteenittomista,mutta olen paljonkin syönyt niistä jauhoista tehtyjä leivonnaisia, pizzapohjia jne. Musta ne on joissakin resepteissä jopa parempia, kuin vehnäjauhoinen!
=) Mä en leivo kovin makeita, niin eivät mene hetkessä. Tosin noi mun sämpylät häviää nopeasti. Käytän usein seesaminsiemeniä, mantelijauhoa, tattarijauhoa, riisijauhoa, kookosta ym. Ja sitten lisäksi vähän gluteenitonta jauhoseosta. Minusta esim. muffinssit on paljon parempia gluteenittomana. =)
PoistaAah sitä tuoksua leipomisen jälkeen.
VastaaPoistaMeillä leivotaan usein. Leipää, sämpylöitä, piirakoita, pullaa jne....
Tuo on totta että gluteenittomasta jauhosta tulee muffinsit ja täytekekut paaaljon parempia, eikä makueroa edes huomaa ;). Itse en leivo gluteenittomasta mutta tyttäreni leipoo vain gluteenittomasta sillä avokki keliaakikko (?!?! vai miten se kirjoitetaan !?!?)
Mukavaa päivänjatkoa sinulle!
Halauksin Erica
Tuoksusta tulee niin kotoisa olo. Jokainen joka tulee sisällä haistaa sen ja lapsillakin on hymy suussa heti kun tulee sisälle.
Poistajustiinsa laittelin omenapiirakan uuniin paistumaan :D
VastaaPoistaNami! Se on meidän lempparia kanssa. Lapsetkin tykkää. Pellillinen hupenee valitettavasti päivässä...
PoistaVoi kun leivottaiskin;) kiva servetti!
VastaaPoistaHuomenta, saisinko pyytää molempiin ohjeet?
VastaaPoistaHyvää alkavaa torstai päivää Sinulle,
t. Salaisen puutarhan emäntä
Lisään ne tänne.
PoistaLeivotaan :) ja puhut asiaa! :D
VastaaPoista